Aşk İlişkileri Başka bir evrende kesin birlikteyiz dediğiniz biri var mı? Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Esenlikler dilerim, 44 evrende kesin birlikteyiz güven bana (!) Sen rahata kalll. Başka bir evrende kesin birlikteyiz dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Kim bilir belki de... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Hayır yok öyle birisi maalesef ama keşke olsaydı 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bu evrende olmadı. Fakat başka bir evrende hala mutlu olduğumuzu hissediyorum. 1 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Ben hep. Deadpool and harley quinn olmasını isterdim.. bizim bahtimiz belli 1 8 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Hayır yaaaaa ben batmanle Harley Queen yakıştırıyordummm Yorumla Akıncı-34 1 yıl Batman onu asla sevmez jokerde sevmedi. Ama Deadpool ise. Sever hatta bı animasyon vardı youtubede süper kötüler karşılaşıyor diye Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl İzlerim onu evet sevmezdi ama olsun yakışıyorlar benim manyaklık seviyesi vfbnghbg Yorumla Akıncı-34 1 yıl Kedi kadınla o iyi ikili 😂😂 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Ben öyle düşünmüyorum bananeeee Yorumla Akıncı-34 1 yıl Haha alemsin harbi batmani hiç sevmem ben Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Anısı var ben sırf o yüzden seviyorum cfgvg Yorumla Akıncı-34 1 yıl He anladim 😂😂 Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Hz. Muhammed (s. a. v.)🤲 ve Atatürk 🎗️🎖️ 1 1 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Yapma beee ağğğğğğ Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Var var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Kim bilir belki de...
Hayır yok öyle birisi maalesef ama keşke olsaydı
Bu evrende olmadı. Fakat başka bir evrende hala mutlu olduğumuzu hissediyorum.
Ben hep. Deadpool and harley quinn olmasını isterdim.. bizim bahtimiz belli
Hayır yaaaaa ben batmanle Harley Queen yakıştırıyordummm
Batman onu asla sevmez jokerde sevmedi. Ama Deadpool ise. Sever hatta bı animasyon vardı youtubede süper kötüler karşılaşıyor diye
İzlerim onu evet sevmezdi ama olsun yakışıyorlar benim manyaklık seviyesi vfbnghbg
Kedi kadınla o iyi ikili 😂😂
Ben öyle düşünmüyorum bananeeee
Haha alemsin harbi batmani hiç sevmem ben
Anısı var ben sırf o yüzden seviyorum cfgvg
He anladim 😂😂
Hz. Muhammed (s. a. v.)🤲 ve Atatürk 🎗️🎖️
Yapma beee ağğğğğğ
Hemen bu evrende bulurum onu 🍀😉
Hayır
Var.
Senle 😂
Var var