Gizli Üye(30-35)+1 yılcanısı bak şimdi canın çok acıyo ölcek gibisin sevginke gururun arasında kalıyorsun biliyorum ama yaşadığın şeyin aynısını yaşamış biri larak şunu söylebilirim başta çok canım yandı oturdum ağladı küfür ettim canımın acısından geberdim ama dışarıya mutlu göründüm asla aramadım sormadım mesaj atmadım hani demet akalının şarkı sözünde diyor ya yıldızların ışıltısı ay çıkana kadar'' işte çok saçma ama bu sözü duyduktan sonra bir toparlandım dedim ki tamam gi çık nasıla sike sike gelcen sen benim ayağıma nasılsa benim gibi olmuycak mutlu olun bakalım nasılsa bıkcan (biraz maymun iştahlı birisiydi) dediğim gibi de oldu bir kaç ay sonra arıo bnı b çok kötüyüm kafama sıkcak durumdayım vs vs diye şimdi de bn onla boşluğa düştüğümde görüşüyorum açıkca ve net söylüyorum ona da hatta bn senin oyuncağınnmıyım dedi kavga da bende ona annem bana küçükken oyuncaklarımı paylaşmam gerektiğini öğretti o yüzden benim için umrumda bile değilsin dedim hala daha arayp sorar kafam estğinde cevap veririm uzattım ama inan kafaya değmez her giden illa bir sebebten döner. sevgilin varmış gibi davranma facede whatsapta falan öyle sozler yazma sessızlık karsıy kudurtur :) hiç olmamış gibi davran :D
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum bnde de var. Hemde 6 yıllık sevgilimdi. Ayrılalı 3 ay oldu. Ve şu an bir kızla çıkıyor. Mutluluktan ölcek resmen
Soran+1 yılİyi yapıyosun. Durumumu kaldırıcam. Sürekli foto değişiyorum belki farkeder de bir anda mesaj atar diye. Whatsappda engellemiştim 5 gündür kaldırdım. Engelini kaldırdığımda sence farketmiş midir ? İnşallah dediğin gibi olur da döner
Cevap sahibi+1 yılat gibi giden it gibi geri döner yeter ki acıklı şeyler paylaşmayaın o hiç yokmuş gibi davranın tecrübeyle sabit beklentiye girmeden bekleyin ınanın umduğunuzdan daha iyi bir şekilde sonuçlancak öyle inanın
Soran+1 yılDurumumda ' M ' için müsait 😊😍 yazıyo. Bunu görünce zaten onu umursamadığımı anlar. Ama umrunda olur mu dersin ?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ayni seyi yasamistm ama benimki 5 ay sürdü. Sonra hicbi sebep yokken terketti. Ben resmen ölü gibi olmustum. Arada bana mesaj atip sevgililerini anlatiyodu. (Iki gunde bir değisen) Iki ay sonra tekrar basladik senin gibi dusunmustum ben de. hem seviyodum * bu sefer ben terketmek istiyodum. Onu cok sevdigimi biliyodu ve bunu kotuye kullaniyodu. ama bu sefer onun ne mal oldugunu tamamen anladm ve baska biriyle konustugunu hissettigm anda bende baskasiyla konustum sonra bana itiraf etti ben de biliyodum zaten ben de baskasiyla konusuyorm dedigimde soka girdi. sonuc olarak ona karsi en ufak bir sevgim bile kalmadi. Zaten bana karsi davranislari cok tersti. Ama ilk baslarda her sey cok guzeldi ilk ayrildigimizda da bu yuzden aci cekiyodum. Sonradan değmiycegini anladm. Yani sen su an yasadigin guzel seyleri dusundukce kotu oluyosun ve o bitirdigi icin biraz da. Ama inan bana zamanini bosuna harcadigina kesinlikle değmiyo intikam icin olsa bile
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama artık eskisi gibi olmadığımı anlasın istiyorum. Kim bilir belki daha kaç kez aldatmıştır beni. Whatsappda hep fotomu değişiyorum farketsin diye. Dönerse siktiri çekmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa senin cidden nasi dusundugunu anliyorum ama sen mesaj atmadan gelmez gibi yani bende oyle olmustur arkadasca mesaj atsan cevap verir. bir de sen yalan soyledikce kiskandirmaya calistikca sadece kendini yipratiyosun kendimden biliyorm gerci ne desem bos su anda ama baskalarini bulmayi dene en azindan saplanti haline getirmemeye calis adam deilmis zaten
Soran+1 yılEvet adam değildi ama ben ona mesaj atmam. Nolursa olsun sabredicem. Bakalım nolucak
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onu gerçekten sevdiysem ve artık onunla ilişkimizin sonu geldiğini düşünüyorsam bu şekilde o daha mutlu olacaksa mutlu olduğunda bende mutlu olurum onunla birlikte olmak onun benim için fedakarlığı onun bensiz mutlu olduğunu görmekte benim fedakarlığımdır aşk sadece birlikte iken alevlenmez sonuçta.
ayrılma sebebini tam olarak bilemiyorum ama eğer senden kaynaklı bir durumsa ve onunla birlikte olmadığında mutlu olması sanada mutluluk veriyorsa artık ona olan aşkını kalbinin bir rafındaki şöminede yakman gerekiyor
Diğer türlü bir durumsa onu yeniden kazanmak için elinden gelen herşeyi yaparsın.
Şimdiden hayatında mutluluk ve başarılar dilerim.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Onun mutluluğu bana mutluluk vermiyo. Son msjımda bunu ona da söylemiştim. Başkasıyla mutluluğunu istiyecek kadar geniş değilim dedim.
zaten çok sevdiğim aşık oldugum birinden ayrılmışsam hertürlü savaşı vermiş elimden geleni yapmışımdır buna rağmen olmadıysa olmaması gerektiğindendir onu mutlu görmek elbet insanın içini burkar ama o kadar benden gittiyse kimle ne yaptıgı nasıl oldugu pek önemli değil bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kız için terketti beni. İnş mutluluğum ona koyar
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
+1 yılSanırım affedemeyeceğim tek şey aldatmak. Aldatmanın küçüğü, büyüğü de olmaz affı da!
Zamanında beni aldattığı için teekettiğim sevgilim bunun tek gecelik bir ilişki olduğunu iddia etmiş sonrada ben onu affetmeyince gidip o kızla nişanlanmıştı. En yakın arkadaşım bana onun nişanlandığını söyleyince sadece "iyi bari en azından koca aşkı tek gecelik bir ilişki için bitirmemişim içim rahatladı" dedim. Bu böyle bir kere birini senin yerine seçtiyse ilk sorunda oraya geri döneceğine emin olabilirsin. O yüzden bırak gitsin bence o çocuktan sana artık hayır gelmez.11 Yorumla
Soran+1 yılHayır gelmez biliyorum zaten affetmek değil niyetim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzne durumundaki kisileri tam anlayamadim ama şayet ben terketseydim umrumda olmazdi. Ama eger o beni terk etmis olsaydi bu agir gelirdi.
Seni silmemesinin nedenide cok açik bir gun sana geri donmek isteyecek. Lutfen artik ona o kapinin onun icin kapandigini hatirlat. Ve canim seninle ayni seyleri yasamis biri olarak konusuyorum kihic kimse olmadiginda bile yaninda asla o olsaydi deyip ona dönmeye kalkisma. Bir kere sildiysen bitmistir. Sebebi ne olursa olsun seni bir baskasi icin birakan insanlar bir ömrü paylasamazsin. Çünkü güven duygusu sadece birkez kaybedilir. Ondan arda kalanlarsa şüphedir.13 Yorumla
Soran+1 yılAffetmem ama dönsün istiyorum. Onu tekrar kabul etmeyeceğimi anlamalı. Siktiri çekicem zaten. Tek amacım bu. Döner mi sence bir gün?
Cevap sahibi+1 yılDöner
Soran+1 yılİnşallah
Başka biri için beni terkeden birinin dikkatini çekmeye çalışmazdım sırf o mutluyum sansın diye oyunlar yapmak saçma kaldı ki onunda hayatında biri varsa benim ne durumda olduğumu düşündüğünü sanmam. ben birini bir başkası için terketmişsem eskisininde artık bir önemi yok demektir takip etmem ama onun edeceği aşikar tıpkı senin yaptığın gibi yapma..
15 Yorumla
Soran+1 yılYapmamam gerekiyo biliyorum ama dönsün siktiri çekiyim istiyorum :/ son msjımda hala onu sevdiğimi yazmıştım 3 ay önce. Belki de bu yüzden numaramı silmiyo.
Soran+1 yılYedirememezlik değil. 2 defa ahımı aldı benim. İkisi de çok canımı yaktı. Kız benimle ilişkisini bile bile onunla çıktı, aldatılmama göz yumdu. Kıza mesaj atıp konuşmasaydım inkar etmeye devam edicekti.
Soran+1 yılUnutucam inş
+1 yılGemiş gecçmiştir...
Seni başkası için terkeden adamdan ne bekliyor ola bilirsinki?
Allah yolunu açık etsin de sende yoluna devam et. Bakma, izleme, sil heryerden - unut gitsin... Bugun seni başka kız için terkeden adam sana geri dönse neolur dönmese neolur canım...13 Yorumla
Soran+1 yılSiktiri çekicem zaten. Dönse affedicek değilim :/
- +1 yıl
Sen daha iyi biliyorsun...
BAŞARILAR
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBenzer olay benim başıma geldi, benle birlikteyken başka bir kıza aşık oldu. Gönül bu olabilir. başka birisi ona daha çok hitap etmiş olabilir, ona, bana, bir başkasını gözü görmeyecek kadar sevemediği için kızma hakkım yok bence. Tabi o dönem biraz üzüldüğümü itiraf etmeliyim fakat kızmadım. Şu anda onun adına mutluyum , zira bahsi geçen kızla evlenmek üzereler :)
13 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi :/ ama benimki inkar ediyodu. Kızla konuşmasam öğrenemicektim. Zaten kızın da bizim çıktığımızdan haberi varmış, bunu bile bile çıkmış onunla. Aldatılmama göz yummuş. Şimdi dönsün istiyorum. Siktiri çekmek için
- +1 yıl
Egonu tatmin etmek istiyorsun yani. Bu durum seni üzer. İçindeki çocuğun isteklerini bastırmayı ve umursamamayı dene.
Soran+1 yılBelki çocukça ama bişmiyorum yaa :/
+1 yılErgen ilişkisi, öfff, umrumda değil diye yorum yapanlar acı acıdır abi. Senin acında bize rutin gelecek belki. Burada bir insan bunu paylasıyosa yardımcı olmuyorsan bile yorum yazma bu kadar basit demi, bunu yapabilmek zor olmamalı. 2.5yıl sevmiş terkedilmiş ve oğlan şu an mutlu diyo ergende olsa bu onun kalp ağrısı buna saygı duyun.
Arkadaşım sende sil numarasını takip etmemeye çalış. Üzülme demem ama ona belli etme, sonra geçecektir.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazdın vallaa saol.
2.5 yıl az değil sonuçta. Onu nasıl sevdiğimi çok iyi biliyodu. Ayrıca kız bizim sevgili olduğumuzu bildiği halde çıkmış onunla, aldatılmama göz yummuş. En çok da bu koyuyo :/ kim bilir ne demiş benimle ilgili.. Whatsapp durumuma bakarsa zaten sevgilim olduğunu düşünür. ' M ' için müsait 😊 😍 yazıyo. Sırf mesaj atsın da siktiri çekiyim diye engellemiyorum da. Siktiri çekmeden, daha doğrusu onun it gibi dönüşünü görmeden içim rahat etmicek :(
dengesiz herifin tekiymiş. Evet canım başka kıza gittiyse artık seni istemiyor olabilir. Genelde erkekler yedekler ve boşta kalınca seçip birine giderler. Sen seçilme seç diyorum ben. Ne hissediliceğini sormuşsun demekki bir hayalkırıklığı bir pişmanlık var. AYNI NEHİRDE İKİ KEZ YIKANILMAZ.
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. İnş bir gün pişman olup döner de siktiri çekerim.
Soran+1 yılDöner mi dersin
Soran+1 yılbir bakıyım bende. Peki sence napmalıyım ?
Soran+1 yılDurumumda ' M ' iöin müaait 😊😍 yazıyo. Bu ona yeter ;)
Sallarım onun mutlulugunu ben ondan 10 kat mutlu olurdum catladırdım kıskanclıktan sende oyle yap kudursun ben ne yapmısım ne salakmısım nıye kaybettım terkettım boyle kızı dedırt ona ondan daha yakısıklı arkadasların olsun sana gerı döner zaten ama o zaman sen bas ona tekmeyı :))
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen tekmeyi basmak için dönsün istiyorum. Sürekli whatsappda fotomu değişiyorum görmediği fotoları koyuyorum. Sırf farketsin diye arada durumu da değişiyorum. Büyük ihtimal farketmiştir :) inş mesaj atmasını sağlayabilirim
Soran+1 yılTeşekkür ederim denicem :D
benim senincin aldigim kiyafetleri giyiyorsun
benim senincin aldigim parfumden kullaniyorsun
ve şu anda, büyük ihtimalle ona bakarak gülmsüyorsun
beni birakacak kadar çok mu sevdin onu?
Daha iyi olabilmek için ne yapmam gerekiyordu?
tabi sonrasini farkedersinki kiz cook daha guzel oluyor ve erkek pesinde kosuyur :) gulumse sadece en havali gulumsemenle..17 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazım sence ? Hiç görmediği en güzel fotolarımı whatsappda profil yapıyorum. Başka bişey gelmiyo aklıma
Soran+1 yılAyrı şehirdeyiz. Değişsem de görmez ama :/ sadece fotolar yine
Soran+1 yılSanmıyorum ama denicem :)
Soran+1 yılAmiin inşallah :)
valla 5 yıllık ilişkimin sonunda ben de başkası için terk edildim. Onu mutlu görmek beni üzmüyor beni üzen kendi hayatımı düzene koyamamış olmam. O tercihini yaptı sonradan pişman olmuş güya ama benim için pişman olması neyi değiştirecek ki zamanı geri mi alacak? Velhasıl olan oldu biten bitti umarım geride kalan hayatı henüz düzene girmemiş sitedeki tüm arkadaşlar hayatımızı düzene koyar mutlu oluruz olursunuz olurlar :)
41 Yorumla- +1 yıl
Insallah... Yurekten bir amin yuregine saglik
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. O kadar umursamiyor ki artik seni tenezzul etmemis demek ki, nefrette bir duygudur unutma sana birseyler hissediyor demektir ama tenezzul etmiyorsa cok mutlu demek ki. Gercekten iyi olan insan onun baskasiyla da mutlu olmasina mutlu olur, kotuluk varsa icinde kiskanirsin gercek olan budur.
17 Yorumla
Soran+1 yılBişeyler hissediyosa üzülmüştür bence. Evet mutlular sanırım. Beni terkettiği için mutlu olsun istemiyorum
Soran+1 yıltamam işte sonuçta mutlu.
Soran+1 yılDönsün istiyorum. Siktiri çekicem
Soran+1 yılAllaha havale ettim zaten. Canımı yaktığından çok daha fazla canı yanar inş
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık sevgılımle 1 yıl once ayrılmıstık ve ben hala onu sevıyorumm unutamadım 3 ay once falan onu elele bir kızla gördüm. Dünyambaşıma yıkıldı sandım. Onu unuttuğuma inandırmıstım kendımı onu sevmıyorum dıyodum ama görünce hala sevdıgmı anladım. Numarası hala ezberımde mesela arada whatsapına falan bakıyorum o kızla resmını goruyorum -benı o kız ıcın bırakmıstı ve gorudugum kısıde oydu- ölmk istiyorum oyle zamanlarda işte.. eger oda senı gercekten sevmısse ve hala sevıyosa emın ol uzulur
15 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına :/ eminim çok zor bir durum olmuştur onları elele görmek. Ama beni terkeden oydu ve gerçekten sevdi mi emin olamıyorum. 2.5 yılda alışmıştır bana, alıştığı kişinin başkasıyla mutlu olması onu üzer mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılalışmıssa eger uzulur senın onunla deıl de baskasıyla konustunu dusununce baskasına sevgı sozcuklerı ıle hıtap ettıgını dusununce uzulur sonucta 2,5 yıl.. az değil. sevmiyosa o kadar uzun sure sevgılı olmazdınız sevmedıyse de sana baglanmıstır ıllakı uzulmustur yanı...
Soran+1 yılİnş üzülmüştür. Tek istediğim bir gün mesaj atması
Cevap sahibi+1 yılinş üzülürde pişman olur bıraktıgına
Soran+1 yılAmiinn inşallah
O seni kafadan silmiş bu sefer. Diğerleri gözdağıydı. Eskisini mutlu görünce mutlu oluyorum. Çünkü birlikte mutlu olmadığımız için ayrılmıştık. E şimdi ben mutluyum. O da mutluysa doğru ilişkileri bulmuşuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/O3yAmA.gif burada uçan tekme attırıyom bana kısa görüş diyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha güzel vuruyo ama :D
hiç bir insan vazgeçilmek istemez bu kişinin öyle davranmasının sebebi kendi bencilliğinden başka biri için senden ayrılan birisi tek problemi kendiyledir kendi özgüveniyle ilgilidir belki şimdi mutlu olabilir ama maalesef kişilik değişmiyor herkese aynı şekilde davranacaktır yani en iyisi yoluna devam etmen
15 Yorumla
Soran+1 yılKızı da terkedebilir yani
Soran+1 yılHaklı olabilirsin. Ama beni o kişi için terketti. Belki seviyodur onu?
Soran+1 yılEvet çıkarı nolursa olsun kimse 2,5 yıl çıkmaz gibi. Bilmiyorum yaa. kız aldatılmayı hakediyo zaten. Kız ilişkimizi bildiği halde çıkmıştı onunla. Aldatılmama göz yummuş.
erkekler değişik varlıktır illa geri gelicek emin olki boş kaldığında ilk sana mesaj atıcak ister 1ay ister 1yıl sonra illa mesaj atar... eski sevgilimin mutlu olduğunu görsem başka bir erkekle koyar ama geriye bakıp düşünmem bende takarım birimi koluma aynısını yaparım o daha cok kudurur :)
15 Yorumla
Soran+1 yılGeri döeceğinden emin misin ? Belki de o yüzden numaramı silmemiştir
Soran+1 yılAynı kişiye 2 3 kez döndün yani. İnşallah dediğin gibi olur. Ama benim whatsapp durumuma bakarsa hayatımda biri olduğunu düşünür. Bu umrunda olur mu ?
Soran+1 yılİnşallah atar
Senin üzüntünü kafaya takan biri olsaydı başka bir kız için terk etmezdi. O yüzden en büyük ceza mutlu gözükmektir, mutlu olmak ya da...
25 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum + mutluluğumu görüyo durumlarımdan
Soran+1 yılİnş döner bir gün de siktiri çekerim
Soran+1 yılPekii
Bos yere beklemeye gerek yok. Hayatina devam et donupde ne olacak s*ktir cekecekmissin ne gececek eline icin rahat edecek bos vet bunlari kendini kandirma ve onun gibi bir insani cikar hayatindan yoksa isin cok zor
13 Yorumla
Soran+1 yılSiktiri çektikten sonra silerim hayatımdan. Elime bişey geçmez belki ama içim rahat eder en azından
Soran+1 yılBelki de öyle
Seviyorsa sev ama sevmiyorsa zorlama... Unutma; senin için başkasını terkeden başkası için de seni terkeder..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. mutlu olsun bana yeter diyen yalan söyler :) hepimiz itiraf edelim. ben olsam kendimi tezek çuvalı gibi hissederdim :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya eski olsa bile bir geçmişleri var dimi. bir zamanlar çok sevmişler. Az da olsa bişey hissetmek lazım
Soran+1 yılBen mutlu olsunlar yeter diyenlerden bahsettim :) soru ve soruyla alakalı detaylar benim yaşadıklarım. Terkeden değil terkedilenim..
Soran+1 yılBen zaten nettim de sen anlamadın :)
aynı seyı bana da yaptılar. o malda sılmez numarayı ben sldm ama hcbrsyı gormesın dye.
boosta kaldı ve hazmedemedı buyuk ıhtmlle17 Yorumla
Soran+1 yılSana dönmek istedi mi
Soran+1 yılBenimki bir kez döndü. Bidaha döner mi sence ? Dönmesi için herhangi bişey yaptın mı
- +1 yıl
benmkı cok degsk pıs ya. benı hc sevmedı. sırf ben cokkk sevdm dye geldı hayatıma. hep baskasına gttı snra. hıcbrsey yapmadm. onu hla sevdgmı bılıyrdu. o yuzden geldı. smdı gelmesn dye ıstemdgı hersyı yapacagm ama sevmyrm dyecegm artk cevresıne. aldatn uslanmaz cnku. yıne gder yapar. ben evlıyken aldatılırsamda aılem bunu ona bırakmaz
Soran+1 yılYaptığı hiçbir şey yanına kalmaz zaten. Ben dönsün istiyorum. Çünkü siktiri çekmeden içim rahat etmicek
Soran+1 yılYapalım :)
canım o kendi hayatına bakıyor. sende öyle yap. zaman geçtiği sürece yaşıyorsun ve yaşamanın keyfini çıkar takma böyle ufak aşk ilişkilerini. ne diyoruz? ''aşk'' var, ''aşkcık'' var :)
15 Yorumla
Soran+1 yılTakmamaya çalışıyorum ama dönsün istiyorum. Siktiri çekmediğim sürece içim rahat etmez
Soran+1 yılBunları düşündüğümden hatta onu takip ettiğimden bile haberi yok. Whatsapp durumuma bakarsa zaten sevgilim olduğunu düşünür. ' M ' için müsait 😊 😍 yazıyo. Sırf mesaj atsın da siktiri çekiyim diye engellemiyorum da. Hatta sürekli fpto değişiyorum farketsin diye ;) Siktiri çekmeden, daha doğrusu onun it gibi dönüşünü görmeden içim rahat etmicek :(
Soran+1 yıltamam Demem
+1 yılbeni terkeden kız yüzüme böm böm bakmıştı sonradan o olduğunu anladım heralde selam vermemi bekliyordu
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuştun mu bari
- +1 yıl
yok yanımdan geçip gitti zaten
Soran+1 yılHmm anladım
açıkçası hiç umursamaz yoluma devam ederdim. uzaktan ilişki olmaz çevrene daha dikkatli bakmanı tavsiye ederim. sonuçta tek insan o değil...
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gönül bu :/
Soran+1 yılHayır en azından tecrübe oldu.
Soran+1 yılYine de dönsün istiyorum. Siktiri çekmek istiyorum. Yaşadıklarımı ikisi de yaşasın istiyorum :/
+1 yılSeni mutlu görürse deliye döner seni tekrar elde etmek için Çalışır. Tabi bu ona 2,5 sene ne yaşattığına bağlı
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlaşıyoduk. Sürekli kavga etsek de kopamıyoduk. Ya o geri mesaj atıyodu ya da ben. Sonra bu hale geldik işte
Soran+1 yıl@Tuba-tb haklısın. Adam olan yapmazdı
- +1 yıl
Aynen öyle haddinden fazla değer vermişsin
- +1 yıl
Bizde sizin gibiydik be :( amaaan gelip geçiyorsun işte
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni görmemiş de olabilir, emin olma yani.
Hem o değil de... en başta başka biri için terkeden o olduğuna göre çok fazla etkilenme olmaz saniyorum. Aradan da 3 ay geçmiş hem... e yapmayın şimdi yahu.10 Yorumla Boşver hem seni terk eden birini neden bu kadar düşünüyor ve kendini üzülüyorsun ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşadıklarımı yaşasın istiyorum
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur
Eski sevgiliyi düşünüp canımı sıkmam
hayatın bana gösterdiği fırsatları değerlendiririm
ben daha güzel insanla ondan daha mutlu olabilirim hayat ondan ibaret değildi20 YorumlaFarklı şehirde olmanız kötü senin mutlu olduğunu görmek biraz sıkıntı sen yani avuçlamışın farkında değilsin anlayacağın takma kafana böyle şeyleri
12 Yorumla
Soran+1 yılWhatsappdan faceden görüyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerkettiysem, dicek birsey yok, o terkettiyse agzini yuzunu kirardim, 2.5 sene l*n nasil unuttun heemen cok mutlu oldun derdim.
15 Yorumla
Soran+1 yılSen terketseydin umrunda olmaz mıydı
Cevap sahibi+1 yılYav oyle degil, ben terkettiysem benim essekligim terketmisim artik o mutlu olunca anca kahrolurum ( tabi seviyorsam) ama bela olduysa sinir olduysam ki vardi ole bitane takinti haline getirmisti beni 3 kisiyle ciktim ustune haka yaziyodu onlara bana falan, oyleyse kacarim umrumda olmaz:D
Soran+1 yılPeki terkettiğin kişi sessiz kalkıyosa. Yani aylar önce sana son bir mesaj atıp bidaha yazmıyosa ? Ben öyle yaptım. Terketti son bir mesaj attım bidaha yazmadım ona
Cevap sahibi+1 yılYazmasada olurdu ama , saolsun derdim :))
Soran+1 yılHmmm anladım
+1 yılkimse vaz gecilmez degil ki illa bir sekilde mutlu olur insan suanda kız arkadasimdan ayrildim actim sicak yatagimda uykusuzun satin alip okumadigim sayilarini okuyup cokta mutlu oldum yani bos ver sende onu
20 Yorumla
+1 yılAynı olayı ben yaşattım kız arkdşma. ayrıldim ama silmedim. beni takip ediıo görüorm. face den sildim görüp üzülmesin die. çünkü başka bir kız arkadaşim var.. önce kavga eder ayrılirdik ama barişacagımızi bilirdik şimdi o hşs bende yok.
119 Yorumla
Soran+1 yılAma o beni faceden silmedi ben sildim. Whatsappda engellemişti ama 3 4 gün sonra kaldırdı. Sonra ben engelledim bir kaç ay öyle kaldı. 4 gündür falan kaldırmışım engeli.
- +1 yıl
Ben watsuptan engelledim su an ama beni instgramdan ve face den takip edio. şifremi patlatıo yakında gececektir.. Bu hareketleri
Soran+1 yılSeninki baya takip ediyo :)
- +1 yıl
Aynen bela gibii
Soran+1 yılSende bişey demiyosun galiba
- +1 yıl
Bıktım artık çünkü
Soran+1 yılTakmıyosun belli
- +1 yıl
Artık öyle yanş ben zmnında cok taktım.. Olmadı yanii
Soran+1 yılNaparsa yapsın
- +1 yıl
Vaay baktımda ii dertleşmişiz haa :))
Soran+1 yılAhaha aynen dert ortağın oldum :D
- +1 yıl
Valla uyku da yok hatırlattin eskiyi :)))
Soran+1 yılBenim suçum yok sen hatırladın :)
- +1 yıl
Hahaha 😂 yaa senin profil neden gizli
Soran+1 yılBöyle daha iyi :)
- +1 yıl
Kimle dertleştik belli degil :)
Soran+1 yılBişe olmaz dertleştik sonuçta önemli olan bu :)
- +1 yıl
Evet haklısın
Soran+1 yılTabii :)
Geri Dönersen kendini küçük dusurmus olursun kendi yapmış kendi bulmuş bence onla olan geçmiş ilişkine sünger çek daha iyileri çıkar karşına
18 Yorumla
Soran+1 yılAffetmem zaten ama dönsün siktiri çekiyim istiyorum
Soran+1 yılSevmiyorum, çekerim
Soran+1 yılAynen öyle. İnş döner
Soran+1 yılSaol :/
Aaaa bak insanlar defalarca sevebiliyormuş derim kendime ve bende geriye kalan hayatımı mutluluğu aramak ile geçiririm ;)
20 Yorumla
+1 yılInsanin ici ciz ediyor ama allah mutlu mesut etsin diyip. Kendi yoluna gitmek daha iyi. Cok sevseydidunya yikilsa ayrilmazdi zaten. Bu dunya ne asklar gordu. Lami cimi yok. Seven AYRILMAZ!
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seviyor olsa seni bırakmazdı üzgünüm ama gerçek bu aslında seni de yedekte tutmak istiyor aynı anda 2 3 kızla konuşacak biri uzak durmanda fayda var
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Bitti gitti zaten
Cevap sahibi+1 yılÖylesine sende aynı onun yaptığıyla karşılık vereceksin umrunda olsada umrumda değilsin başkası var pozu vereceksin işe yarayacaktr
Soran+1 yılÖyle yapıyorum. Durumuma bakarsa hayatımda biri olduğunu anlar zaten
Ben şu an yaşıyorum. Çok fazla koyuyor ne bileyim geçirdiğim sinir krizinin haddi hesabı yok
15 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu eski sevgili umrumda olmaz diyo ama bence olmaması anormal. Sonuçta bir geçmişiniz var ve bir aralar o kişiyi çok sevdiniz. Senin durumunu da anlıyorum :/
Soran+1 yılHemen hemen aynı durumdayız :/
Soran+1 yılEvet öyle 😏
Benim 3.5 yıllık eski sevgilimin yakında düğünü var :)
17 Yorumla
Soran+1 yılOowww :/ üzülmedin mi
Soran+1 yılHiç dönmek istemedi mi sana
Soran+1 yılİyi yapmışsın. İnş benimki de dönmek ister de siktiri çekerim
Soran+1 yılAmin saol
ıkı bucuk yılda yıpranmıs olabılır ama sımdı gene uzaktan bırıyle cıkıyorsa o kızı onceden berı tanıyordu bence sen varkende.!
10 Yorumlaaynı durumu bende yaşıyorum ve o kızı bana süekli savunup durdu hep arkasındaydı ve çok mutlular intikam almaya çalıştıkça ben onlar dahada samimi oldular zamana bırakmak en iyisi görmemeye çalışmak
11 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum, durumundan da anlar zaten bunu. Umursamıyorum yani
Napim be icimden allh kahretsn seni mutlu olma karli gunlrde dus bacagni kir falan derdm yapck bisey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. hem eski hem 2 yıllık eski hemde ayrılmışım ergen değilsem umrumda olmaz tabiki de mutlu olacak ne yani ölene kadar benim bıraktığım izlemi yaşayacaktı ulan ne tenekeler var ya türk filimlerinde gördüklerini gerçek sanan tenekeler
10 Yorumla
+1 yılAraya sogukluk girmissee artik ne kadar da bir olsaniz yine en ufak kavgada tartismada ayrilik goz kirpar :(
10 YorumlaKader kusmet hayrırlısı olur deyim , herkes kaldığı yerden hayatına dwam etsin. Bu zamn da genç güçlü kalmanın tek yolu umursamaz olmaktan geçer.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Allah mutluluk versin derim. Hele ben terkettiysem umrum olmaz.
20 Yorumlala bitmiş gitmiş belki adam seni hiç umursamıyor bile artık sen kendi düşüncelernile bir sonuç bulmak istiyosun bence boşa zman harcıyosun aşk bitti
10 Yorumla
+1 yılKüçük şeylerle sürekli ayrılıp barışanlar zaten elinde sonunda ayrılırlar fazla zorlamayada gerek yoktur yani başkalarının mutluluguyla mutsuz olanlarsa asla gerçek mutlugu bulamazlar
10 YorumlaBende Mutlu Görünmeye Çalışırım Ve Onu Hiç Umursamam O Yokmuş Gibi Davranırım Eğer Bana Bir Şey Söylemeye Kalkarsa Başka Biriyle Konuşur Veya Duymazdan Gelirim.
10 Yorumla
+1 yılAcikcasi baska bir kiz icin terkettiyse ne kadar cok sevsen de bakma, iki yillik bir iliskim var bunun ne kadari dolu dolu gecti bilmiyorum, ama bir ara ayrildik, baskasiyla cikarken bana geldi, baktin yapamiyorsun sende firsatlar yarat, unutturma kendini, ama ayni zmaanda da umursamiyormus onunla ilgilenmiyormus gibi davran
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim bunu ?
bir film var izledinmi yaşa öl ve tekrar et diye o filmdeki gibi olurum
110 Yorumla
Soran+1 yılİzlemedim :/
Soran+1 yılPekii
Soran+1 yılSonucu değiştirene kadar ölmelisin..
Soran+1 yılUğraşmaya değmez
Soran+1 yılYa hep kaybedersen
Soran+1 yılHmmmm
o beni terketse o zaman baska biriyle mutlu görsem kiskanirim tabiki...
10 Yorumla
+1 yılBu konudaki görüşüm şudur. :D
https://www.youtube.com/watch?v=Du5sU4kScng10 Yorumla
+1 yılKeske. evlensede kurtulsam ven ondan daha mutlu olurum
10 Yorumla
+1 yılolsun ya, o da mutlu olsun herkes kadar. sadece herkes kadar.
10 Yorumlabensiz mutlu olabiliyorsa ben yüksek ihtimal ben ondan daha mutlu olurdum :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Gülümser geçerim sende kendine yeni bir yol çiz bence
10 Yorumlamutlu diye üzülecekmiydim. Benimle var olmadıki bensizlikle yok olsun mutluda olabilir mutsuzda.
10 Yorumla
+1 yılBen terkettiysem umrumda olmaz, boş yere terketmem ben.
10 YorumlaSinsi sinsi güler allahin mali der konu üzerinde durmam
10 YorumlaOna beslediğim duyguya göre değişen bir durumdur.
Hala seviyorsam, sevinirim.
Sevmiyorsam, nötr.10 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar