Bulabilirim. Gözlere, görmeye değil de daha fazlasına ihtiyacı vardır aşk’ın. Gördüğün etkiler ne sevgidir ne de aşk, duyduğun mutlu eder ne sevgidir ne de aşk, koku büyüler ama ne sevgidir ne de aşk. Ruha dokunmak, derine inebilmek ve hissettirebilmek lazım.
Görmeden duymadan aşık olabilirim eğer gerçekten sözleri yüreğime işlerse. Zaten her şey gelip geçici ama hisler sözler eğer bir kalbe işlediyse başka hiçbir şeyin önemi yok
"kalpten kalbe bir yol vardır gözünen görünmez sırdır"
evet belki göz güzeli görmede kolaylık sağlayan bir unsurdur ama sevmek kalp isidir hem sonra sadece fiziksel özelliklerini sevmessin ki insanın sesini seversin ruhunu seversin karakterini seversin iydir seversin huyunu seversin...
Sevmek için ‘yürek’ Sürdürmek için ‘emek’ gerek. Sevgi ne boğazda, Ne mum ışığında yemek yemek. Ne de pahalı bir pırlanta demek. Sevgi; bir lokmada iki mutlu insan demek…
Kesinlikle evet! Aşk sadece gözlerle sınırlı değil ki 😍 Ses, koku, dokunuş... Hepsi aşkın bir parçası. Eğer birini gerçekten seviyorsan, görmesen bile kalbin yolunu bulur. Birinin hissettirdikleri, söylediği tatlı sözler, kokusu o kadar özel ki, insan bunlarla bile aşkı yaşar bence. Sevgi, kalpten kalbe giden bir yol 🌹💖
Extraordinary You dizisindeki gibi merdivenden düşerken sevdiceğimin kollarına düşüp birlikte kalplerimiz küt küt atarmış. Kız yüzünü görmeden kalbi küt küt. Ayağına çelme mi takılmıştı? Bana da taksanıza kralımın kollarına düşeyim.
Bilemiyorum, bence bulamam. Ben kendim birisi ile tanışıp en basitinden arkadaş olmak isteyince o kişi çok belalı çıkıyor. Ama ben bir şey yapmadan tanıştığım insanlar çok daha iyi çıkıyor. O yüzden hiçbir ilişki türünde ilk adımı ben atmıyorum.