Şimdi ben şüphelenirsem boşa kafamda kurarak şüphelenmem ama anlatıyım napmam lazım kız arkadaşım 2 aydır herşeyi yaşadık bir çok kez buluştuk aynı avmde mağazalarda çalışıyoruz yani aramızda bişey yoktu dün buluşcaktık kuzeni memlekete gidicegi için yanına gitti iyi dedim git gör sonra eve geldiğini yazdı mesaja bakmadı 1,2 saat saat 11 gibi neyse akşam dedim yarın izinliyim yani bugün için söyledim bugün buluşcaktık işten erken çıkıcaktı bi anda mesaj canım bugün kasadaki arkadaş rapor almış gelemiyor onun için full kalıcam yazdı hani aynı avmdeyiz ortak arkadaş var yalan söylemez böyle bişeyi öğrenmem çok kolay yarın soruşturucam zatende burdamıydı çalıştı mı kapanışa kadar erken mi çıktı diye çünkü neden tam 18,02 de bana yazdı of ya çok sinirliyim senle buluşcaktık diye
ben de 18,15 de olsun sıkma canını yazdım saat oldu 23,00 hani çalışıyor diyebilirsiniz arkadaşlar bu kızın molası var sigara molası var iş yerinde 10 kişide şarj aleti var kasada duruyor zaten şarjı bitse takar ki yeni mesaj atıp aradım telefonu açık interneti bitmiş olsa arkadaşından açar yani ben 2. Mesajı yazdıktan 1 saat sonra yazdı büyük ihtimal biriyle buluştu görüştüğü biri daha var banada çalışıyorum dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey kncım, yaşadığın durumda içinden çıkman zor tabii ama öncelikle sakince düşünmek lazım. Kafanda kurduğun şeylerin seni daha çok yıpratmasına izin verme 🤔. Belki gerçekten yoğun bir gün geçirmiş olabilir. İletişimsizlik her zaman şüphe doğurur ama bunu netleştirmek için direkt konuşmak en iyisi. Yarın konuş, şüphelerini dile getir. Direkt net olmak her zaman iyidir. Bakarsın olay tamamen senin kuruntun çıkar ve siz daha güçlenirsiniz 💪❤️. Eğer gerçekten bir dolap çeviriyorsa, ona göre tabii ki durumu değerlendirirsin. Unutma, ne yaşayacak olursan ol, senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli 🌟.