AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
eğilim meğilim hikaye insan olan vurmaz
Vurmamalı
Vurur asil sevdigine vurur
Derken?
Ne derken vurur iste sen nasil anlarsan anla
Vuramaz hakkı yok
Gec o ayaklari o sozde. Hep oyle oluyo zaten ama ben daha gormedim koca dayagi yemeyen kadini valla siz kadinlar hak ediyosunuz ha paso dovecen bu kadinlari
Ya bırak nerde yaşıyosun sen benim annem bir defa olsun tokat dahi yememiş bu babamın adam oluşundan kaynaklanıyo senin bahsettiklerin kndni adam zannedenler farkı iyi anla
Insallah seni essek sudan gelinceyye kadar doven biri ile evlenirsinde yedirir sana bu feminist dusunceleri
Feminist mi bakış açın bu mu senin yazık ya sizleri gordukçe yaşama sevincimi kaybediyorum benim ulkemde boyle insanlar oldukça biz hiç bişey olamayız
Sen tv izlemiyon herhalde hangi gercekten bahsediyon kadin cinayetleri aldi basini gidiyosen gelmissin daha nerde yasiyosun sen diyosun bunlar İstanbul Ankara İzmir de yasaniyo lafa gelince kadina siddete hayir. Gecin siz ayaklari anca kendinizi avutursunuz evlenince adam dovse normal dersiniz. Simdi sen nerde yasiyon cok merak ettim ben ankaranin merkez ilcelerinin birinde oturuyorum yani oyle agri van filan değil
Bende tum bu saydıklarına tepkiliyim şiddetin buyuğu kuçuğu yok bugun vıran adam yarın evlendiğinde oldurur bu kdar basit en azndan biz kadınlar burada birkaç erkeğe yapmamaları gerektiğini anlamalarını sağçayablirsek blkide senn kız kardeşinin olmesini engellemiş oluruz ya da ben kendim için farkındalık yaratmalıyım bn bir tokat yedim zaten ve hala unutmuyorum iki yıllık bir ilişkim okmasydı ve durust bir adam olmasaydı bırakırdım ama affettm feminist dediğin ben maruz kaldım bu şiddete anladın mı annem gbi gururlu bir kadın olmk isterdim tum kadınlarda gururlu olsa kndilerine vurulmasına izin vermezler annem bugun olsa 30yıllık evliliğini bitirir banamda bunun gayet farklında
Ya bak hani vuramazdi hani ben nerde yasiyodum bir kere sen kendi soylediginle çelisiyosun hem bu gun vuran yarin oldurur diyosun hem ben affettim diyosun inan herkes senin gibi saniyo bir daha yapmaz saniyo ama oyle değil iste adam o yuzu buldumu simdi olmasa bile on sene sonra tekrar yapiyo yani neymis efendim evet erkek bal gibi vurur
Yiyosa bikez daha vursun adam gunlerce ağladı bir hafta boyunca kopek gbi pişman oldu da affettim ne yuz bulcak bni kaybedeceğini çok iyi bliyo çoğu kadın şiddete karşı tepki ble vermiyo
Kuzum adam arada nikah yokken vurmus bide nikah olsa aha buraya yaziyom vallahada billahada evlendikten sonra sana bir tokat atsin birakmazsin o filimlerde oluyo sen cok film izleme etkisinde kaliyon. Kac kisi gordun sadece bir tokattan bosanan adam daha simdiden patlatmis tokadi hem sen ne kadar gurursuz bir insansin ne hakla sana vuruyo kimki hayir anan değil baban değil ben olsam değil sevgi askindan olecegimi bilsem yuzunu gormeye bile tahammul edemezdim. Dayagi yersin sonra gelip burada erkek vuramaz diye vizildarsin toysun sen daha toy tanimiyosun hayati ama zamanla sende goreceksinki oyle burada yazilanla hayat ayni değil dayakta yersin sen o adamdan kufurde ama sen birakamazsin niye cunku o cok karakterli cok durust hem sen onu seviyosun adam hakikatten sende resmen travma yaratmis artik nasil vurduysa
Çok damarıma basıyosunda benim ablam ayrılıyodu 20gun ayrı kaldılar snrasnda brıştılar ama eniştem bdaha cesaret edipte vuramadı bilmiyorum brlkte olduğum adam dğer diye dşndum ailem istemiyo onu zaten bkez daha yapacak olursa evliliğe gelmeden biter gider yksa ilerde evlenip boşanmak zrnda kalmak istemem sevgilim bna tokat attı bildiğin iki tane suratıma vurdu yolda guya adama bakıyomuşum diye ewe girçeden oncede bn ona geçirdim iki tane hoşuna gitti mi guzel mi dedim snrasnda hç telefona bakmadm gunlerce snra tbi karşıma çktı bitmiş bir halde gozleri şiş ve gunlerce oyle peşimde dolştı en sonunda kıyamadm o jaline dha fazla dayanamadm ve suzeleceğini dduşunerek affettim umarm pişman olmam senn dediğin şeylerde çok gerçekçi geliyo bna
Bak diyelimki evlendin ve o sana vurdu zaten ailen gonulsuz onaylamis evliligini zaten kendin israr etmis ve aileni ikna etmissin evlenmeye simdi hangi yuzle gidip anne ya da baba bana kocam bana vurdu ben ayrilmak istiyorum diyeceksin hayir desen bile demiceklermi kizim biz sana zamaninda dedik diye e bu sefer ne olacak sen icinde saklicaksin hadi diyelimki cocugun oldu bir tokat ya da tekme yuzunden onu yetimmi birakacaksin yamazsin. Ikincisi eger o adamda kiskanclik varsa emin ol sen evlendikyen sonra cok dayak yersin sonra zamaninda abinin bir bana bunlari soylemisti demezsen bem adam deilim
Vurur valla. Elinde olmadan da olsa vurur
Seven erkekler daha korumacı ve kıskanç oluyo ve bu da bişeklde şiddet olarak bize donuyo bn sevgilimi affettim ama bkez daha yapmasndan çk korkuyorum
Bir kere yaptıysa tekrar yapar. Sevdiği sirada sorun yok ama sevgisi biterse vurmaktan cikar olay dayağa dönüşür maalesef.
Tekrarlarsa bitircem mecbur ailem asla kabul etmez şiddeti onlar bna hç vurmadı ki
Arada 1 Vurcan Tabi Eli Paslandırmamak Lazım Rutin Olarak Dayak Bakımını Yapacaksın
Şaka yaptığıbı düşünerek geçiyorum
Ben Döverim Hemde Çok Feci Döverim Ama Severim de Nede Olsa Sevgili
Seninle birlkte olan kıza yazık seni yetiştiren anneyede diyevek sozum yk.
Bunun Aile Terbiyesiyle Bir Bağlantısı Yok Kişiliğim Böle Ben Onu Meydan da Cafe Sokak Ortasında Çok Ağız Burun Dalmışımdır Darısı Başına
Övünüyosun bide gerçwkten inanamıyorum sana da sevgiline de yazık gerçekten çk yazık çocuğunuda doversin sonuçta dayak cennetten çıkma dmi cehaletin boylesi
Tamamen aile terbiyesiyle alakalı benim erkek kardeşlerim adam gibi adam çnku annem kadınlara vurulmayacaiını oğretti onlara
Kız Olursa Tabi
Size Gelince Heryer Süt Liman Tabi
Seven erkek degil bizde erkek dedigin vurmaz
Evlat en degerlisidir onlari bile döveriz çünki basina bisey gelmesini istemeyiz bu konu tartisilir
Döveriz derken ben annemden de babamdan da şiddet gormedim asla çok şukur durust ahlaklı bir evlat olarak buyuttuler bni "DÖVMEDEN" hemde tabi herkesin karı değil bu hayvan dayakla terbiye edilir insan tatlı dille bn hayvanlara ble yakıştırmam dayağı yapmayın çıkın şu zihniyetten babam bni doverek terbiye etmeye kalksaydı ona karşı hem nefret dolu olucaktım ve onu şu an sevdiğim kadar sevmeyecektim ve en ufak lafında alınıp babamı neden uzdum diye dşnmcektm.
Bende bundan bahsediyorum çevremde kocasini aldatan dayak yiyen ama hala ıslah olmayan kadinlar var bu sebeple tartisilir dedim sahsina yönelik bisey degil
Aldattıysa adam ayrılsın kadından bu kdar basit
Demekki seviyosa kaybetmek istemiyosa oda var dmi
Seviyosa kaybetmek istemiyosa dovuyo mu bu erkek allah aşkına savnma şunları hç şey mazeret olamaz
vurmaz vuramaz ama bir anlık öfkeyle belki diyorum
Biranlık ofke dediğin defalarca tekrarlar mı adam vurdu sinirle bkaç ay snra yne vurdu devamı gelicek gbi son şansı verdm bu sebeple iki yıllık çok guzel giden bir ilişkiyi gozumu kırpmadan bitireblrm
bu alışkanlık olmuş sorsaydın ki senı ne olarak görüyor karaktersiz ınsan !!!
Bide yapıp pişman oluyo ağlıyo iki oldu ya pişmanlığını gorsen acıyo insan tabi o vururken acımıyo orası ayrı
sana kalmış !!!
Kadina vurana erkek mi denir la!!!
erkek denmesse ne denir bir söyler misin?
Adi denir hayvan denir köpek denir vs vs vs
ASLA...
Vurduruyorsa neden olmasin:)
O ne demek
Boşver:)
Ben tokat attım. gözümün içine baka baka yalan attı. bende vurdum. yine olsa aynısı yine vururum
O tokat rahatlatti mi seni
Yanlış duşunuyosun bir kadına vuramazsın ne yaparsa yapsın hakkın yk buna ayrıl bağır çağır ama vurma
O tokat rahatlatti beni. size gore belki yanlış hareket ama yalan atmakta benim için aldatmayla eşdeğer.
Yalan benim içinde aldatmayla eşdeğer durustluk onemli ama sen vuramazsn bir kadına hangi zihniyet size bunu yaptırıyo ya yok arkadaşım oyle bir hakkın
Hangi zihniyetle yalan atiyorsa bende o zihniyetle vurdum.
Yalan ahlaki bir karaktersizlk ama seninki bildiğin hayvanlık oluyo
Benimki ders vermek oluyor. dayak cennetten cikma dimi. terbiyenizi bozmayin isterseniz
Ya tartışmıcam bn sennle terbiyeden bahsetme bnce sen kadına vuran birnden bahsediyoruz
Siz anlamiyorsunuz olayi tam bilseniz hak veririsiniz eminim. nasilsa kadinlar hep hakli dimi. suçlu olan erkekler
vurmadım... vurmakta istemem.
benim ki vuruyor ama abartmadan
Abartmadan dye bir kavram mı var bna tokat attı gozden çıkardım ilişkiyi
bnmki de kafe attı sonra ona vicdan yaptırdım üzüldü..
bir kadına asla vurulmaz ne olursa olsun
kadina kalkan eller kirilsin
Erkek olan kadına vurmaz.
Kesnlkle..
Kendi kadınına değil hiç bir kadına el kaldırılmaz
İnsan olanları tani
Bir kadına vurmam zaten adamlık değildir.
Yok canim daha neler ağzini burnunu kirarim :D
arada dokundururum da öyle ağır şiddet olmaz
Dokundurmak dediğin tokat mı
evet :D
Kadınlar çok hassas ve duygusal senin bir tokatın ona dnyadaki en acı şey gbi gelir bde sevdiğin adam sana vuruyosa insanın içini parçalar tabi anlamanızı bilemiyorum
biliyorum da hakederse tabiki ayrılmaktan daha iyidir bence
Ayrılmaktan iyi değildir vurcaksan ayrıl gtsin
Dırdırın şiddetine bağlı
Her kadın "dıdır" eder karşısındaki erkek onu ne derece anlıyosa o dırdır dediğiniz şeyin şiddetide azalır bayım.
Her dırdırında bir sebebi olması gerek. Gereksiz yere yapılan dırdır olur sana kafa göz kır... Bayannn
Neyi kırıyosun sen ya gidermisin sinirimi tepe çıkardın ilk çağdan kalmasın belli
Kırmıyorum kardeşim hemen yargısız infaz yapma. Bugüne kadar yapmadım yapmamda. Ama siz kadınlar insanı çıldırtacak seviyeye getiriyorsunuz, ondan sonrada oturup ağlayarak ben ne dedimki demiyormusunuz ooooffff of
Bakın belliki yaşını almış bir insansınız yaşça bnden de buyuksunuz ama fikirlerinize saygı duymuyorum bir kadın neden durup dururken çıldırtsın sizi hadi çıldırttı diyelim dayağı haketmiş mi oluyor vurablirsin yani oh ne ala ya biz guçsuzuz diye ezmeye meyillisiniz olay bndan ibaret!
Bakın hanımefendi başımda bir olay var ve ben bunu dört buçuk senedir çekiyorum ve yine bir kadınla ilgili emin olun bilseniz hayrete düşersiniz bu kadını değil vurmak öldürmemek için kendimi nasıl körelttiğimi. yoksa bende biliyorum kadına kurulmayacağını
Durumunuzu bilmiyorum tabiki ama şiddet çozum değil bunu asla unutmayın
Bazen kuçuğunun sozunu dinlemekte fayda olabilir
bendeki belaya allah kimsenin başına vermesin inanın çok zor bir durum yerinde olmak istemezsiniz. yılların tecrübesi yapacak bişey yok mecbur çekeceğiz
Allah sabır versin size
Amiiinnn :((
Şiddet uygular çünkü gerekli :S
Ne için gerekli
yola getirmek için :)
Siz erkekleride yola getirmek için dovdurtmek lazım senn mantığına gore :)
evet erkekler de yoldan çıkarsa dövtürmek gerekli şiddetle şidtet tavsiye edilir.
ASLA
yaptıgı suça baglı
Suç mu aladatma dşında ne olablr vurmaya sebep
saygısızlık.
Katılmıyorum madem saygısızlık yapıyo ayrıl veya snde lna saygısızlık yap şiddet çozum değil asla.
burdaki erkekler kızlara yaranmak için yok şiddet falan uygulamam diyorlar hepsi tırı vırı yaptıgı büyük bir saygısızlık falan onun gibi şeyler zoruma gider atarım tokat gerçi şimdiki kızlara tokat ta atılmaz erkeklerden fenalar.
Fenalık ayrı ama tokat karşısında bir bayanda susmaz hatta biraz gurur varsa bitirir
yuh be 1 tokat için bitiriyorsa hiç başlamasın ondan iyi geri oturup bu konu tatlı bir şekilde konuşulabilir sonuçta vuran kişi pişman olmuş olabilir şimdiki nesil kızlara dokunamıyosun bile zaten
İki yıllık ilişkimi bitirdim ben burduğu için pişman oldu affettim snra 3 ay snra yine vurdu buna ne dceksin bu zamndaki erkekleri tanıyamıypsun iki yıl snra çıkıyo karakteri.
neden vurdu durduk yeremi vurdu bizim üst komşu kocasından günlük dayak yiyor bir tokat yanında hiç kalır ama millete karşı güleryüzlülüğünüde bozmuyor hiçbişey olmamış gibi hayatına devam ettirmeye çalışıyor tamam senide anlıyorum ama bir tokat içinde abartmayın durduk yere hiçbir erkek vurmaz
İkisinde de sebebini soyleyeyim hep ottan sebepler birincisinde iş yerinde bir kız arkadaşımla konuşuyodum ve kızın yannda başka bir erkek çalışan vardı ama bn onnla muhattap dahi değildim bunu gorunce delirdi ve vurdu ikincisinde tolda yuruyoduk karşıdan gelen bir adama uç defa bakmışım ben bni bununla suçladı bni tanıdığı halde hemde bnde bakmadım demedim ewet baktım aşık oldum adama dedm vurdu
tamam oda hata yapmışta sende sinirlenmişin ewet baktım aşık oldum ney sence o başka bir kıza öyle dese sen ne hissedersin
Tamamda o benim bakmayacağımı çok iyi bilir bni oyle bişeyle nasıl suçlar bakmakla gormwk farklı kavramlardır blmyrm sevgisine dururstluğune çk guveniyorum ama son bir lansı kaldı benim için
sevgisine ve güvenine çok güveniyosan ben 1 tokat için ilişkiy bitirmek iyi olmaz bence orda sen alttan alıp peki aşkım desen onun hoşuna nasıl gitcektir belki o akşam sana sürprizler yapcaktı ya da ne bilym daha iyi davranırdı ya da en basit şeyleri oturup konuşursunuz çözersiniz
Yok o kdar da tepkisiz kalamazdım bna vurduğunda yuzuğunu fırlattım kolyem vardı onun aldığı onu kopardım attım bağırdım çağırdım dwfol git diye peşimden geldi snra iki tanede bn ona çarptım hoşuna gidiyo mu naaılmış dye snrasnda da telefnlarna bakmadım gunlerce en son ağladığıno gornce dayanamadm
way be sende az degilmişsin ama :))
Ders alır umarım
Hepiniz manyaksiniz
Nasil ve nerden vurduguna bagli bacim 🍑
Uğramadım..
Gözü de dönse vuramaz..
Dilerim ki hç bir kadın yaşamasn o berbat duyguyu
Kesinlikle, sevip sevmemekle de alakalı değil. Kimse yaşamasın...
Hayır vurmaz.
kadın yanlış bir şey yaptıysa
vurulabilir
Çocuk mu terbiye ediyosun hayırdır
evet insanın eşine sahip çıkmasıyla çocuğuna sahip çıkması aynı değerlerdir
tabi namus ahlak gibi konularda vurulabilir
keyfi vurmaya kimsenin hakkı yoktur
Aldatırsa vur bitane çık git hayatndan buna şiddet demem ama onada hakkın yoktur aslnda
sen çocuğu aldatmakla ona verdiğin acı
onun sana vurduğundan daha etkilidir
bir erkeği öldür ağlamaz
ama bir erkeği aldat ölmekten beter yaparsın
tabi seni seviyorsa!
senin gibi bir o... yu nasıl sevmiş hayret
sana vurulmaya bile değmez
sen hayatın feleğini yakında yiyeceksin hiç acele etme
Swvdiğim adama o acıyı yaşatmaktan ziyade kendime o şrfszliği yakıştıramam
aldatmıyorsan sana niye vursunki
namus gibi konularda kadın dövülür
onun haricinde kimse kimseye vurmaya hakkı yoktur
istemiyorsan boşarsın olur biter
Tabii ki vurur
Tabii ki derken
Vurur vurur
İnsan demem o zaman bn o adama hatta adamda demem aciz derim
Ugradim malesef :(
Bnde uğradım tokata çok saçma nedenler yuzunden hemde
Aynen ben utu yaparken yedim tokati :(
Hastalıklı ruhları ya bn psikoloğa gotrcem bnmkini iki dfa tokat attı
Ne ikisi devamli olan birsey benimkisi
vurmaz mesela ben @dreaminggirl ume kıyamam.
anasını bıle sıker sen ne dıyon
Yine sacma sapan sorular.
Madem saçma bakar geçersin.
Hayır seven vurmaz.
Vurmaz.
Kesnlkle
Hakederse döverim
Dayak hak edilmez kimse haketmez dayağı.
Boyle bişey olmadığını sende biliyorsun
Varolan budur doğru olanda budur illa insanlıktan çıkacağım diyen zaten şiddete başvurur acizdir vuran insan
Yok oyle bir dünya, şiddet bana göre dünyanın en güzel duygularından biridir :) bu düşüncem dayak yesemde dayak atsamda değişmez :)))
seven kıyamaz
hem döver hem sever
Sen adam ol önce hem döver hem severmiş Çok kötüsün
sever seni lan
Vurulmamalı.
kıza vurulmaz ya. s
Yani vurulmamalı en azndan
bilmiyom insanların psikolojileri farklı farklı
Orası oyle ve yetiştirilme tarzı burada çok onmli
ben evlenince kadınıma yapacağım süprizleri hafızımda tutmaya çalışıyom :D
Hayır.
vurmam vurulurum