Bugün bana açılan biri oldu, ilk tanıştığımız zaman kalbimde biri var demiştim hatta bu konu üzerine tanıştık, gece gündüz konuştuk kendisi jandarma uzman çavuş, bugün sen arkadaş gibi davranmıyorsun diyince açıldı bana ben de umut vermek istemedim o yüzden hayır diyerek arkadaşlığı bitirdim kötü mü yaptım, arkadaş kalsak umutlandırdın olacaktı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle ki bu durumu şu an yaşıyorum. Birbirimizden sır saklamadığımız su sızmayan bir bayan arkadaşım vardı. Benden de yaşça ama kafamız çok uyumlu. Ben ona zamanla hisler besledim ve bundan da nefret ettim bu duyguları yok etmeye çalışıyordum ve çok güvendiğim bir arkadaşımın pot kırmasıyla (sözde oda) ona açıldım başka yerden duyması endişesiyle daha kötü bir durum olurdu. Çünkü cesaret etmediğimden değil onun dostum olarak kalmasını istediğimden açılmıyordum her neyse ona ama beklentim olmadığını önemli olan dostluğu olduğunu belirterekten ona açıldım seçim yapma şansım bile olmadı zaten. Oda bana aynı cevabı verdi umutlanmayacaksan sorun yok vsvs ki öyle bir durum yok. Zaman gerek diyip durdu yokluyor beni arada duygularımı checkliyor çok zor bir durum sizin samimiyetiniz nedir bilmiyorum ama biz et tırnak gibiydik. Yani biraz karşıdaki kişinin karakterine ve zihniyetine de bağlı. eğer bunu halledebilecekseniz şans verebilirsin. Ama o yüzünde ki hayal kırıklığını hiç unutamayacağım sanırım. Hayatımda ki en üzücü yıllardan birini yaşıyorum. Kendimede çok kızıyorum...
03 Yorumla
Soran1 yılPeki biri yazmıştı ama ondan soruyorum sizi cepte mi tutuyor ya da bitti mi duygularınız/ konuşmayı kesseydi daha mı iyi olurdu yoksa arkadaş gibi konuşmak size daha mı iyi hissettirdi
Cevap sahibi1 yılCepte tutuyor demek dogru olmaz çünkü bizde tek tarafli degil karsilikli emek vardı aramız bozuldugunda da bu devam etti hatta tum yuku kendi almaya calisti felan gururlu bir tip bende oyleyim yani ben ona bu meseleyi cozemeyeceksek beni sil dedim bundanda emin olamadı ben ona yazmayi kestim o bana yazmayi kesti arada yokladı sohbet ettik dünde yazıstık dostca ve mizahça o kadar. İyi hissettigim felan yok hatta ona cok kirginim oturup adam akilli konusmadigimiz icin o kadar
Cevap sahibi1 yılHislerim cok azaldı ama kirginligim azalmadı ailemin bir uyesi gibiydi ona hislerimin olusması tabiki kendimide suclamama yol actı yuk tasiyor. gibiydim yani arkadas kalsak ne olur kalmasak ne olur o hissiyati hissetmedigin surece?
En İyi Cevaplar
1 yılDoğru olanı yapmışsın sana yara bandı olmaya çalışmış o şekilde hayatına girmeye çalışmış, korkacaksın böyle heriflerden, istemediğin bir ilişki içinde sırf o istiyor diye olmak zorunda değilsin, hayatını kendin için yaşayacaksın başkası için değil.
01 Yorumla
Soran1 yılBunu burada yazmak istemedim ama evet bir ara buna benzer bir cümle kullandı
1 yılAsla değil önemli olan kibarca reddetmektir. Ah almaktan ve rol yapmaktan iyidir.
03 Yorumla
Soran1 yılBen de ondan korkuyorum sonuçta benim ahım alınıyor şu an başkası tarafından çünkü kalbimde hiç yokken beni inandırdı sevdiğine onu sevene kadar sürekli uğraştı sonunda sevince gerçek yüzünü gösterdi ama işte insan sevince hep ilk zamanları hatırlıyor ben de bu yüzden atamıyorum kalbimden ama bana yapılanı asla kimseye yapmıyorum
- 1 yıl
Off bunun aynısını ben de yaşadım aşık edene kadar böyleler
Soran1 yılŞimdi de unutamıyorum işte nasip Allah’a bıraktım
Gizli Üye(25-29)1 yılBize gelmiyor ki böylesi el üstünde tutalım hep kıymet bilmezlere denk geliyor
07 Yorumla
Soran1 yılCanım neye dayanarak bunu yazdın bilmiyorum ama kalbinde biri varken sana gelen birini kabul edip sahte davranmak bana göre genişlik ben Avrupalı değilim:)
Cevap sahibi1 yılKalbinde biri varken seni sevmiş. Yanlış tercih uzun yakışıklı da birseydir tüh gitti güzelim çocuk 😂
Kalbinde biri varken kimse başka birine bakmaz zaten ben çocuğa üzüldüm benim kalbim boştu keşke bana teklif etseydi 😂😂
Soran1 yılYönlendirelim aşkım sana uzun boylu yakışıklı çok karakterli biri :D ayrıca çok bilgili her konuda araştırmacı bir insan dört dörtlük bir insan yani inşallah sana denk gelir böylesi ama valla insanın kalbi aklı doluysa dünyanın en iyisi gelsin kabul edemiyor :)
Cevap sahibi1 yılÖyle bilirim 😃
Soran1 yılDur kız buluruz sana böylesini yeter ki iste herkes aşk istiyor zaten :D bazılarımız da aşkına kavuşmak
Cevap sahibi1 yılBulursan haber ver gelirim 😂
Soran1 yılAşkım bulmadan önce seni de tanımak lazım ama söz bulursam yazcam 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Kesinlikle doğru olanı yapmışsın! Umarım çok üzülmemiştir ama net olmak herkes için daha adil olur. Eğer arkadaş kalsaydınız ve umutlanmaya devam etseydi, ileride daha büyük hayal kırıklıkları yaşanabilirdi. İçinden geldiği gibi davranmak önemli 💁♀️. O yüzden kendi hislerine güven ve direkt ol. Çizgisini ve sınırlarını belirlemek her zaman kazanır 🚀.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
35Cevap
1 yılSevmiyorsan açıkça ifade etmek en doğrusu samimi olmaktan gelen zararı samimiyetsiz mutluluğa hep tercih eden biri oldum kendine de karşındaki insana da saygıdan gelir bu davranış
14 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻
- 1 yıl
Emin ol içiniz daha rahat olur roller insanları kalıba sokar mutsuzluk verir mutluluk dilerim hayatınızda
Soran1 yılUmarım hepimiz mutlu oluruz dünyaya bir kere geliyoruz 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim😊
1 yılHayır demek, özellikle sevmediğin birine karşı, kötü bir şey değildir. Aksine, dürüst olmak hem senin hem de karşındaki kişinin iyiliği için daha sağlıklı olabilir. Eğer gerçekten istemediğin bir şeye "evet" dersen, bu durum seni rahatsız edebilir ve karşındaki kişinin de sahte bir beklenti içine girmesine neden olabilir. Dürüstlük, her iki taraf için de daha net ve saygılı bir iletişim sağlar. Bu nedenle, kibar ve açık bir şekilde "hayır" demek, hem kendine hem de başkalarına saygı göstermenin bir yoludur.
Hiç üzülme , hayır demen çok daha iyi.
11 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum çünkü denemek için bile başlasam o süreçte belki benim dışımda çok güzel çok daha ona uyan insanlar çıkacak karşısına ve onun da nasibini engellemiş olacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSenin başkasını sevdiğini bildiği halde hangi akla hizmet sana his beslemeye başlayıp arkadaşlığınızı çıkmaza sürüklüyor ki? Benim davranacağımdan kibar davranmışsın kesinlikle. İçin rahat olsun sorunu gayet güzel çözmüşsün.
17 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten uyku tutmadı eğer şans verip deneseydim sonra bitirseydim bu sefer adı çıkan ben olacaktım ona da eminim çok iyi bir insan bana kötülüğü dokunmaz ama hak meselesi belki karşısına başka onu seven biri çıkar mutlu eder :)
- 1 yıl
Bir yerde adın çıkıyorsa o insanları zaten sil at. O gerçekten iyi biri mi emin olamazsın ama onun için en iyisini dilemekte serbestsin tabi.
Soran1 yılYa az çok insanları tanırım iyi biri olduğunu biliyorum en çok o yüzden vaktini çalmadım onun yine de yorumun için teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Gizli üye ve özelden yazdığımı iddia ediyor. Cidden mi s@lak yoksa taklit mi yapıyor emin olamadım.
- 1 yıl
Rica ederim ✨
Soran1 yılCiddi problemleri var kendisinin artık cevap yazmıyorum aşkım boş ver sen bilsem soruyu kadınlara açık yapardım sadece ama diğer yorum yapan erkekler gayet aklıbaşında biri yüzünden genelleme yapamıyorum 😂
- 1 yıl
Aynen salladım. Uyuyayım ben artık sağlıcakla kalın.
1 yılHayır değil doğru olanı yaptın. Tabi üzülmüştür falan ama geçer kendimden biliyorum. İlk başlarda insan kendine neden sorar yani neden hayır dediğini öğrenmek ister veya bir şans tanınmasinı ister. Bazen cevap bulunur bazen bulunmaz, yinede pes etmez yine sever ve bekler. Bakar ki olmuyor ya vazgeçer ya da vazgeçmez. En sağlıklısı vazgeçmek ama herkes yapamıyor maalesef.
Sana gelirsek kendini kötü hissetmene gerek yok. Normal bir şey dir bu. Hayat devam ediyor02 Yorumla
Soran1 yılBekleyeceğini sanmıyorum net şekilde konuştum nedenleri açıkladım tek tek hatta üzülmesin diye mesajdan sonra bir de aradım iyi hissetmesi ve beni de anlaması için en azından cevapsız sorularla baş etmesin diye:)
- 1 yıl
En iyisini yapmışsın. En azından dediğin gibi cevapsız sorularla baş etmez. Muhtemelen beklemez ama arada bir düşünür ister istemez ya olsaydı nasıl olurdu gibidine falan. Ama zamanla geçer bu tür şeyler
1 yılSonuçta duyguların konusunda dürüst davrandın ve ona göre hareket ettin. Eğer, sınırlar koyulmasaydı gereksiz duygusal komplikasyon olurdu.
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten çok teşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılYani biraz öyle olmuş ama sonuçta hoşlanmış oda. Belkide sen beğenmedin bilemeyiz
18 Yorumla
Soran1 yılYok ya sevdiğim kişiden kat kat iyi biri diyelim karakter olarak ek olarak gayet hoş biri ama kalp öyle bakmayınca bakmıyor
- 1 yıl
Sıkıntı ne ki, kalp bakmıyor derken?
Soran1 yılBen başkasını seviyorum 1 yıldır
- 1 yıl
Anladım ama olmayacaksa zaman kaybetme.
Soran1 yılValla elimde olsa ben söküp atacağım ama işte insan sevdiği insanı çıkarıp atamıyor ilk zaman kaybedişim değil
- 1 yıl
1 yılı geride bıraktın. boş ver düşünmemeyi tercih et. Birini bulmadan unutamayacaksın zaten.
Soran1 yılYani şahsen yarabandı ilişkisi yapmam zaten ilişki peşinde koşan biri değilim hayat başkasını severim onu unuturum orası ayrı ama onu unutmak için başkasını seviyor gibi yapmam
- 1 yıl
Tabi orası öyle, sen bilirsin. İnşallah tez zamanda mutlu olursun.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBen hoşlanmadıysam kimseye evet demem Konuşmak başka şey evet demek bambaşka bir şey
Olmayanı zorlamayın
12 Yorumla
Soran1 yılYok hoşlanmıyorum zaten kalbimde biri var o gözle asla bakmadım
- 1 yıl
İyi yapmıssın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıldogru olani yapmissin ben de genelde konusmayi bitirmeye calisiyorum bu tur durumlarda
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle yaptım tabi ki iyi olduğuna emin olarak güzel bir şekilde bitirdik iletişimi :)
- 1 yıl
tebrik ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılÇok yerinde bi karar umut verip bıraksan daha kötü olurdu.
12 Yorumla
Soran1 yılBirçok arkadaşım bence dene dedi ama ona rağmen yapmadım yani empati kurdum yine de uyku tutmadı gece buraya yazdım çok teşekkür ederim
- 1 yıl
İçinde ona karşı bişey yoksa hiç gerek yok
Konuşmaya deva etderim seveni bir tart derim sevgisi ne kadarmiş
14 Yorumla
Soran1 yılYa şöyle şimdi ben mesela kendi sevdiğim insanı görmek için şehir değiştirip gidip görmekten bahsetmiştim neyse o beni gelip görmek için kaç defa konuştu hayır dedim hatta akıl verdim kimsenin ayağına gitme dedim çünkü o zamanlar daha açılmamıştı ve arkadaşım bile olsa ayağıma gelmesini istemezdim paran gitmesin dedim çok kızdı yok işte sen benim cebimi düşünme dedi ama iyi ki gelme demişim içten içe emek vermiş olacaktı zaten konuşmayı çok güzel kapattık
Soran1 yılEmin ol yapamamıştır denemiştir belki ondan gitmiştir yoksa kim istemez kendini çok seven birini ama duygular karşılıklı olmayınca olmuyor umarım karşına iyi biri seni seven biri çıkar
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. İyi yapmışsın, bu durumda arkadaş kalmak biraz zor olurdu.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru bir iletişim tercihi, sevmediğimiz ve istemediğimiz insanı ret etmeliyiz. İnce bir düşünce hem umut vermeseniz hemde kalbini kırmadınız. Sonuçta senin kalbinde başka bir kişi var.
10 Yorumla
1 yılDoğru olanı yapmışsın kötü olan bir şey yok
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
1 yılSevmediğini açıkça dile getirmişsin yani bunda yanlış bir şey yok. Doğru olanı yapmışsın sırf insanlar üzülmesin diye neden kendini zor bir duruma düşüresin ki.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır tabi ki iyi yapmışsın, çocuğa umut vermemek için söylemen gerekeni söylemişsin. Kendini suçlu hissetmene gerek yok rahat ol.
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah mutlu olur ya benim kalbimde biri var imkansız ben mutlu olamam ama en azından o kendini seven birini illa ki bulur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru olanı yapmışsın sana açılmasına rağmen konuşmaya devam ediyor olsaydın yanlış yapıyorsun derdim ama iletişimi kesmişsin en doğrusu bu bence
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
1 yılSevmediğin hâlde umut vermek daha da kötüdür. Doğru olanı yapmışsın.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
Reddedilmek kadar kötü bir şey yok inan çok üzgündür
04 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten farkedip aradım sonra konuştum ve içimden gelerek onun çok mükemmel bir insan olduğunu anlattım kalbimde biri olduğu için ona asla o gözle bakamayacağımı empati kurunca onun da bunu yapamayacağını detaylı konuştuk
- 1 yıl
Ne yaparsan yap yine de o kalbi kırık olacaktır. Hicbirşey hiçbir söz iyi gelmez. Yine bir nebze iyi bir insan olarak son sözlerinde destek olmuşsun herkes bunu yapmaz çünkü. Bazıları acımadan atar başından. Senin bir suçun yok elbette. Keşke o kalbinde biri olduğunu ve sana hisleri olduğunu anladığı an konuşmayı sonlandırsaydı. Olmayacağını bile bile kendine acı çektirmiş. Suç onda birazda ama demek ki kalbine söz geçirememiş
Soran1 yılKeşke işte ama demek ki o da söz geçiremedi yargılamamak hangimiz kalbimize söz geçirebiliyoruz ki zaten inşallah çabuk atlatır kalbini kırmadım zaten
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKompleksli insanların sıkça yaptığı şeydir, karşısındakini belirsizliklere gelgitlere maruz bırakıp, kendini bu şekilde tatmin etmek. Senin yaptığın doğru olandır ve kaliteni gösterir.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim:)
Cevap sahibi1 yılRica ederim 😇
1 yılSevmediğin birine hayır demek normalidir zaten, seviyormuş gibi yapıp evet demek kötü olan.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle gerçekten:) teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılTabiki umutlandırmış olacaktın insanları bu kadar takma ya. Ayrıca askerle olmak riskli.
04 Yorumla
Soran1 yılAşkım mesleğini gidecek diye yazdım yani işi zaten stresli ya benim yüzümden de üzülmesin diye ama neden riskli orasını anlamadım tam karakteri iyi olsa bile bozulur mu
- 1 yıl
Bozulmaz da iyice cinsel açlık çekiyorlar daha çok kız arayışında oluyorlar. Çok sevdiği sevgilileri olsa bile gittiği yerde kafa yapısı bile değişebiliyor çünkü tüm askerler normal bir kafada değil. Genelde askere gidenler çok farklı şekilde geri dönüyor.
Soran1 yılAnladım aşkım biz arkadaşken daha bana açılmadan anlatıyordu bir şeyler ama şey diyordu yanlış anlaşılmasın kendisine eve gelmeyi teklif eden kişiler bile olmuş kabul etmemiş bunları arkadaşken anlatıyordu açılmadan önce o yüzden iyi biri dedim ona böyle şeylerden uzak
- 1 yıl
Ya asıl öyle konuşandan uzak dur derim çünkü genelde yalan oluyorlar. Akıllarınca senin aklında " vazgeçilmez hayran erkek " imajı yaratacaklar ergenler 😂
1 yılboş ver onun umutlarını amman sana bisey olmasin da
014 Yorumla
Soran1 yılOna da olmasın kız :) valla çok iyi biri
- 1 yıl
madem iyi biri alsana sevmek mi sevilmek mi diye sorsan sevilmek derim😊
Soran1 yılAşkım sevmedikten sonra nasıl yapayım
- 1 yıl
baskasini sevmiyorsan eger seni seven birine sans ver
Soran1 yılBaşkasını seviyorum valla bir de sevmediğim birini hiç hayatıma almadım
- 1 yıl
baskasinin sana gelme ihtimali var mi
Soran1 yılBilmem ki olabilir de olmayabilir de çok istiyordu görüşmek ama görüşemedik onunla yani aklım hala onda en azından yüz yüze bir kahve içmek istiyorum onunla zaten olmazsa mecbur unutana kadar döner hayatıma bakarım sevdiğine kavuşamayan ilk insan ben olmayacağım sonuçta geçer acısı ileride diye düşünüyorum
- 1 yıl
peki madem umarim gelir hersey senin icin iyi olur 😊
Soran1 yılİnşallah ya duanızı eksik etmeyin 🙏🏻
- 1 yıl
duam güzel insanların güzel insanlarla birlikte olması
Soran1 yılAh bacım sevdiğim kişi iyi biri değil ben iyi miyim onu da bilmiyorum 🤷♀️ ama insan sevince valla kolay söküp atamıyor 😂
- 1 yıl
anlaaildi sana ozel dua lazim tamamdr😉
Soran1 yılAşksın sen umarım sen de kalbinde istediğin her şeye hayırlı bir şekilde kavuşursun 🙏
- 1 yıl
bugün duydugum en anlamli cumle tesekkur ederim 😚😊
1 yılİyi yapmışsın aferin. Arkadaş kalsaydım kötü olurdu.
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle ve iyi olsun diye de ters cevaplarla değil iyi bir şekilde kestim konuyu
Iyi yaptin noye kotu yapasin
12 Yorumla
Soran1 yılUyku tutmayınca bir kötü oldum 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılEn doğrusu bu... Boş umuda gerek yok...
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle çoğumuz boş umutlarla yaralandık onun üzülmesini istemem
İyisini yapmışsın onun için
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılKendisinin jandarma olmasıyla konunun ne alakası var peki 😃
113 Yorumla
Soran1 yılO açıdan sürekli uzakta olacağından dolayı beni görmek istedi kabul etmedim ve geri gidecek görevleri sıkıntılı bir yerde bir yandan üzüldüm kafasına takar mı diye stresli bir işi var üzerine stres yapar mı diye ekledim çok takılma :)
Cevap sahibi1 yılDurumuna üzüldüm ne diyim :)
Soran1 yılBen de işte gideceği için orada çok kafasına takar mı diye düşündüm ama en azından doğru bilgilerle gider
Cevap sahibi1 yılAslında gerçekten böyle düşündüysen iyi bi kızsın demektir. Bu arada sonuçta hayır mı dedin çocuğa?
Soran1 yılEvet işte hayır dedim ama korkuyorum bir yandan sürekli ailesinden uzakta kötü yerlerde çalışıyor ya oralara gidince iyice kötü olur mu elimden bir şey gelmiyor görüşsem evet desem daha kötü ama gidecek sürekli dağlık yerlerde oralarda kafasına bunu takıp düşünüp kötü hissetsin istemiyorum ondan yazdım işleri de zor yani söylemişti
Soran1 yılDün yine yazdı arkadaşça tabi ki cevap verdim ama yine konuşmanın sonunda seni seviyorum dedi bende böyle olmaz dedim kalbim boş olsa valla şans veririm çok iyi ama arkadaşta kalamıyor her konuyu sevgiye bağlıyor böyle arkadaş kalsak hep umutlanacak gibi ben de kalbini kıramam iyi bir işi olsa benden soğusun diye kırardım kalbini ama işi çok zor anlık kafasına takıp hayatını kötü etkiler diye de çok korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBunları özelde konuşmamız mümkün mü? Başta sizi yanlış anlamışım ben
Soran1 yılNeden ki siz de mi o işi yapıyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılHayır. Yaklaşım tarzınız düşünceli. O nedenle konuşmak ve anlamak istedim sizi
Soran1 yılAnladım mesaj atamıyorum maalesef profili de paylaşamıyorum kusura bakmayın iyi günler 🙏😇
Cevap sahibi1 yılNeden atamıyorsunuz
Soran1 yılXper yetmiyor bir de zaten kapatacağım uygulamayı soru sormak için açtım 🙏
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum en azından bana takip atın ben size yazayım. Kötü bir amaç yok. Sizin gibi olgun biriyle konuşmak istiyorum sadece
İyi yapmışsın umutlanırdı ki umudu varmış zaten
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılMemur ile evlenmeni tavsiye etmem hepsi cimri
17 Yorumla
Soran1 yılÇok güldüm ya :) ya şöyle şahsen cimri biri değil benim için kalkıp gelmeyi teklif etti hatta paran gitmesin dedim yok işte benim hiç mi param yok demeye getirdi ama şu an bir farklı oldum hiç ilişkim olmadı ama çevreme bonkör biriyim ben de tabi ki sevdiğim insanın eli açık bir insan olmasını isterim para değersiz geliyor bana birini seviyorum dediğim gibi ama hiç o açıdan bakmamıştım o da devlet memuru
- 1 yıl
Babam subay emeklisi benim ve babam okulu bitirdiğimde harçlığı kesti ve mezun olduğuma sevinemedim. İş bulamadım.. Türkiye’den nefret ediyorum..
Soran1 yılAllah yardımcınız olunuz belli bir yaşa gelince mecburen kendimiz kazanıyoruz ben 18 yaşımdan beri hem okuyup hem çalıştım ek olarak aileme ev aldım :) maalesef çalışma şartları çok zordu erken yıprandım doğal olarak hep kurumsal yerlerdeydim ama evet eskiye nazaran geçinmek artık çok zor artık maaşım bana bile yetmiyor
- 1 yıl
Ben şahsen memur olsam memur ile evlenirim özel sektörden biri ile evlenen birisi ayvayı yer nafaka ödemek zorunda kalır
- 1 yıl
Kurumsalda çalışan bir ablam var o da sizin gibiydi şimdi onun evinde yaşıyorum zaten ablam sayesinde kira derdim yok benim ama evlenemiyorum. Memur olmam imkansız oldu KPSS’den 60 aldım çok zor yaptılar sınavı ama herkes yüksek almış sınavdan işte 1 milyon civarı insan var önümde
Soran1 yılYani o sizin düşünceniz tabi ki ben daha atanmadım öğretmenim ama şahsi fikrim sevdiğim insanın parasına hiç bakmadım beklentim de olmadı her evlilik boşanmaya gitmez bilginize aksine sevmeden onunla bir yola girip evlensem boşanmaya giderdi hoş kendi paramı kendim kazanabiliyorum bir alman şirketinde çalışıyorum ama gözüm açıldı bu yorumdan sonra dikkat ederim :)
Soran1 yılİnşallah gönlüne göre birini bulursun bence özel sektörde kendine uygun işler bul şartlar eskisi gibi değil
Gizli Üye(18-24)1 yılJandarma, polis, güvenlik=uzak durulması gereken erkolar..
06 Yorumla
Soran1 yılAşkım özür dileyerek soruyorum neden peki benim birkaç arkadaşım yine böyle söyledi evet İstanbul'da maalesef polisler yolda bile insanlara laf atacak duruma geldi tabi genelleme değil bu örneklerine şahit oldum bazıları yüzünden hepsi etkileniyor ama özel başka bir sebebi var mı
Cevap sahibi1 yılÇünkü mesleklerinin verdiği bir ego var ve her şeyi elde edebileceklerini sanıyorlar dolayısıyla büyük oynuyorlar bir de kızları nadir gördükleri için arzularıyla hareket edip sağlıklı karar veremiyorlar.. Kısacası çoğu kıza yürüyorlar aşkım o yüzden itibar etme pek..
Soran1 yılAnladım aşkım bilgi için çok teşekkür ederim bu açıdan düşünmedim hiç :)
Cevap sahibi1 yılRica ederim aşkım detaylı düşün böyle konular önemli😂
Soran1 yılAşkım valla bu dediğin mesleklerde erkekleri özellikle isteyen hanım arkadaşlarımız düşünsün ben duygu hissedersem böyle birine mutlaka dikkat ederim:) çok sağ ol
Cevap sahibi1 yılRica ederim aşkım🥲
1 yılBunun neresi kötü anlamadım. Gayet doğru bir cevap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalbinde birisi varken nasıl devam edebilirsin ki sen doğru olanını yaptın fakat şu var kalbindeki kişi sana değer veriyor seni seviyor mu bu da bir sorun kalbindeki kısı yüzünden herkese resti çekerse insan kalır ortada
01 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim insan çok karakterli biri sayılmaz ama hiç görüşmedim aklım kalmasın diye gidip görüşmek istiyorum bir kahve içmek istiyorum onunla olmazsa zaten ben de yoluma bakarım ama dediğim gibi elimden başka bir şey gelmez zaten
1 yılDoğru yaptın, senin için imkansiz bir aşk ise ve devam arkadaş kalsaydın daha fazla bağlanırdi zamanla o arkadaş gözüyle bakamazsdı sana hiç
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatında biri varsa en mantiklisini yapmissin
12 Yorumla
Soran1 yılHayatımda kimse yok kimse de olmadı ama kalbimde başkası var
Gizli Üye(25-29)1 yılKızzz Bingöl'de miydi adam
11 Yorumla
Soran1 yılYok aşkım neden :) senin böyle bir hikayen mi oldu sen naptın bu arada nasıl sonuçlandı
Doğru yaptın. Eğer ilişkiyi ileri tasımak istiyorsan yanlış yaptın...
02 Yorumla
Soran1 yılTaşımam ya kalbim cidden dolu bunu biliyordu :)
1 yılaklında bir başkası varsa ve yaralı biriyse onun yara bandı olma bebiş
01 Yorumla
Soran1 yılOnun aklı değil aşkım benim aklım doluydu
Sevdigin varsa yapma o dene diyenler sirf asker diye diyolarv
01 Yorumla
Soran1 yılSanmam ya onların çoğunun sevgilisi falan doktor yani pek meslekle alakası yok diye düşünüyorum çünkü aksine genelde askerlerden uzak durun gibi bir algıları vardır tabi ki sebebi belki de çevrelerinde gördükleri kişilerden kaynaklıdır meslek farketmiyor bence
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEn guzeli bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. eved
11 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
1 yılhayır değil tabiki
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
Hayır sevmediysen reddetmen lazım zaten
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
1 yılEn iyisini yapmışsın
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılgayet iyi yapmışsın
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılYoo neden kötü olsun
12 Yorumla
- 1 yıl
Sonucta hayat geçireceksin sevmediğin biriyle olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. En iyisini yaptın 👍
11 Yorumla
1 yılKötü değil.
12 Yorumla
- 1 yıl
Rica ederim, ben sadece doğruyu söyledim.
1 yılNiye kötü olsunki çok iyi yapmışsın
12 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun 😌
- 1 yıl
Amin canım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır demeyi bilmeli herkes
11 Yorumla
Soran1 yılDedim zaten keşke kalbim boş olsaydı da sevseydim onu o kadar karakterli biri ama işte iyi birinin ahını alamam
En doğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDoğru olanı yapmışsın
02 Yorumla
- 1 yıl
🙏🙏🙏🙏
Sende hemşiresin dimi
03 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂
Soran1 yılHayır bir şirkette uzmanım asıl mesleğim öğretmenlik ama kamu tasarruf paketi kalkmadan sınava girmem bir alman şirketinde yıllardır çalışıyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yan cebin de kalsın belki lazım olur )
02 Yorumla
Soran1 yılYok karakterli biri o ayrıca kötü biri olsa yan cepte kötüye de yer yok
1 yılEn doğrusunu yapmışsınız bence
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim :)
En iyisini yaptın kalbini ferah tut
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim cidden uyuyamıyorum buraya yazmak istedim
Soran1 yılTeşekkür ederim hepimize inşallah 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim bazı insanlar şans ver olmazsa bitir dedi o daha zor onun için
Gizli Üye(36-45)1 yılCepte tutuyorsun yani. Sende hic insanlik yokmu. Niye duygulariyla oynuyorsun.
015 Yorumla
Soran1 yılBen her konuştuğumda biriyle ilgili duygularımı anlattım ayrıca şüphelenip sordum ve açılınca da aradım iyi olsun diye iki saate yakın konuştum iyi hissetsin istedim hoş bana bu bile yapılmadı
Cevap sahibi1 yılNe is yapiyorsun sen
Soran1 yılÖğretmenim atama bekliyorum bir de bir şirkette çalışıyorum yıllardır ama konu iş değil sevsem işine bakmazdım ki sevdiğim insanın işi ona benzer hatta tanıştığım zaman bu şekilde konuşma başladı
Cevap sahibi1 yılAy senin gibi vicdansiz bir insan gormedim. Bi de baslik acmis reddettigi adami asagilayip, dalga geciyor. Hic insaf yok mu sende be kadın.
Soran1 yılBen bu uygulamayı sık kullanmıyorum ikincisi anonim yazdım üçüncüsü onun mükemmel bir erkek olduğunu ama kalbimde ona dürüst davrandığımı yazdım entellektüel biriyim o yüzden bu yazdıklarını senin bakış açına bırakacak şekilde değerlendiriyorum fakat birine umut vermek daha kötü
Cevap sahibi1 yılEntellektüel degil, entelektüel.. Lutfen nasil yazıldıgını bile bilmediginiz kelimelere kullanmak gibi beyhude cabalar icerisine girerek, kendinizi kucuk duruma dusurup, kucuk dusurmeyin rica ederim.
Soran1 yılTürkçe öğretmeni olarak konuşma dilinde anlatım bozukluğu aranmadığını öncelikle belirteyim Türkçe dili uzmanları bunu özellikle derslerde aktarıyor :) ikinci olarak eğer eleştirmek isteseydim sizin soru ekini bile ayrı yazmamanızı farkederek sorunuzu cevaplamamayı tercih ederdim, bildiğiniz gibi bir çok kelimenin tamamını yazmıyoruz direkt olarak klavyenin önerisine tıklayarak ekliyoruz ve karşılaştırma yaparsak noktalı harfleri kullanmaya dikkat ettiğimi ek olarak otomatik klavye geçmişimde Türkçe mizi güzel kullandığımı görebilirsin ☺️
Cevap sahibi1 yılAy siz bi de Türkçe ögretmenimisiniz. Olurda ileride atanırsanız ( Gerci bu bilgi ve birikim seviyeniz ile zor ) söyleyinde cocugumu sizin bulundugunuz okula gondermiyim. Yoksa anadilini bile ogrenemez sizin elinizda yavrucak..
Soran1 yılBi de / bir de
Öğretmenimisiniz/ öğretmeni misiniz?
Söyleyinde/ söyleyin de
Gondermiyim/ göndermeyeyim
Anadil/ ana dil
Elinizda/ elinizde
Buyrun alfabemizin harfleri ( ö/ü/ğ/ç) sizde yok sanırımım kopyalayıp kopyalayıp kullanırsınız. Çocuğunuzu mutlaka okula gönderin çünkü gerçekten bazı çocuklar için eğitim önemli özellikle anne baba olacak bazı insanları gördükçe durumun ehemmiyetini anlıyoruz.
İyi günler :)- 1 yıl
Niye uğraşıyorsun ki? Değmez zamanına boş ver şu alığı.
Soran1 yılHaklısın valla ama işte insan bazen cümleleriyle birilerini düzeltebilir sanıyor demek ki her zaman işe yaramıyor:)
Cevap sahibi1 yıl@rekreasyonistt Dogru konus. Kıza alık diye hakaret edemezsin. Haddini bil
Soran1 yılHanımefendi size alık dedi :) bana demedi ek olarak düşünce özgürlüğü var kendisini alnından öperim :)
Cevap sahibi1 yılHayır sana dedi. Hatta ozelden yazdi bana az once. "Hala anlamadi ona yazdigimi. Alık demek bile az kalır" dedi. Bende yine sizi savundum. "Benim Turkce ogretmeni arkadasima alik diyemezsin. Haddini bil" diyerek.. "Her ne kadar entelektüel nasıl yazılır bilmese bile o bir Türkçe ögretmeni" dedim.
Gizli Üye(25-29)1 yıliyi yaptın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevmediğin birine evet demek daha kotu
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?