Kafamı karıştıran bir kız var?

İlk ilgiyi o gösterdi. Balık Burcu, Yaşı 21. Çok tatlı sempatik saf biri. Çok çekmiş. Markette görevli. Yüksek ve yoğun bir enerjisi var bisesüel izlenimi alıyorum. Başlarda bana uzun uzun bakıyordu. Sonraları da beni birine benzettiğini söyledi. Sevgililer gününde ona Gül verdim. Birkaç kere bu gül vermenin ardı kesilmedi. İlgisi daha çok arttı oralara uğramayacağım zamanlarım olduğunu markette çalışan başka biriyle sohbet ederken söyledim. Ama o konuya kendi kendine dahil oluyor nereye gideceğimi ve neden buralara uğramayacağımı ısrarla sorup öğrenmek istiyordu. Sağ elime yüzük taktığımda o da aynen sağ eline takıyor. Çıkardığımda çıkarıyor. Çiçek verdiğimde çiçeğini saklıyorum diyor. Uzunca bakıyor. Bir ara başka şubeye göndermişlerdi ısrarla bulunduğum bölgeyi istediğini öğrendim. Bazen sana küstüm diyordum. Üzülüp kırma beni gel gönlünü alayım diyordu. Sevgilisi Yok. Sürekli sıcak davrandı bana. Bu aralar ise buz gibi. Eli yaralanmış. Markette eşya taşırken olmuş. Hastaneye gitmesini söyledim o ara da gözlerime baktı uzunca elini suya muya koyamıyormuş acıyormuş. Kıyamıyorum ona.

Kafamı karıştıran bir kız var?