Seven erkek sevgilisine vurur mu?

sevgilimle sabah yüzmeye gidecektik. buluşmadan önce küçük bir tartışma oldu. arayıp gitmek istiyor musun dedim çünkü öğlen dört gibi işe gidiyor ve gece on iki buçukta geliyo eve. yorgun argın olmasını istemediğim için sordum o da sen bilirsin diyip kızdı iyi bende gitmeyelim dedim yüzüne kapattım telefonu. neyse sonra geldi bu gene de buluştuk. bende onu uyuz etmek için bizde evimize erkek evi naz evi tablosu asarız dedim. hakaret etti ve kızmaya başladı. arabadaydık bu sıra ve bende hakaret ettiği için sinirlendim ve arabadan incem durdur arabayı falan dedim eve götürcem tamam dedi. bende çabasız hemen sanki götürmeye meraklıymış gibi hiçbir şey yapmamasına uyuz oldum. insan gönül alır. hayır gitmiyoruz eve falan der. erkekliğini hissettirir biraz. ama o hemen öyle diyince bende sinir oldum açtım kapıyı incem durdur falan diyorum kapı açık işte o sıra. sonra durmayınca yüzüne vurmaya başladım. buraya kadar evet çok haksızım ama sonra o yüzüme bir tane yapıştırdı. feleğim şaştı. sonra bende sinirliyim tabi yüzüne vurmaya devam ettim. sonra o gene vurdu. öyle bitti olay. özür bile dilemedi ben diyene kadar. eskiden beni prenses gibi hissettiriyordu şimdi ise cadıdan beter hissettiriyor. napmalıyım.

Seven erkek sevgilisine vurur mu?