Kişilik & Karakter 1 ay Yasınızı yaşar mısınız? Sarma-aşık Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Duygularınızla savaşmayın, kaybı yaşamak için kendinize alan açın Yasınızı yaşar mısınız? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24b cevap paylaştı. olan bitenin ardından acını yaşamak en iyisi sonra hayatına devam etmen lazım çünkü o acıyı çekmen şart çekmezsen toparlanman imkansız 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ölüm dışı ayrılık bahanedir anlaşmalı ayrılıklar hariç onun için bahanenin yasi tutulmaz üzerine meyveli yoğurt yenir 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. acımı yaşar rahatmetliyi içime gömer yasımı tutar sonra çiçek gibi açarım başka baharlara 😌 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 45,8b cevap paylaştı. İçimde yaşıyorum her şeyi 0 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. İçimde yaşıyorum her şeyi 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. 10 yıl öncesini yaşarım hep 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yaşamam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olan bitenin ardından acını yaşamak en iyisi sonra hayatına devam etmen lazım çünkü o acıyı çekmen şart çekmezsen toparlanman imkansız
Ölüm dışı ayrılık bahanedir anlaşmalı ayrılıklar hariç onun için bahanenin yasi tutulmaz üzerine meyveli yoğurt yenir
acımı yaşar rahatmetliyi içime gömer yasımı tutar sonra çiçek gibi açarım başka baharlara 😌
İçimde yaşıyorum her şeyi
İçimde yaşıyorum her şeyi
Seninle her yası yaşarım
10 yıl öncesini yaşarım hep
Hayır yaşamam.
Evet.
Hayır
evet