Bu çocuktaki problem ne olabilir? Resmen çocuk değil başka bir şey? Beni hayattan bıktırdı onlara gitmek bile istemiyorum?

Çocuklarla çok iyi anlaşan güler yüzlü birisiyim bütün kuzenlerim beni sever bende onları fakat küçük 7 yaşında bir kuzenim var normalde çocukları seven biriyken onu sevmeye kendimi zorlamaya çalışıyorum sürekli bulaşıyor ne zaman onlar gitsek evden git burası benim evim diyor diğer kuzenlerimede aynı ve kendi babannesinede böyle konuşuyor sürekli yemek yerken bile tablet açıp izliyor başkalarinın yemek çiğnemelerini bile hayranlıkla izliyor annesi tableti alacaği zaman yaygara koparıyor bir ara sürekli saçını keserim diyip durdu şakasına diyor diye düşündük ama sık sık demeye başladı uyurken flnda dedi saçım konusunda da hassasım yinede bir şey demedim altan aldım makasları kaldırdım çaktırmadan bir süre sonra tezeme dedim sakla falan dedi bende sakladım sonra sürekli kendisi makası veriyordu kursu var ama kursa gitmek istemiyor anneside biz varken hiç göndermiyor o gitmek istemiyor diye bir arada taş biriktirip eve getirmişti bana denk getirmesine bilerek atıp durdu sözde şakaydı yine altan aldım durduk yere köpek fobim vardı bana köpekler seni parçalasın dedi ve gülüyordu teyzemler laf dedi sonra başka günde gayet iyiyiz her şey yolunda gezdik eğlendik 2 dk sonra tartışma çıkarmaya çalıştı yine neyse dedim sürekli gelip vurmalarıda var ve sert vuruyor çocuk diyede ellemiyoruz ama bir ar ao kadar kötü vurdu ki ve kızdırdı ki Benii an kolunu sıktım normalde böyle bir şey yapmam isteyerekte yapmadım gerçekten aşırı sinir etti saglık problemimin olduğu yerede vurdu ve sırf kolunu sıktım diye kendi annem direk beni eleştirip sokak ortasında bana bağırıp bana vurdu o daha küçük diyip durdu Buda resmen sırıtıp durdu annem ona dönünceye ağlayıp teyze canım çok acıdı diyip durdu ve reşit olmama rağmen kendi annem 3 defa bunla tartıştım diyede bana vurdu bağırıyorsun diye vurdum diyor ama mapsbilirim hiç söz dinlemiyor taş bile attı ve bu ağrıma gidiyor işte en sonundada artık dayanamayıp kolunu sıktım ve annem disarida rezil etti etrafta kimse yoktu ama çok rezilce bir durum her şey ağrıma gidiyor çocuk gece dişlerinde kıracak gibi gıcırdstıyor annesine sağlık sorunu olduğunu dediğimde bile o daha çocuk onun psikolojik sorunları yok çocukların psikolojik sorunları yok diyor ve çocuk ne dese yapıyor bir pasta alıyor mesela yemiyor çöpe atıyorlar ertesi günse yeniden aynısını aldırıyor yemiyor yine aynısını aldırıyor yine yemiyor falan ve günde 3 paket cips yediriyor çocuğa öğlene kadarda aç kalıyor veya sabahları noodle yiyor sadece çocuk teyzemdede sıkıntı var ve kendisi çocuk gelişimi olmasına rağmen böyle bunun çocuğundan sorun ne olabilir aşırı kavgacida ve kız çocuğu

Bu çocuktaki problem ne olabilir? Resmen çocuk değil başka bir şey? Beni hayattan bıktırdı onlara gitmek bile istemiyorum?