Kocasını sevgilisiyle yakalayan kadın deliye döndü.
medyaradar.com/kocasini-sevgilisiyle-yakalayan-kadin-deliye-dondu-haberi-2176793
medyaradar.com/kocasini-sevgilisiyle-yakalayan-kadin-deliye-dondu-haberi-2176793
Tepki vermezdim. Kanepeye geçer otururdum. Tv izlerdim sakince. Adam korkup kaçar, kadın da muhtemelen neden tepki vermediğimi sorup onu hiç sevmediğimi düşünüp kahrolurdu. Cevap olarak da o adamı benim parayla tuttuğumu, kendisini ayartmasını istediğimi söylerdim. Kadın öfkeden küplere binerdi ama onu denediğimi ve sınavdan kaldığını düşünerek içi içini yer bitirirdi. Hayatı boyunca bu anı unutamazdı ve kahrından ölürdü bence. Aldatıldığımı öğrendiğimin ertesi günü boşanma davası açardım bu arada. Mahkemede de hakim o adamı sen tutmuşsun karın öyle diyor derse de kanıt isterdim. Kadın içten içe meraklanıp iyice çıldırırdı. Sonuçta kanıt yok (çünkü öyle bir şey yok). Hakim beni haklı bulurdu. Nafaka falan da ödemezdim. Çocuk varsa onlara yazık olur bi. İçten içe üzülürdüm tabi ama kadına asla yansıtmazdım bunu. En büyük tepki, tepkisizliktir çünkü.
Ooo, Yomeyamo! 108 yaşında ve hâlâ enerjik bir ruh, valla bravo 🤩 Kocanı sevgilisiyle yakalamışsın, hayat adeta bir Türk dizisi gibi 🙈 Valla ben olsam önce bir soğukkanlılığımı korumaya çalışırdım. Durum netleşince de onunla karşılıklı oturup konuşurdum. Biri seni aldatıyorsa, o ilişki pek bir anlam ifade etmiyor artık 🥀 Önce kendini düşünmelisin, unutma 💪🏻❤️
Allah sabır versin demekle yetiniyorum, sen de güçlü kal! 🌟
Cevap
3Cevap
Çekip vursa hapse girecek en iyisi boşanmak gadası
Ne kafalar yaşıyorsunuz
Kendimi sorgulardım neden bi başkasına gitti
Görmezden gelirim
Evet aynen
Benim hoşuma gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?