Eğer arada vefasızlık ihanet varsa haketmiştir. Ama bunlar dışında erkek sevdiğine Kıyamaz şahsen ben kıyamıyorum küçücük yüzü var kim kıyabilir ki ama gerçekten ihanet vefasızlık güvensizlik kıskançlık ve güvensizlik girmişse araya insan hiç olmadığı bir karaktere bürünüyor. Bu yüzden eski kız arkadaşım çok çekti şimdi eski halimi hatırladıkça çok utanıyorum önemli olan hatalardan ders almak ALLAHU TEALA hiç kimseyi düşmanlarımızı bile aldatılmakla ihanetle sınamasın çok kötü birşey ailemde örnekleri var Allah korusun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
peygamber efendimiz buyuruyor o hanımlarına el kaldıranlar ahirette benim karşıma çıkarılıcaklardır, Peygamberimiz (s. a. v.) akşamları oturur eşleriyle sohbet eder, onların dertlerini dinler, bazen de kendisi sıkıntılarını anlatırdı onlara. Fikir alış verişinde bulunurdu hanımlarıyla.,,,,,,, Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması ve mallarından mehir ve her türlü harcamada bulunması sebebiyle erkekler, kadınlar üzerine yönetici ve koruyucudurlar. Dürüst ve erdemli kadınlar gerçekten itaatlı olanlardır. Allah kendi haklarını Kur'ân'da nasıl koruduysa, onlarda öylece kocalarının yokluğunda onların malını, ev sırlarını, namus ve iffetlerini koruyanlardır. Kötü niyetlerinden korktuğunuz kadınlara gelince, önce nasihat edin, vazgeçmezlerse, yataklarında yalnız bırakın ve bununla da yola gelmezlerse, son çare olarak şer'î ölçüyü kaçırmadan dövün. Eğer size itaat ederlerse, onları incitmekten kaçının. Allah gerçekten yücedir, büyüktür.
01 Yorumla
haah aklıma gecen internete düşmüş evlenme programından bir kesit geldi
''adam 20 yıllık karısından ayrılmış gelmiş evlenmeye adamada talip cıkmış sunucu diyoki 20 yıllık evliliğinin son zamanlarında dayak atmışsın karına ve o yüzden boşanmışsın adam hiç uslubunu bozmadan evet diyo kadını arada bir dayak hak ediyo yani demem oki artık toplumumuzda kadın dövmek ''KÜLTÜR''
olmuş bu toplumun bir parcası haline gelmiş bu böyle devam eder bence senin durumuna gelince seven erkek VURMAZ KORUR...00 Yorumla
Bir kadına vurmak şöyledir; eğer hak etmişse veya haddini aşmışsa. O da en fazla tokat ama ayarında. Tekme yumruk vs. olmaz sığmaz. Onun dışın da bir insanın ne ciddi bir sorun olmadığı sürece sevdiği kadına vurması zordur ama vurduysa sonradan vurduğuna pişman olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa keyfi adam yemek tuzsuz olmş diyo vuruyo o kdar çok bahaneleri var ki vurmak için bna sorarsan hç bir durumda kimsenin kmseye şiddet uygulamaya hakkı yok
Soran+1 yılYa onun bni delirttiği noktalarda oluuo bn guçlu olsam ona yine vurmam bağırırım en fazla hakaret ederm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
nerde durması gerektiğini biliyorsa gerisi boş el kaldırmam aldatsa bile o kadar şeref yoksunluğuna düşmem
32 Yorumla
Soran+1 yılKesnlkle biz kadınlar zayıf olarak yaratılmışız erkekler guçlu fakat bu kadına liddet gosterebileceği anlamına gelmez
+1 yılkadina vurulurmu ya... erkeklik kadina el kaldirmakla degil onu koruyup kollamakla olur!
44 Yorumla
Soran+1 yılVuran o kdar erkeğe bnları anlatmak pekte kolay olmuyo yorumlara bakarsan adam gayet haklı goruyo kndni gurur duyanı bile var.
- +1 yıl
neden biliyomusun... onlar nüfüskagidinda erkek yazanlar cünki!
yazildigi gibi okunmuyo iste hersey... sen kimsinki ALLAH'in yarattigi Gülü susuz birakasin?
Soran+1 yılO insanların inançlarıylada ilgili şuphelerim var kadınlar allahın erkeklere gonderdiği lütuftur emanettir
- +1 yıl
tabikide öyledir... Kurani Kerimde Kadin suresi vardir... erkek suresi yoktur mesela... Kadinlarin önemi hakkinda ufak bir bilgi... ama cahiller ne bilsinler... aciyorum...
+1 yılEğer çok vurmak istersem duvara vururum vurmam ona ne kadar sinirlensemde
11 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerekende bu
Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Bayana el kaldirmam sinirlendigim de etrafı kırar dökerim ama şiddet uygulamam
32 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusuda budur aksi halde çok gurur kırıcı bide bunu yapan sevdiğin adam olunca affedilemez bir hal alıyo
+1 yılbir kadina ne olursa olsun el kalkmaz ve benden ufak bir tavsiye size el kaldiran erkekle iliskinizi bitirin, daha sevgiliyken vuruyorsa evlenince ne yapmaz..
15 Yorumla- +1 yıl
En cildirdigim en sinirlendigim anda gidip agaca yumruk attim, sonra benden cok o uzuldu elime bisey oldu mu diye, ona nasil vurabilirsin ki..
- +1 yıl
Soran+1 yılEn başlarda benim sevfilimde elini biyerlere vururdu son zamnlar bu huyu çıktı blmyrm
- +1 yıl
Benim gorusum bu yonde bugun sesini cikarmazsan yarin daha kotu olur, cok seviyorum bir anlik hatayla yapti bile diyosan en azindan birazcik burnunu surtmelisin. Vurmak, aldatmaktan sonra yapilacak en buyuk kotuluklerden biri
Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kadına el kaldıran erkek benim kitabıma göre orman ayısından başka bir şey değildir.. Bırak vurmayı bağırarak hakaret etmek bile kitabıma göre hayvanlıktır..
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dinimize de aykırı bu durum kuranda kadınlar erkeklere emanettir dye geçer insan değilsen bile dinine hürmet et
Soran+1 yılNe kadar guzel soylemiş anneniz oyle kadınların elinden opmek lazım gunumızde kadınlar erkek değil mi vurur zihniyetyle buyutuyorla çocukları bu yuzden de sıkıntısını yine biz kızları çekiyorız
- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum ve o hayvansal erkeler adına naçizane özür diliyorum bir erkek olarak.. Halbu ki iyi yetişmiş bir kız çocuğu hayatın her anında her şeyin olmaz ise olmazı.. Ne yazık ki bu müslümanlık adı altında gericilik devam ettikçe siz kadınlar daha çok çekeceksiniz..
Soran+1 yılTeşekkurler yorumlarınız için maalesef bu ulke kadınlara değer vermedkçe erkeklerimizde bzleri değersiz gormeye devam ediceklerdir
+1 yılToplumumuzun yetiştirme tarzıyla alakalıdır. Şiddet tamamen erkeğin kadına çene yetiştiremeyip aciz kalmasından kaynaklıdır. İnsan şiddete başvurmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılSinirlerine hakim olamayan insanın acizliği ya da otoriteyi bu şklde kurmaya çalışırlar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevip sevmemekle bir alakası yok. Bir kadından nefret de etseler kadına el kalkmaz. Kadına el kaldıran adam değildir.
21 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana
+1 yılbana şiddet uygulamak için sabah kahvaltıda 7-8 kilo yürek ve gergedan testisi yemesi lazım :):) mesleği öğrendikleri anda zaten şiddet kelimesini lügatlarından cıkarıyorlardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi meslek?
+1 yılKadına el kaldırana erkek denmez zaten. Ancak çok ekstrem durumlarda hoş karşılarım, bu durumlardan kastım kızların erkeklerin onlara vrmayacağını bilerek adama tekme tokat dalmaları durumudur. Acımam gömerim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBir kadında erkeğe uygulamamlı ki kadıblar guçsuzdur bu çk nadir karşılaşılan bişeydir buyuk bir çoğunluk kadınlara şiddet uygulamakta
- +1 yıl
İki taraf da uygulamamalı. Ama etki tepki olayını da unutmamak lazım, kızlar bazen çok cüretkar olabiliyor malesef.
Bunun sevmekle alakası yok !!!
Saygıyla alakası var, şiddetin hiçbir türlüsünü asla ama asla hiçbir canlı için onaylamıyorum! Onaylanmamalı önlenmlidir.
Malesef ülkemizde durum bu konuda çok rezil.04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef Türkiye kadın haklarını savunan kadına seçme seçilme hakkını veren ilk ulke olmasına ragmen zamanla kadınlar nasl bu kdar değersizleşti anlayamıyorum
Soran+1 yılSiyasi parti flan umrumda değil ulkemiz kadınla erkeğin eşit olduğu hale gelsin kafi heriye doğru gidiyoruz ilerlemiyoruz
+1 yılSevmek ya da sevmemekle alakası yok. Hiç bir kadına el kalkmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılOzellkle sevmekten bahsettim çnku bni deliler gbi sevdiğini bldiğim halde vurması çok tuhaf geliyo o kdar sevsiğin bir insana nasl şiddet uygularan aoruau gliyo aklıma
- +1 yıl
Aşırı kıskançtır.
Soran+1 yılEvet iş yernde bir adamn yannda arkadaşıma bişey soylediğim için delirip vurmştu bn adamla knşmadm dahi boyle bir sebep gulduruyo
- +1 yıl
Bilmiyorum banada denk geldi böyle bir kız, bir süre sonra sıkıyor.
Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Kadına şiddet uygulayan adam (Fiziksel veya manevi farketmez.)... Pardon adam yazmışım...
Hastadır... Eziktir... Psikolojik sorunları vardır.41 Yorumla
+1 yıl3 yıllık ilişkimde aldatıldım ve buna karşı çıktığım için şiddet gördüm ayrılmak istedim şiddet gördüm.
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni tutan ne bu kdar aldattıktan snra bitmiştir
- +1 yıl
Ayrılmak o kadar kolay değildi ben ailemin karşısına evleneceğim erkek diye çıkarmıştım onu. Büyüklük bende kalsın dedim affettim ama aynı hatayı defalarca yapınca bitirdim. şu an hala tehdit altımdayım ama umurumda değil.
Soran+1 yılBıyle insanlara şans veriyoruz bizde duzelir belki diye zamanımkza yazık ya
asla el kaldırmam. ama kız dediğinde nerde durması gerektiğini bilecek. hak eden gercekten cok kişi var.
04 Yorumla
Soran+1 yılHakedilmez dayak uzgunum sana katılamıcam aldatsa bile kmse dayağı haketmez kınıyorum seni.
- +1 yıl
aldaysa bile dayağı hak etmezmi :) aman kimse dokunmasın size tepemize cıktınız ya herseyi kendiniz yapabileceğinize inanıyorsunuz. bizden saygı bekliyorsunuz ve siz bize saygılı davranmıyorsunuz. öyle çirkef öyle terbiyesiz öyle nankör insanlar varki bence hepsi dayağı hak ediyor kız için söylemiyorum erkek içinde aynı şey geçerli. kız dediğin terbiyeli efendi ağır başlı ne yaptığının farkında olmalı ortalığı karıştırıp insanları birbirine düşürmemeli ya da bir erkeğe artislik ve aşağılayıcı sözler söylememeli.(aynı şeyler erkekler içinde geçerli.)
Soran+1 yılBen bu saydığın kadınlardan hiç biri gibi değilim ama maruz kaldım şiddete buna ne diceksin peki yalan soylemedim aldatmadım hakaret etmedim saygısızca knuşmadım sadce yolda gidiyoduk ve karşıdan gelen adama baktığımı idda etti bn kndmi savunmadm bakmadım demedim çnku şok oldum hangi adam ble demedim
hiç birine kaldırmadım bazen oldu kaldırmak geldi ama kaldırmadım. Benim ailemde şiddet çoktu ben babam gibi olmak istemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu zihniyette olman çok guzel onunde bir ornek var ve hata yapıp yapmamak ya da mutlu olup olamamk senn kararına bağlı ben sanmıyprum şiddet goren bir kadın o adamı sevemez
Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. seven erkek vurmaz. sevmeyen erkek bile vurmaz. vuran erkek insan değildir hayvandır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Kadın sınırlarını çok asmadikca vuramaz sinir dediğim ağır sözler etmedikçe
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bile olsa kapıya vur bardakları kır ama eşine nasıl vuruyosun be adam
Soran+1 yılBenim babam bir defa ble vurmadı annem annem onun hiç mi sabrını taşırmadı hiç mi zıvanadan çıkarmadı erkek adam olduktan snra her şartta vurmaz
Nasıl bir ailede yetiştiğine bağlıdır o. Benim babam ne anneme ne evlatlarına hayatta el kaldırmamıştı. Hiç şiddete uğramadım
05 Yorumla
Soran+1 yılBen aile hayatmda uğramadm senn gbi ama hayatıma giren bir erkekten gordum ilk defa bu şiddeti
Soran+1 yılOnun babası sanırım annesine uygulamış hatta ayrılmışlar bu yuzden ama kendiside yapıyo aynı şeyi iki defa bna kıskançlk yuzunden vurdu ikisinde de bıraktım o bırakmadı bir turlu duzelcem dedi bnde sadece inanmya çlşyrm
Soran+1 yılBn bu konuda çk net bir insandım ama aşk cidden aptal edito insanı 2yıllık ilişkim var dye bde durustluğune aşkına inandğm bir adam dye affettim tbi hala içimde yaşadığım her saniye
+1 yılben sevdiğim insanı asla incitmem.. kötü söz dahi söylemem.. olurda sinirlenirsem.. bir seyı kırar cıkarım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı da bu sinirlendiğinde çık git neden karşındaki insana şiddet uyguluyosun ki
- +1 yıl
benım huyum bu ben senı sevıyorum dıyıpte sövenı cok gördüm asla yapmıyacagım birsey..
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlıktan bazı erkeklerin gözü hiç bişy görmüyor şiddete başvurabiliyolar ama bence seven erkek vuramaz sevdiğine...
00 Yorumla Bence şiddet uygular. Kıskandığından gözü döndüğünsen psikolojik sıkıntılardan vs..
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep her ne olursa olsun bide seviyorum kızkanıyorum dayanamıyorum gni sebepler olunca iş daha da dayanlmaz hale geliyo
+1 yılBenim en ama en hassas noktam kadına şiddettir bırak seven insanı sevmediğim nefret ettiğim kadına dahi el kaldırmam ayrıca kaldıranı gördüğüm an orda benim de fiziksel özelliklerim devreye girer o elini kaldıran aciz herif için !!
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam tamda sizin anlattığınız gibi olur o tabloda kadına şiddet uygulayana ise adam diyemem
- +1 yıl
Insan demem öyle birine kaç kişiyi dövdüm kız arkadaşına şiddet uyguluyor diye
Soran+1 yılYapılması gerekende bu bnce ellerinize sağlık :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılvurulmaması gerek ama bazı kadınlar da insanı çileden çıkarıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
hah işte mesela bu tipler @DokuzHarf
Soran+1 yılÇileden çıkarabilir ayrıl git ya vurmak nedir
Vurmamak lazım ama onlarında artık tutarlı aklı başında davranması gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide ama her ne şartta olursa olsun bizler insanız konuşarak bişeyler halledilebilir
Sevginin yaninda kisilkkte onemli, sahsen ben vurmam ama baska birisi cok sinirlendigi anda bir tane koyabilir sevse bile
01 Yorumla
Soran+1 yılBnimde kastım onlara zaten bianlım sinirle vuruyo adam snra ağlıyo pişmanım diye affediyosun bikaç ay snra yine vuruyo yine peşini bırakmıyo
Kadına vuran s... im var erkeğim diye dolanmasın ortalıkta... Etek giysin öyle gezsin !!
20 Yorumlavuran gereksiz insanlar var köklerinin kuruması dileğiyle..
20 Yorumlabir erkek sevdiği kadına şiddet uyguluyorsa bu erkeğin acizliğidir.
Şiddete maruz kalan kadın ise halen sevildiğini düşünüyorsa bu da kadının acizliğidir.21 Yorumla
Soran+1 yılŞiddete uğrayan kadın sadece hayal kırıklığına uğramış hissediyo sanki ayağının altından bir halı çekilmiş gbi bilmiyorum
+1 yılbence yapmaz ama sinirliyse ve çok içinde biriktirirse dayanamayabilir.. tabii konuyada bağlı..
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu genellkle kıskançlıktr ve anlamsz kıskançlıklar..
- +1 yıl
o konuda yapabilir ama yapmamalı..
Simdi cogu sey sebebsiz degildir adam normal bir insansa kadina bakmak lazim sadece erkeklerde aramayin sucu
04 Yorumla
Soran+1 yılYapma kadın ne yaparsa yapsın vurarak onu cezalandıramaz bir erkek ayrıl arkadaşım ya da knuşma onunla kız bağır çağır ama vurmak insanlk dışı
- +1 yıl
bir soz vardir bekara kari bosamak kolaydir diye. Bana bagirdi ayrilalim yok bana vurdu hadi ayrilalim evlilik bu kdar basit mi ya bu kdar yerlerdr mi ya yapmayin arkadaslar.. hic anlasamiyorsaniz bunu surdurun demiyorum ama bir seyleri kurtarama calisin tamam dayak atmak guzel bir sey degil bunu da savunmuyorum ama bazen bir tokat insani kendine getirmeye yeter zaten her zaman dayak at demem buna da karsiyim zaten
Soran+1 yılYa asıl sen yaşamadığın için sna kolay geliyo adam ottan mesele için sana vuruyo tokat atıyo bn evli olsam yine bitiririm ne kdar onur gurur kırıcı bişey olduğunu bir erkek olarak anlayamazsn havadan knşmuşsun bağırmak flan neyse ama vurmak sıradan değil olamaz
Bir erkek sevdiğinin yüreğine vurmalı yüreğini. .
Gözlerine vurmalı gözlerini..
En şiddetli aşk kasırgasının içinde savrulmalı sevenler..10 Yorumla
+1 yıltabiki vurmadan çocuk mu olur. kimisi sert olandan hoşlanır kimisi de yumuşak olandan hoşlanır. bende sert vurmadan yanayım...
02 Yorumla
Soran+1 yılBakış açını **
- +1 yıl
bende...
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha sevgilimden şiddet görmedim öyle ama bana sinirlendiğinde elimi sıkıyor, kıvırıyor bir yerimi sıkıyor ne bilim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bnların snrasnda tokat fwliyo tepkini koymazsan devam ediyolar
çok kızarsa vurabilir ama bu sevmediği anlamına gelmez
08 Yorumla
Soran+1 yılAsam olmadığı anlamına gelir
Soran+1 yılSinir anında dşnmuyor snra ozur diliyolar bzde affedyrz
Soran+1 yılAffediyosun da unutulmuyo tbi bnmki tokat atmştı kıskançlık yuzunden snra ayrıldım gunlerce cevap vermedm msjlarna flan en son affettim
Ediz Doğa'ya atıyor bir kere ama bilmiyorum tam.
Bence vurmamalı.01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılVururum vurmayi da cok severim :D en büyük fantezilerimden biridir :Dddd
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeklde sennde bakış açını **
- +1 yıl
bla bla bla :D cokta ** :D
Soran+1 yılOf bde çocuklarla uğraşcaz gdermsn
- +1 yıl
Gidiyorum ama dönüsüm cok sekil olacak :Dddd
sevmeyi bilen erkek hiç bir kadına vurmaz...
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlık meselesi
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılvurmaz bence ama her erkek aynı değil bazıları iyiliği için vurur
00 Yorumla
+1 yılvalla hiç bir bayana şiddet uygulamadım ama kızlar tarafından dayak yemiştim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihanet hariç vurmam kadınlar sevilmek için vardır onları güldürmek eğlendirmek lazım ama ihanet ederse linç ederim Allah göstermesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm bn aldatan erkeğe tokat bile atmam sadece suratına tukurur ve giderim ne elimi bulaştırcam
Nefret bile etsem bir kadina siddet uygulamam. Yapanda adam degildir.
20 Yorumla
+1 yılDayak esseklere atilir esseklik yapmadigi surece sorun yok
00 Yorumla
+1 yılEl kaldırmayı bırak sesimi yükseltmeyi gerekmediği sürece kitabımda bulundurmam asla.
01 Yorumla
Soran+1 yılSes yukseltilir bağorırsında vurmak olmaz
+1 yılKadının Erkeği Nasıl Bir Çıldırtma Durumuna Soktuğuna Bakmak Lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıldırmaya pek bir musaitsiniz
- +1 yıl
En Mülayim Adamların Bile Adolf Hitlere Dönüşümünü Başaran Nice Hanımlarımız Var.
+1 yılasla vurmaz el kaldırmaz bu sevdiğine değil sadece tüm bayanlara el kalkmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlkle
Sadece sevdiğin olması önemli değil hiç bir kadına el kaldırılmaz
10 YorumlaBen kaldirmam
Ama deli gibi sevipte döven arkadasm var..11 Yorumla
Soran+1 yılO da ayrı bir çelişki seviyosun aşıksın vurabliyosun.
çok güzel oluyor kadın uçuyor ağlıyor feryat ediyor :) vurduklarımız oldu arkadanda vurduk :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı. El Kalkmaz Ama , Manşetlerde Cinnet Geçirdi Diye Yazarlar!!!
00 Yorumlakadına kalkan eller
kırılırrrrr yazıkk
kadınlar çiçektir vurulmaz20 YorumlaŞiddet göstermemek için sevmeye gerek yok ki adam olmak yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası oyle tabi ama jem seviyorum deyip hemde vurablenler ayrı olay
+1 yılErkek vurur ADAM vurmaz
32 Yorumla
Soran+1 yılBu fark gerçekten onemli
- +1 yıl
Evet arakadasim
Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdi yanımda olsa anasını * çok sınırliyim yaptıkları çanıma tak etti bende insanım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsa yapsın vurmak bir ceza turu değil insanlık dışı bir hareket
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. asırı sevgiden vurdugum oluyo ozelliklere kalcalara
00 YorumlaHafifce iteklersin baktın olmadı sie l*n dersin gider insan mı büyütecez bide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle yanımdaykn telefonda başka kızla konusyodu erkekle konusyrum dedi ve kavga etmye basladk tokat atmıştı
00 YorumlaAdam olan kadına el kaldırmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer daha deminki sorudaki gibi kadınsa tokatı hak eder sonra çekip gidiceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarına bişey demem egolarını tatmin etmek için eşine sevgilisine şiddet uygulayan o kdar erkek var ki onun lafı ble olmz
Cevap sahibi+1 yılonlarada küfrediyorum haksız yere olan tüm şiddetlerin... ama karı bir b*k yiyip erkek vurursa ya da erkek b*k yiyip kadın uygularsa destek veririm
+1 yılşiddete hayır kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
eyvallah kardeşim
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem