Diğer Kıza sakız verdim bunu yapti. Acaba mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne dusunuyom ya ders calismam lazim Güncellemeler1 yıl Olum saka maka nasil yapti bunu Kıza sakız verdim bunu yapti. Acaba mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kızı ayak üstü boşaltmışsın sakız kıvamına getirmişsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben neymisim aq sfafasssf Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Bana da yapmışlardı bişi çıkmaz ondan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok acaba ben denesemmi Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 1 yıl Diğer konusunda 464 cevap paylaştı. Bu kızdan olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ciddimi ya Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Ciddi. Kıvır uçak yap. Ne güzel origami yapmış kız maharetli Yorumla Soran 1 yıl Ben dedelerim marangozduda ben kagit katlayamam Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Kesin aşık 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dgfaf bi umut Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sende bunun karşılığı ona bir şey hediye et😂 Yorumla
Nileyyn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Çok tatlı. koy telefonun arkasına jssjsj 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Erkegligimize ters gitmesin dgafaads Yorumla Nileyyn 1 yıl Yok yok gitmez gitmez Yorumla Soran 1 yıl Olsun ben yinede almiyim Yorumla Nileyyn 1 yıl Sende kıza yap bari o koysun jwnsjsos Yorumla Soran 1 yıl Benim dedemler marangozdu ama ben kagit katlamayi bile yapamiyom Yorumla Nileyyn 1 yıl Yarpak kardeş onu yapamam bunu bilemem aaa ama sendee yaniii Yorumla Soran 1 yıl En iyisi ders calisip ucak olmak Yorumla Nileyyn 1 yıl Sen bildiğini yap boş ver djshsj Yorumla Soran 1 yıl Bilseydim yanliz kalmazdim zaten sfgsfss Yorumla
Gizlibiriste144 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Hoslaniyor 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Abart Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Ama çabuk kanma ya niyetini bilemezsin Yorumla Soran 1 yıl Zaten sohbet ediyoduk arada yapti verdi Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Dediğim gibi, zaman geçtikçe anlarsın bir şey varsa Yorumla Soran 1 yıl Oyle olsun ben ders calisayim en iyisi daha ucak olucam Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl AGSVTZSGKWJDH olursun ins boş ver kızı Yorumla Soran 1 yıl Gulunecek bisi gormedim ama yorum icin tsk Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Uçak olucam yazmissin Yorumla Soran 1 yıl Sen anladin orada de demek istedigimi ne uzatiyon ki Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Hadi görüşürüz uzatmayayım ben Yorumla Soran 1 yıl Darilma la gorusuruz Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Gorusurzz Yorumla Soran 1 yıl tamam la kac kere diycen gorusuruz Yorumla Gizlibiriste144 1 yıl Görüldü olmasın diye yazıyorum of hadi baybay Yorumla Soran 1 yıl Bende aynisini yapiyom bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızı ayak üstü boşaltmışsın sakız kıvamına getirmişsin
Ben neymisim aq sfafasssf
Bana da yapmışlardı bişi çıkmaz ondan
Yok acaba ben denesemmi
Bu kızdan olur
Ciddimi ya
Ciddi. Kıvır uçak yap. Ne güzel origami yapmış kız maharetli
Ben dedelerim marangozduda ben kagit katlayamam
Kesin aşık 😂