Erkek arkadaşımın eski sevgilisi benim arkadaşımdı?

öncelikle lütfen yargılamayın yaşanılan durum tabikide hoş değil ama lütfen yazıcaklarımı okuyun şimdiden teşekkürler. aslında biz sevgili olmadan neredeyse 1 yıl önce ben o kızla konuşmayı kesmiştim. sonrasında erkek arkadaşımla sürekli aynı ortama denk düştük ben bir süre sonra ondan hoşlandığımı fark ettim ama kendime yediremedim bu durumu yani yanlış olduğunu düşündüm. arkadaşça konuşuyorduk her şey iyiydi yani güzel bi arkadaşlığımız vardı ve onunda benden hoşlandığını anlayınca ilk adımı çok anlık bi şekilde ben attım falan biz sevgili olduk ama şu an galiba kızın ahını aldım yani çok pişmanlık duyuyorum nasıl böyle bir şey yapabilirim diye ve ayrılmak istiyorum. insanlar hakkımda enişteci vb. kötü düşünsün istemiyorum. sizce dışarıdan öyle mi gözükür sonuçta kızla arkadaşlığım biteli 1 yıl olmuştu ama ne yapıcağımı bilmiyorum ne de olsa arkadaştık lütfen yargılamayın duygularıma yenik düşüp aklımı kullanamadım bu yüzden pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişe yapabildim diye sürekli düşünüyorum gözüme uyku girmiyor.
Erkek arkadaşımın eski sevgilisi benim arkadaşımdı?