AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Güzel değilsin dir
Güzelim.
Valla güzel kızlar direkt kapılıyor ya ciddi ilişkileri oluyor ya da evleniyorlar seni bilemedim
Sen yaşlarda neyin ciddiyeti anlamadım?
Ne diyon abicigim 30 lu yaşlarda mi düşünelim
Evet çok erken değil mi?
amaç seks çünkü
Aynen valla
Güven problemi yaşıyoruz
Düşünüyoruz da ne oluyor ki
Ciddi düşünülecek ne insan ne de para var ahahahah
Ben çok ciddiyim hiç şakam yok
Tüketim toplumu
Millet takılıp ayrılma kafasında.
Ben ciddi düşünerek ilişki yaşıyorum.
Ne yapacağını şaşırdı millet
Ciddi düşünüyorum da ciddiye alan yok
Yoo ben düşünüyorum.
🤣 evlenin bence
Evlenilecek adam gibi adam varda ben mi evlenmiyorum. 😂
İşte ben de biraz genelleme yaptım, ciddi düşünen erkekler aslında çok var ama neredeyse hepsi çekingen lerdir, kızlar da ilk adımı erkeklerden bekledikleri için ilk adımı o çekingen erkekler atmazlar, @,, mcı erkekler atar ilk adımı genelde. Bu sebeple de kızlar çoğu erkek ciddi düşünmüyor sanıyor
Olabilir.
Gel evlenelim
O kadar da demedik 😂
Beğenmedin yani beni öyle olsun 😄
Yasin küçükl daha
Ne küçüğü ya 24 olduk
24 büyükmü
Ne bileyim ya değil mi
Degil
Niye düşünsün ki
Niye düşünmesin
Geçim durumları sorunlu , erkeklere yüklenen sorumluluklar, ve artık dünya çok daha her an herşeyi çok hızlı bir şekilde bulabilecek şekilde
Olum evlenip napıcam
All işte bir tane dahaa
Ne yaa nee. Para yok bişi yok. O imzayı atıp borca girince ne halt değişiyo hayatımda
Yanii sizin için tek sorun para mıı
Param olursa gerçekten sevdiğim kadınla evlenmekten çekinmem ama evliliğin hukuksal bir sözleşme olduğu düşüncesi beni soğutuyor
Ama şimdi zenginler de ciddi düşünmüyor sorun orada 😂
Parası olan adam hukuksal bir sözleşme imzalayıp kendini neden tehlikeye atmak istesin
Her şeyi paraya bağlama bence gerçekten seven insan bunları düşünmez belli ki hiç aşık olmamışsın
Ya bı git ablacım aşkı bana mı anlatıyon
Aşk dediğin saf bir çıkar ilişkisi, herkes daha iyi anlayabilen tek ben varım
😂😂 komiksin cidden tamam en iyi bilen sensin
Kızım cidden öyle ya. Yaşadıkça görürsün
Belki de haklısın ya aşk diye bir şey yok zaten ben de inanmıyorum artık onlar sadece filmlerde oluyor sanırım
Bence masallarda kurguladıklarımız, var olmasını arzuladığımız hayallerimizden ibaret.
Gerçekte kimse bi beklentisi olmadan birisini istemiyo. Elbet kendisine iyi gelecek, arzu ettiği bi niteliğe ihtiyaç duyuyo.
Mesela sevdiği için her şeyi yapan bi kişi dahi, yaptıklarını, karşınsındaki, ona göre mükemmel özelliklere sahip, tanrılaştırdığı kişi onun olacaksa eğer yapmaya değer buluyo. Bu da egosal bi çıkar beklentisi.
Aslına daha çok konuşurum da bu tarz şeyler insanların ilgisini çekmiyor. Sıkılıyolar ve ben aptal gibi düşünüp yazdığımla kalıyorum
Hayır benim ilgimi çekti düşüncelerin belki de ben hep o hayalimdeki aşkı bulamadığım için böyle eksik hissediyorum ve sanırım hiç bulamicam çünkü yok :((
Herkes kendi için en iyisini hayal eder. Bu, canlının hayata tutunup soyunu sürdürebilmesi için beyni tarafından tetiklenen evrimsel bi arzu
İşte bu yüzden kendini, bütünüyle birilerine adamaya mecbur kılma. Tanış, hoşuna gidenle konuş, sana zarar vermeyecek oranda (ne denli mümkün bilmiyom) hayatına al, onunla hayattan keyif al ve olur da bir şeyler yolunda gitmezse sadece devam et
İlgimi çekti dediğin için yazdım da, bunları ben de uygulayamıyorum çünkü duyguların baskınlığı mantıklı düşünceyi yerden yere vuruyor. Acı çekerken boş vermesi asla kolay olmuyor, seni mutlu edecek şeyler yaşamadığın sürece
Yani öyle yarını düşünmeden anlık yaşa keyfine bak diyorsun haa
Öyle
Kız arkadaşım da bunu düşünerek başka bi' çocuğa gitti, bak mutlu, olan benim gibi aptallara oluyo
Haklısın ya öyleleri hep daha mutlu çünkü kimseyi düşünmüyorlar anlık yaşıyorlar ve kim daha çok tatmin ederse o an ona gidiyorlar
Öyle. Kız olarak bu konuda daha avantajlısın. Seç beğen al
Tamam iyi güzel diyorsun da kanka 24 yaşına girdim yani ne zamana kadar böyle devam edecek belli bir yaştan sonra kimse bakmaz artık yani
Bu benim değil toplumun suçu kardeşim. Toplumun baskısı
Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş yaa
Bana tavsiye ver. Düşünce tarzım kızları etkilemiyo. Onları etkileyecek düşünce ve yaklaşım tarzını nasıl kazanıcam. Yani bunun imkanı var mı
Yahu arkadaşım sen pat diye dersen ki ben ciddi düşünmem yok aşk yoktur falan tabi kız korkup kaçar akisina bırak belli etme bu düşüncelerini ha bunu yaparken de gerçekten de dene bu arada. Ayrıca düşüncelerin değişik ya illa hoşuna gidecek biri de çıkar ya herkes ciddi düşünmüyor sonuçta karşında olan kişiye bağlı o aslında tespitini yapıp ona göre bir yol izlemen gerekiyor
Pat diye demiyom da, selam diyom görüldü atıyolar. Akrobatik bi gösteri çekip onu mu atsam ilk olarak, diğer yarışmacılara kıyasla daha ön plana çıkabilmek için
Hayır ya ilk yazismada olmaz öyle karşı taraf çok rahat ve profesyonel bir yav. sk olduğunu dusunebilir öyle. Tanimadiklarina mi yaziyorsun selam diye onlar mı goruldu atıyor yoksa
Tanıdığım kişiyle neden tanışayım ki zaten :D
Tanışacak birilerini arıyorum ama kimse ilk gördüğü anda ilgisini çeken birine ve büyülü bi anına denk gelmediği sürece buna pek fırsat vermiyo. Sanaldan olmayacak mı bu iş
Ya aslında kızlara yazan çok olduğu için aralarından seçmece yapıyorlar mesela senin onlardan bir artın olmalı bu tip olabilir zenginlik olabilir veya karakter olabilir bu karşıdaki kişiye bağlı aslında kimi tipini sever konuşur kimi parası için kimi ise karakterine aşık olur. Selam diye yazacagina mesela storye komik bir mesaj ile falan da baslayabilirsin yani
Komik diyosun da bu resmen etkilemek için şaklabanlığa giriyo. Hiç sevmiyorum bu tarz şeyleri.
Tipim kötü değil ama demek ki yeterli olmuyor. Zengin de değilim. Düşünce yapımsa çoğu kişiye ideallerini sorgulatacak türden olduğundan pek ilgi çekmiyorum. Konuşma tarzım hep düşüncesel oluyo ve insanlar sözde zeki arıyor olsa da düşünceye dayalı ifadelerden etkilenmiyor. Daha eğlenceli birini arıyor. Ha ben de sıkıcı sayılmam ama bunu ilk mesajda da gösteremeyebilirim.
Aslında beni tanımak için çaba sarf etmeyen kızlarla konuştuğumda, görünüşten başka bi şey ilgimi çekmiyor onlarda. Çünkü tanışma yöntemleriyle yaklaşımlarımızın uzaklığını hissediyor ve ilerleyen zamanlarda da karaktersel bi etkilenme yaşayamıyorum
Ya kanka şimdi tipin ne kadar iyi olursa olsun kafa yapısı uyusmadiktan ve sohbet sarmadiktan sonra olmuyor cidden o yüzden bu iki tarafın da karakter ve çabasına bağlı aslında o uyumu yakalamak zor oluyor genelde aslında konuşmaların da sıkıcı değil ve etkileyici gerçekten niye olmuyor ben de anlamadım
İnsanlar fazla ön yargılı belki de
Evet öyle
Kızlar boştur lo
Erkekler de boştur lo
Hoştur erkekler
su devirde ciddi iliskimi düsünülür aq
Çünkü kimse dürüst değil ondan
Erkeğe erko diyen kızı erkekler ne yapsın.
Çok haklı bir yorum
siradan erkek istemez tabiki
gayrimesru iliskiye giren niye evlensin ki hergun baskasinin tadina bakmak varken
Herkes menfaat üzerine kurulu düzensizlikte çünkü
Çünkü ortam böyle artık.
Ben düşünüyorum mesela
Var ama denk gelmek kolay değil
gerek var mı gerçektenn
Çünkü evlilik tehlikeli bir durum
Ben kaldim kizlar, ekleyin tanisalim :) hayirlisi
Artik erkekler korkuyorlar
Bu zamanda gerçekten seven var mı sizce
Ben düşünüyorum ama karşıma çıkmadi daha
Bence şu an kimse ciddi düşünmüyor
Bulduk bi ciddi ilişki allahtan🙌
Herkes vur kaç derdinde
Devir kotu
Ben düşünüyorum ama bulamadım
Herkes aldatıyor gerek yok
Öyle bir şey yok. Senin çevren öyle diye herkes öyle diye bir şey yok
Benim çevrem değil karşıma çıkanlar öyle
Ciddi düşünenler var, yanılıyorsun. Genelde Kaypak, yavşayan erkekler siz kızlara yazıyor, siz de erkeklerin hepsi sadece takılma peşinde zannediyorsunuz böylece. Ciddi düşünen erkekler genelde biraz çekingen olur, benden size çok önemli bir bilgi olsun bu 😉
İşte senin karşına çıkanlar hep @, mcı erkekler afedersin. Gerçekten seven erkekler biraz çekingen olurlar. Siz de zaten adımları hep erkekler atsın dediğiniz için size sadece @,, mcılar denk geliyor çoğunlukla
Yani genelde çekingen erkeklere yanaşmanız gerekiyor siz kızların 😉
Haklısın böyle olduğunu bilmiyordum
Ben kendi adıma konuşucak olursam bana bı adım atılırsa bende atarım burada naz yapılacak bı taraf yok ya da peşimde koşsun demiyorum ben bana duygularını ifade etse ben şans veririm
Ciddi düşünen erkek istiyorsan elini biraz taşın altına koymak zorundasın, yoksa karşına çıkan erkeklerin neredeyse hepsi @mcı olur. İlla seni seviyorum demene bile gerek yok sen onunla ilgilenmeye çalış muhtemelen karşılık verecektir vermese de bu sefer cesur olup sen adım at. Seçim senin kolay yoldan @mcı erkek mi yoksa biraz zor yoldan sadık erkek mi? Sen karar ver 🙂 İstisnalar kaideyi bozmaz bu arada
O erkekten nasıl emin olucam ben zaten adım atmaktan çekinmem bu devirde doğru insan bulmak da zor beni sevdiğinden nasıl emin olucam ya da kafam çok karışık sadık erkek isterim ne kadar zor olursa olsun
Siz kızların sezgi gücü yüksek değil mi zaten? Bulabilirsiniz bence. Hadi diyelim ki gerçekten kötülerini ve iyilerini ayırt edemiyorsanız en azından kendinize dokundurtmayın, ve asla yalnız kalmamaya çalışın mutlaka hep kalabalık ortamlarda görüşün. Zaten @mcı bir erkeğin amacı yalnız kalmaya çalışmak ve dokunmaya çalışmaktır ve uzun süre dayanamaz @mci erkekler. Sen en az 6 ay böyle devam et o zaman zaten kesin olarak anlarsın o erkeğin niyetini. Ona göre de hareket edersin evlenirim dersin. Ama evlenene kadar asla sana dokunmasına izin verme. Seni ikna etmeye çalışacaktır kanma sakın, uyarırsın eğer hala ısrar ediyorsa veya bir şekilde yine sana dokunmaya çalışırsa ayrıl. Doğru kişi değildir o.
Sezgi gücümüz yüksek ama sevince koyduramıyor insan o kişinin nasıl biri olduğunu anlayamıyor dedikleriniz çok doğru daha dikkat edicem ama bı sure kafamı toparlamam gerekiyor sadece başka şeylere odaklanmam lazım
Kendinize hakim olup dediğim şeyleri yaparsanız doğru kişiyi mutlaka bulabilirsiniz 👍
Teşekkür ederim bu zamana kadar anlayamadığım şeyi siz bana anlattınız çok sağ olun
Ne demek, bir nebze bile olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊☺️
Kafamdaki soru işaretlerini sildiniz kime nasıl davranmam gerektiğini öğrettiniz bunlar bana yardımcı olur
👍👍
Kimse acı çekmek istemiyor
Evet düşünmüyorum.
Kadınlar düşünmüyor
Ben düşünüyorum
Düşünüyor ama yanlış kişiyle
Yaani
Yoo ben düşünüyorum hshsg
size denk gelmemis
Ben ciddi düşünüyorum diğerlerini bilmem.
Çünkü çoğunuz o şekil davranıyor normal değil mi
Bende ciddi bir kız bulamadım aynı dertteyiz
Evlenecek kadın yok çünkü
Zaman kötü
Bende ciddiyeti olan birisi ile karşılaşamıyorum
Herkes aynı değildir ciddi düşünen var
Vur kaç misali
Ekonomi kötü bacım
Boş ver kafaya takma
Ciddi düşünen adamları istemediniz çünkü
Yok ki istemeyelim
Yoo düşünüyorum?