Tatil & Seyahat Yaşıyor musun gelişine? Eğitilme Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugünlerde bulutlar çok fazla. Oynama dan durmam 🥰Takılıyorum kafama göre Yaşıyor musun gelişine? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. yaşamıyorum maalesef 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Şöyle bir hayatım ancak emeklilikte olur sjffc 1 6 Yorumla Eğitilme 1 yıl Ben de istiyorum emekli olmak. Bir kaç yıl içinde inşallah. Sonra böyle keyifli yaşamaya daha fazla yaşamaya devam etmek istiyorum Alfia 1 yıl Seninki çok doğru bir meslek seçimi olmuş. Ben kendimi yaktım. O nedenle ancak emeklilik diyorum. Yaşıyorsun bu hayatııı 😌👌🏻 Eğitilme 1 yıl Zor oldu. Ama yola devam ettim de böyle yaşıyorum. Yaşıyacağım da. Inşallah sen de güzel yaşamaya devam edersin Eğitilme 1 yıl Sen ne iş yapıyorsun? Alfia 1 yıl Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İsg uzmanıyım 😅 Eğitilme 1 yıl Baretsiz dolaşma 🤣 korunmak üzerine yine bulmuşsun işini. Biz sonra korunuyoruz 🤣
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yasamak icin bircok sebep bulunuyorken yasamak istememek buyuk haksizlik olurdu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Denizin içindeysem yaşarım 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Keyfin bol olsun 2 1 Yorumla Eğitilme 1 yıl Sağ ol. Daha da bol olucak Yorumla
Desiiderata Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pêk değil 1 1 Yorumla Eğitilme 1 yıl Kırmızı kıyafet giyiniyorsan vardır birşeyler Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 333 cevap paylaştı. Yaşıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaşamıyorum maalesef
Şöyle bir hayatım ancak emeklilikte olur sjffc
Ben de istiyorum emekli olmak. Bir kaç yıl içinde inşallah. Sonra böyle keyifli yaşamaya daha fazla yaşamaya devam etmek istiyorum
Seninki çok doğru bir meslek seçimi olmuş. Ben kendimi yaktım. O nedenle ancak emeklilik diyorum. Yaşıyorsun bu hayatııı 😌👌🏻
Zor oldu. Ama yola devam ettim de böyle yaşıyorum. Yaşıyacağım da. Inşallah sen de güzel yaşamaya devam edersin
Sen ne iş yapıyorsun?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İsg uzmanıyım 😅
Baretsiz dolaşma 🤣 korunmak üzerine yine bulmuşsun işini. Biz sonra korunuyoruz 🤣
Yasamak icin bircok sebep bulunuyorken yasamak istememek buyuk haksizlik olurdu
Hayır maalesef
Denizin içindeysem yaşarım
Evet maalesef -1 de olsa yaşıyorum
Keyfin bol olsun
Sağ ol. Daha da bol olucak
Pêk değil
Kırmızı kıyafet giyiniyorsan vardır birşeyler
Yaşıyorum
çalışmaya devam
Anca çalışalım
Nerdeee🤷🏻♀️