Kişilik & Karakter Yasınızı yaşar mısınız? Sarma-aşık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Duygularınızla savaşmayın, kaybı yaşamak için kendinize alan açın Yasınızı yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. İçimde yaşıyorum her şeyi 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl olan bitenin ardından acını yaşamak en iyisi sonra hayatına devam etmen lazım çünkü o acıyı çekmen şart çekmezsen toparlanman imkansız 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ölüm dışı ayrılık bahanedir anlaşmalı ayrılıklar hariç onun için bahanenin yasi tutulmaz üzerine meyveli yoğurt yenir 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl acımı yaşar rahatmetliyi içime gömer yasımı tutar sonra çiçek gibi açarım başka baharlara 😌 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçimde yaşıyorum her şeyi
olan bitenin ardından acını yaşamak en iyisi sonra hayatına devam etmen lazım çünkü o acıyı çekmen şart çekmezsen toparlanman imkansız
Ölüm dışı ayrılık bahanedir anlaşmalı ayrılıklar hariç onun için bahanenin yasi tutulmaz üzerine meyveli yoğurt yenir
acımı yaşar rahatmetliyi içime gömer yasımı tutar sonra çiçek gibi açarım başka baharlara 😌
İçimde yaşıyorum her şeyi
Seninle her yası yaşarım
10 yıl öncesini yaşarım hep
Hayır yaşamam.
Evet.
Hayır
evet