Ben sevdiğim kişinin bunu yapma ihtimaline,yaptığı ihtimaline bile katlanamayacak biriyim,yani eğer başka bir kadınlaya kalarsam hiçbirşey yapmazdım. madem öyle yaptın diyecek birşey yok der ilişkiyi keser çıkıp giderdim ben o insana bidaha dokunamam,her seferinde acaba o mu aklında acaba onunla daha mı zevk alıyor ben yetersiz miyim diye düşünmek çekilecek şey değil,benim için. hayatta sanırım tek taviz vermeyeceğim şey budur.Başkasını o konuda çekici bulması benim kıskançlık damarlarımı çatlatır şuan bile deli oldum düşününce.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bütün eşyalarını kıyafetlerini nesi varsa parçalardım
o evi başına yıkarım
rezil ederdm sokağa çıkacak yüz bırakmazdım
kesinliklede boşanmazdım sürüm sürüm süründürürdüm22 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
- Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlarsa şöyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!41 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Teyzemin kocası daha ben minnacıkken bana yatakta karına yakalandığında bile inkar edeceksin demişti.nasıl olacak o dediğimde.ne kadını hangi kadın yanımda kadın yokki diyeceksin dedi.yemesse ben kocan değilim sen kimsin manyakmısın be kadın ne kocası diyeceksin ben değilim diye tuttur onlar inanır dedi.lakin geçen teyzem boşanma davası açmış diye duydum sonra teyzem davayı geri çekmiş inanmış yine demekki:)
62 Yorumla- +1 yıl
:)))))))iyiymiş:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
1 yılBen sevgilimi bir kadınla yakaladım. Büyük kavga etmiştik, o gece o alıp ceketini çıktı. Ben ise evde uyuyup birtakım eşyalarımı alıp çıktım. Sonraki günün akşamı beni arayıp bağırdı çağırdı. Çok alkol almıştı. Mesajlar vs. Gece onun evine gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Zaten alkollü gitsem de ne konuşulur ki sabah olsun giderim diye düşündüm. Sabah oldu kalktım gittim 7 buçukta. Kapıda bir terlik, yatak odasına yöneldim. Baktım ki o malum durum. Kısa bir şoktan sonra bağırıp çağırmaya başladım. Tokat attım. Kadın alkollü yataktan kalkamadı bile. O an ben adama vurmaktan kadına bir şey yapamadım. Sonra kadın şaşkın şekilde kalktı ve üstünü giymem için yan odaya gitti. Aklıma o an geldi arkasından gidip “ahlaksız utanmıyor musun” dedim. Çünkü bizim komşumuzdu. O anda bana demez mi “bu sizin aranızdaki mesele” diye. Beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Saçını başını yolacaktım ki sevgilim beni tuttu. Ben sinirle tüm eşyalarımı topladım. Ve gitmek istedim. Benimle arabaya bindi, evime geldi eşyalarımı indirdi. Çok utandığı ve pişman olduğu belliydi. Ben o arada onun telefonunu aldım ve yakın arkadaşlarına kardeşine yaptığını anlatan bir mesaj attım. Sonraki günlerdi benimle iletişim kurmak için çaba gösterdi, peşimi bırakmadı. O eve hiç gitmedi ofisinde kaldı. Bana ne istersem yapacağını pişman olduğunu söyledi. Affetmedim ama şana verdim. Evi taşıdı o süreçte ve terapiye başladık. Kimi zaman aklıma geliyor olanlar sinirleniyorum keşke o kadına da bir kez bulabilseydim diyorum. Zaman zaman konu açılıyor yine kavga ediyoruz. Artık daha rasyonel yaklaşmaya başladım. Bana sundukları benim için daha önemli oldu. Ki çok seviyordum asla maddiyatla yaklaşmamıştım. Şimdi bana destek olmasını istiyorum ve bunu yapmak zorunda gibi hissediyorum. Ve bir kez daha anladım ki hayatta kimseye güvenmeyeceksin.
00 Yorumlakadin gözunden cwplarsak olabildgnce cep telefonumu ckarir wideo resim ne warsa cekerim snra mahkemeye gder donuna kadar alirsin haywan gbi nafaka tazminat istersin . . .ama o anin sokuyla bole ani bi hareket yapilmasi zor gbi ama aklinizda bulunsun genede
53 Yorumla- +1 yıl
hiç bunu düşünmemiştim. çok yararlı bi cevap bence en iyi cevap seçilmeli:) +1
allah yaşatmasın. düşünmesi bile kötü. umut bağlıyorsun, herşeyin o oluyor. gidiyor başka bir tene dokunuyor 10 dakikalık keyfi için. Ne Allah onun umrundaa ne kul, anasının da bir kadın olduğunu unutan şerefsiz. imanlıyım diye gezecek herkesi kandıra kandıra yok yaaaaaaaa. Heralde canevinden vuracak bi kaç kelam ederdim, tükürürdüm yüzüne şerefsizinn, sonrada yanına bırakmazdım. rezil ederdim rüsva ederdim. sonra gitsin o gancıktan alsın yine tesellisini :))
42 Yorumlakadını ewden çıkarır.kocama giyinmesi için fırsat verirdim.daha sonra boşanma süresi boyunca çirkeflik yapmaması ve sorun çıkarmaması için kağıt imzlatrdım muhtemelen o utançla (yani yakalanmanın verdiği utançla ve şaşkınlıkla imzalar.çünkü eminim o an ben ne yaptım die değilde nasıl yakalandım die düşünüyrdr.) daha sonra walizini hazrlamasna yardım eder ve gönderirdm.tabi o gittikten sonra üzülüp ağlayblrm .:)
20 YorumlaBen "kocamı" başka bir bayanla yakaladığım an "ay bunu damı yapacaktııın Kasııııım, boyun bosun devrilmesin ayoool" gibi bişey demem gerekir heralde :)
Ama "karımı" başka bir erkekle basma olarak düşünürsek diyecektim ki, hiç düşünmemenin ruh sağlığım için daha doğru olduğunu hissettim... Kan çıkar valla.21 Yorumla- +1 yıl
ötekinde de kan çıkar.
görmemiş gibi yapıp sessizce çıkardım evden..sonra ne adımı duyardı ne beni görürdü.
ama benim gördüğümü görürse kayın 3lü yapalım diyecek kadar (demem , sakinlik durumumu belirtmek amaçlı bir benzetme) sakin ve aslında sinirimin hiç bozulmadığını gösterip hatta kıza hoşgeldin falan deyip "ben bir ekmek alıp gelcem ekmek bitmiş" der ve çıkarım sonra gene ne adımı duyardı ne beni görürdü.20 Yorumla
+1 yılhttps://www.dailymotion.com/video/xdwb0i_bir-kadyn-bir-erkek-sadakat-kacamak_shortfilmsbu kadın beni taklit etmeyi bırakmalı bence :P şaka bi yana ben daha beterini yapardım.o anın şokuyla ne yapacağıma o an karar verir şimdiden hazırlanmak istemiyorum :D
10 Yorumlacep telefonumu çıkartır anında fotolarını çekerim.sonrada heryere yayarım o fotoları.n ekadar çıplak olurlarsa o kadar iyi rezillikleri daha kolay yayılır böylece.zaten ben eve girince yatak odasına varmadan anlarım orada bir işin döndüğünü çat kapı girmem mümkünse farkettirmeden görüntü alırım.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim yatağımda! aman rabbim kıyamet alameti... işte ona kesinlikle katlanamam önce o kadının saçını başını bi yolarım, sonra eşim dediğim adamın yüzünü bir güzel tırnaklarım, haritaya döner valla ikisini de öyle çıplak halde dışarı atarım kıyafetlerini de hepsi makaslanmış şekilde balkondan atarım, kıyameti koparırım inan şimdi düşünemiyorum bile o derece çıldırırım
12 Yorumla- +1 yıl
benim yatağımda olması olayı benim için başka bi boyuta çeker
+1 yılbu aralar evli olupta başkasına aşık olan kadınlar var burada vede onları destekleyen hemcinsleri ama nedense bakınız kadın değilde erkek aldatınca hiçbir kadın olumlu yanıt vermemiş bizler kadına laf söyleyince o durumda aşktan anlamayana çıkıyor adımız :))
kadın veya erkek farketmez benim gözümde eğer evlendiysen bir yastığa baş koyduysan etrafındakiler seni ilgilendirmemeli sen eşine ve ailene sadık kalmak zorundasındır.Madem işine gelmiyor evlenmeyeceksin arkadaş..10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=v9L96Hh9jJc&feature=relatedustaya saygılar :)
93 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D:D:D süperdi
+ Hiii, Necmi bu ne hal?
- Nerdeydin sen bu saate kadar Nalan?
+ Bırak şimdi, ne bu vaziyet allahın belası?!
- Lafı değiştirme lan, nerdeydin sen bu saate kadar?92 Yorumla- +1 yıl
+1:)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. büyük bir hayal kırıklığı hissederdim o an kafamdan bin tane şey geçer.çok güvenmesem eşime fazla şaşırmam belki ama ben eşime çok güvendiğim için içimde bir insana güvenmeye dair ne varsa kopardı.benim onu gördüğümü görmesini sağladıktan sonra çıkar giderdim evden.bidaha yüzümüde göremezdi.
10 YorumlaEvlilik vee normall ilişki arasında duygu farkı var mı bilmem fakat sevgilimi başka bir kızla yakalasammm ne o kızın saçını yoların ne de sevgilimin s.ni koparıp agzına sokarım ikiside layıgını bulsun der ordan sessizce uzaklaşırım hı bu arada çok siga içen sevgilime kolaylık olsun diyee tüm tüplerii açarımm.
10 Yorumlahıhhhh amannnn Allahhh korusunnn kendi SİLAHIYLA vururum onları oracıkta demek isterdim ama yalan olur silahın sesinden bile korkuyorum... neyse konuya dönelim eksik olan neydi der ve giderim.. hiç bir şey yapmam ama evden çıktıktan sonra salya sümül olurum her halde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılne yaparım hiç bilemiyorum herahalde büyük bir şok olduğu için aklıma bir şey yapmak gelmez ordan kaçıp kurtulmak isterim.. o şoku yaşamazsam büyük ihtimal kezzap şişesiyle yatak odasına döner ikisini de yakardım sonra ne yaparlar sa yapsınlar
10 Yorumla noluyo be derim 3 defa bakarım sonra terk ederim tabiki annemin evine gitmem huzur buldugum yere bi giderim rahat nefes alırım daha sonra kendimi toparladıgımda eve gecerim affettim seni derim daha sonra gece uyurken bütün eşyalarımı toplarım basar giderim :)
13 Yorumla- +1 yıl
üç defa bakmanızı çözemedim emin olmak için değildir 3 uğurlu sayınız ise karşılaşılan durumdan sonra üçün uğuru anlamını yitirmiştir zaten herşeyi üç defa kontrol etmekle açıklanabilirmi acaba?
- +1 yıl
bende bu 3 defa bakma işine takıldım. nasıl bakarsın . 3 defa kozlerini yumup açarmısın yoksa yüzünü 3 defa cevirip bakarmısın? ilginç. eşyalar konusuna gelince merak etme basılan bir erkek o esnada ne istense yapar, senin eşyaların neki kendi eşyalarını hatta o an orda olan yedek oyuncunun bile eşyalarını bile verir:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana haber vermediği için bir an sinirlenirim. Sonra onlara katılırım.
Aha eksi geliyor gördüm :)))).612 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok yaa sadece threesome seven bir biseksüelim :).
Cevap sahibi+1 yıl@stormy çok pis sertimdir. Yersen :). Fantezime karışmayın.
- +1 yıl
bu durumda sanırım seni en çok sana hemcinslerin eksi basıyor ve basmayada devam edecek gibi :)) senin dediğin durumdan şikayetçi olacak pek erkek yok gibi 2 erkek 1 kadın olmadığı sürece :D
kocamı degılde sevgılımı yakaladım tepkı vermedım allah bır daha karsılastırmasın dedım ve cekıp gıttım hayatından ne dıyebılırızkı o an zaten seçım yapılmıs ama kocam olsaydı sanırım evden o metresıyle bırlıkte anasının evıne sepetlerdım
10 Yorumla
+1 yılİkisini de yaş odunla eşşek sudan gelene kadar dinlenir dinlenir döverim .. Sonra bi sigara yakar onlar inlerken kahvemi de içerim başlarım ifadelerini almaya ...
10 Yorumlaben erkeğim. yani eğer karımı başka bir erkekle yakalarsam hiçbirşey yapmazdım. madem öyle yaptın diyecek birşey yok der ilişkiyi keser çıkıp giderdim birdaha geri dönmemek şartıyla tabi..
10 Yorumlaoldugum yerde hareketsiz kalirdim , ufak bir goz kararmasi, kulak uguldamasi... bagirip cagirmazdim cikar giderdim, sonra heralde sinirden aglardim bolca
10 Yorumla
+1 yılZor ama çok aman aman şaşırmam.Her kadın aldatılabilir.İlk an duraksar napcağımı bilemem ama döner giderim ne bir tek kelime ne bir darbe.O zaten çoktan bitirmiş bana da arkama bakmamak düşer.
10 Yorumlaaikcasi tabi normal olarrak cook sinirlenerdim once o kariyi tutub ordaca saini basini yolarim utanmirsanmi evli erkeklerle oturub-kalkmaya sonrada kocamada bir tokat atar hesap sorub kapiyi vurub cikarim
10 YorumlaYastıkla boğarım ikisinide.
Yada ocağın gazını açarım ve çaktırmadan evden ayrılırım.36 YorumlaBeterin beteri var; ya kocanı bir erkekle yakalasaydın... :))
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanırsam istediğini elde etmiş olur..
Süründürürüm, sonra donunda kadar alır öyle boşanır, zengin bir dul olurum..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Allah yaşatmasın kimseye.tükürür ağzıma geleni söylerim.yanındaki şıllığada 2 tokat atmazsam rahat edemem.en iyisi elime sopa alıp onları dövmek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. bakarım sakin kalırım kadına üstünü toparlamasını ve çekip gitmesini söylerim kadına birşey yapmam kocamı sonra sorguya çekerim.
10 Yorumla
+1 yılhemen bilgisayarı açar kızlar soruyor com a sorardım napıyım diye :):)
ilk an tepkisiz kalırdım sonra neler yapardım bilemem :):)11 Yorumla
+1 yılİnsana cezayı yine insan veremez ve vermemeli zaten. Onlar zaten günahlarının bedelini öder. Allah'a havale edip çekip giderdim ama yüzüne tükürmeyi unutmazdım.
20 YorumlaKarımı yatakta biriyle basarsam namus davası der dayarım 14lüyü hem adama hem karıya paşa paşada yatarım
10 Yorumlaelimde bir bıçak olmadığı için küfür ederdim.
ama olduki hızlı davrandım bir bıçak buldum kocamın penisini keser hatunun eline verirdim birde böyle deneyin deyip dışarı atardım12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. önce kocama güzel bir tokat atardım we sonra çekip giderdim ..
10 YorumlaO adamı son görüşüm olurdu avukat tutar boşanırdım.
10 Yorumla
+1 yılben erkek olarak cevaplıyayım.doğru yanlışı bulmak değil amacım..o şekilde bana bakan kadın.ve yakalanan ben..saçma konuşmalar.hatta yalanlar.daha iyi beni tarasalar
10 Yorumlabüyük ihtimalle gördügümü bi an algilayamayip salak salak bakardim. sonrasi ruh halimin ne yönde degisecegine bagli.
10 Yorumlaonce kadini paralardim sonrada kor olasica adami herhalde :(((((((((
10 Yorumla
+1 yılbende seni altatmıştım zaten ödeşmiş olduk der onuda bu dertle yanlız başına bırakırım :)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılanı fotoğraflayıp en iyi boşanma avukatına gönderirim.
10 Yorumla
+1 yıltez zamanda kelleri vurula..öküzün trene baktığı gibi bakakalırım:D
10 YorumlaAllah korusun hemde bizim evimizde hemde bizim yatağımızda tepkisiz kalabilirdim sanırım. Sessizce gidebilirim yani bir şey yapmam.
10 Yorumla
+1 yılböğürürüm gırtlaktan bi ses çıkarıyorum sinirlendiğimde...kadının saçlarını yolar kollarını ısırırım bak şimdi bile sinirlendim
25 Yorumla- +1 yıl
kadının ne suçu var bu durumda bak benim sevgilim evliymiş ben daha yeni öğrendim...
- +1 yıl
bana ne adamın nufus cuzdanına baksaymış salak olmasaymış alla alla.önce kadını öldürisiye döverim sonra adamı yumruklamaya çalışırım da gücüm yetmeyebilir
- +1 yıl
:)
bilemiyorum.Allah o görüntüyle karşılaştırmasın yani ne diyim doğru düzgün insanlar çıkarsın karşımıza inşallah..
10 Yorumlagirdiğimle çıkdığım bir olur..o da ordan son çıkışım olur..
20 Yorumlaya merak ettim. bu adamın otele para vermeyecek kadar cimrimiymiş?
bu kadar cimri adamla işim olmas yaw...10 Yorumlaaptal işte o kadar otel var(para yoksa pansiyon) hangi akla hizmet eve atıyor ki kadını aldattığı için değilde akılsızlığı için terk ederim insan azıcık aklını çalıştırır ya :D
12 Yorumla
+1 yılKocamın gözüne girmek istiyorsan ... pozisyonunda seviş bayılır ona derim ve çıkarım evden.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama etkili olurdu yani:) Zaten eksilemişler...
+1 yılkesinlikle çıkar giderim hçbşe demeden ve ayrılırım..bn onu aldatmıyorsam onunda bni aldatmaya hakkı yok ...!
10 Yorumla
+1 yılNapardım bilmiyorum ama ikisindende igrendiğimi soyler cıkar giderdim sanırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayatını ömür boyu ona zindan ederdim.
12 Yorumlabaşlıkta kocanız demiş ama neden cevaplayanlar hep erkek?
12 Yorumla- +1 yıl
ortam kızışsın die geldik biz.. valla bize böle dediler.. :))
+1 yıldemekki neymiş? derim ikisinide dışarı kovar pc başına geçer yarım kalan tasarımımı tamamlardım :)
10 Yorumlaağlardım. onu boğasım gelirdi.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonce bi tokat ,bi tekme, sora cikar giderim bi daha beni bulamaz
10 YorumlaŞut ve gol. (terketmek elbette)
22 YorumlaŞiddete baş vurabilirim
20 Yorumlakapıyı kapar devam edin derdim :d:D:D
10 Yorumlayuzlerine tukurur cikar giderim napicam.
12 Yorumlaöldürürüm
11 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne