Merhabalar,
Evet KS ahalisi, kaynananızla yaşar mıydınız? Dökülün bakem😅

Merhabalar,
Evet KS ahalisi, kaynananızla yaşar mıydınız? Dökülün bakem😅

Merhaba,
Eşimin ailesi ile yaşarım ama iç güveysi gitmem. Yaşarım derken birazcık açayım! 😅
Mesela anne babasına bakacak kimse yoktur çekirdek ailesinde, her türlü yaşarım başımın üstünde yerleri var, kızının ve kendilerinin ancak, saygı beklerim!
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir, hadisi şerif!
Çocuklara karşı ekstra hassas ve büyüklerime yani yaşlılara karşı ekstra dikkat eder önem veririm!
Hani erkek kardeşi vardır, diyelim ki büyük ama sorumsuz bir evlat, ben yine bakarım sorun yok!
O sorumsuz olan erkek kardeşi ile işim olmaz! 😅
Hayırsız evlat sevmem!
Ailesi hayatta yok ancak baktığı ailesi kardeşleri var ise seve seve yine bakarım, bakmak isterim!
Merhametli olmalı, fedakar olmalı, kanaatkar olmalı! 😅
Aslında hep eşimle tek düşünüp hayal etmiştim ama bu eşim olacak kişi içindi. İzlediğim filmler diziler de görüyordum. Kaynanası ile yaşayanlar sorun sıkıntı oluyordu genelde kadın adına, zor oluyordu, kadını hizmetçi gibi görüyorlardı, her şeye gelin koşuyordu, bu çok saçma, aşkım hizmetçi değil, kimsenin hizmetçisi olamaz, benim bile! 😅
Ben aşkıma hizmetçi olurum! 😅
Çok eskiden aile şerefi filmi vardı. Oradaki gibi geniş aile olmayı çok isterdim, isterdim de devir öyle değil ki!
Büyük konuşmak istemem ancak şartlar neyi nerden nasıl sunar bilemem tabi ki ileride evleneceğim kişinin bakımına muhtaç veya ihtiyacı varsa neden olmasın
Cevap
14Cevap
eşim isterse yaparım tabi ki de
Yalnız ve tek kaldı ise yaşarım tabi oda benim annem artık büyüklerimiZi başımızın üstünde tutmalıyız
Tabii ki de büyük konuşmak istemem ama pek doğru bulmuyorum bu durumu.
Kim istemez ki çocuğa bakar eğlenceye. daha çok zaman kalır )
Sağır dilsiz ve konuşamıyorsa yaşarım ve gözüde görmeyecek
Hayır, aynı evde yaşamak istemem. Sadece kadın ve erkek olmalı bana göre.
Büyük konuşmak gibi olmazsa yaşamak istemem. Aynı evi geçtim, aynı apartmanda bile zor.
Hayır niye yaşayayım 😏 öyle bir zorunluluğum mu var
Hayır. Babaannemle büyüdüm. Kesinlikle hayır.
kaynanam dünya tatlısı ama yine de yaşamam ev ev üstüne olmaz bence
Hayır yaşayamam. Ev ev üstüne olmaz.
Yaşamam diyenler inşaallah gün geldiğinde evladınızın yanında yaşamak istersiniz özellikle tek iseniz
Asla yaşamam
Saçma olurdu hayır.
Çok sevsem de yaşamam. Ayrı yaşamak en doğrusu.
Yaşamam
huysuz kaynanalardan değilse yaşardım
Kayınpeder zenginse neden olmasın.
Kaynananin nasıl birisi olduğuna bağlı
Problem degil , evet yaşardım.
Hayır yaşamam tabii ki
Kaynanam yok
Asla
Yaşamam
Assssla
Yaşamam
yaşayamam