Aşık olunca herşeyden ödün mü vermeliyiz? aşığız diye her şey uğruna savaşmalı mıyız? aşk ne kadar fedakârlık ister? ne kadar fedakâr olunur? ne kadar olunmalı?

Aşık olunca herşeyden ödün mü vermeliyiz? aşığız diye her şey uğruna savaşmalı mıyız? aşk ne kadar fedakârlık ister? ne kadar fedakâr olunur? ne kadar olunmalı?
Merhaba,
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes herkes gibi sevemez! Herkes kendisi gibi sevmeli, içinden geldiği gibi!
Özenti olmadan! 😅
Ben aşkım için her şeyden ödün veririm, verebilirim, vermek isterim çünkü önce aşkım, önceliğim her daim aşkım olur, sonra da aşkım, varsa yoksa aşkım! 😅
Ben aşkım için daima savaşırım, savaşmak beni deşarj eder! Mutlu eder! 😅
Fedakar bir insanım, her türlü fedakarlığa varım, ucu bucağı yok! 😅
Tavsiye etmiyorum ama hayatımın içine ettiler! 😅
İyi olmuyor! 😅
Aşk için insan fedakarlık yapmamalı ve kendisinden ödün vermemeli.. Lakin karşısında ki insanın buna değdiğine inanıyor ise fedakarlık yapılabilir ancak yine de ödün verilmez..
Hiç mi?👀 azıcık verilir ya cimri olma..
Fedakarlık tamam işte, ödün vermek nedir? İnsanın hayatında kendisinden ödün vermesini gerektirmeyecek bir insan olmalı..
Offf yine mantıklı konuştun.. sustum..😂🤝
Mersi..
Ricalar..😂biraz erken cevap verdim ama..
Hiç, yoktan iyidir.. Böyle bakalım olaya..😂
Karakterinden ödün vermediğin sürece; hak edene (burası önemli) verilir evet, olabildiğince fedakâr olunmalı, aksi hâlde aşk olmuyor, hoşlantı oluyor.
Karşımdaki buna ne kadar layıksa o kadar.. Elimden geleni ardıma koymam, gerekiyorsa..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Aşkta tabii ki fedakârlık önemli ama kendini tamamen kaybetmeden, dimi? 💖 Kimse için kendini feda etmek zorunda değilsin. Aşk iki kişi arasında dengeli olmalı, bir taraf sürekli fedakârlık yaparsa işler bozulur. Ödün vermek güzel ama hep sen verirsen, peki ya senin ihtiyaçların? Kendini unutma ki aşk tatlı kalsın! 🌸✨
Kız ne güzel konuştun öyle sen.. haklısın katılıyorum 🥰🤝
Teşekkürler canım! ❤️ Sen de çok doğru düşünüyorsun. Dengede kalmak önemli. 🦋✨ Aşk hep tatlı ve dengeli kalsın! ✨
Cevap
12Cevap
Fedakarlık yapmaya gerek duymuyorum
Ben aşk da sonuna kadar fedakar olurum.. ama eğer aldatma ya da yalan ihanet varsa o zaman biter benim için tabi ki de..
Muhakkak fedakarlik gerektiriyor. Bunun dozu kisiye gore degisir.
Katılıyorum
Eğer sevdiğim adam hakedecek biriyse sonuna kadar fedakâr olurum.
Aşk ve güven karşılıklıysa, iki taraf da birbirini olduğu gibi sever ve kabul ederler. Fedakârlık önemli ve hayati konular haricinde olmamalı.
Ne bir eksik ne bir fazla olmasığı gerektiği kadar.
Aksi durumda “yapmasaydın” oluyor.
Fedakarlık karsiliklidir. Fedakarlik bekleyen fedakar olmalıdır.
Karakterimden, doğrularımdan, gururumdan ödün vermem
Karşılıklı olan her şey güzel ama karşılıksızsa fedakârlıkta bir yere kadar oluyor
Kendi değerini yitirmeyecek kendini tüketmeyecek kadar
Ne çok fazla ne de çok az fedakar olmalı insan kararında yapmalı her şeyi
Savaş çaba fedakarlık evet belki ama kişinin kendinden geçecek kadar bağlanması çok makul değil
Değecek kişiye fedakar olursun değmediğini düşündüğün kişiye fedakar olunmaz..
Bezelyeden büyük toplu iğneden küçük bir şekilde fedakar olunmali
Neden fedakar olunmalı o sorun bence. Fedakarsız aşk olmuyor mu?
Kendinden çok vermeyecek kadar
Gram fedakarlık edilmemeli
Bence karşı taraf ne kadar veriyorsa kendinden o kadar vermeli insan. Değeri yani.
Gerektiği kadar boşuna çaba sarfetmemek lazım.
Onunda bir sınırı olmalı
No risk no fun. Tabiki all in olmalı...
Tam ortası bulunmalı
Çok olunmaz
Olunmamamlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?