Paralel Evrenlerde Bir İkinizin Olduğuna İnanıyor Musunuz?

Kuantum fiziği teorisyonlerine göre kainatta milyarlarca paralel evren vardır ve her paralel evrende bizim de bir ikizimiz bulunur. Örneğin siz şu anda KS'de benim bu yazımı okuyorsunuz. Başka bir alemde başka bir ikiziniz, şu an yemek yiyor ya da ders çalışıyor. Bir başkası, film ya da dizi seyrediyor. Yeni her farklı tercihte bir alem daha yaratılıyor.

Eğer birgün bu teori ispatlanırsa bu evrenler ya da ruhani alemler arası etkiler de konuşulmyaca başlayacak. Örneğin Fringe dizisinde doktor Walter Bishop, rüyaların ya da dejavu (bir olayı daha önceden yaşadığını hissetme) aslında paralel evrenlere farkında olmadan attığımız bakışlar oldugunu söyler. Örneğin bir evrende ikizinizin önünden bir kara kedi geçti. Bu gelen bilgi, kimi zaman sizin beyin ağınıza da düşer. Kendi evreninizde bu olayı siz de yaşayınca kişiye ben bu olayı daha önce yaşamıştım hissi verir.

Kuran, bize Allah'ın alemlerin Rabbi ve yaratıcısı oldugunu, Allah'ın her an yeni bir yaratmada olduğunu söyler. Muhiddin Arabi, bu ayeti Kuantum Fiziği'nin de bugün kabul ettiği "Bir Var Bir Yok Evren"e kanıt olarak sunar. Benim kişisel görüşümse bu ayet, aynı zamanda paralel evrenlerin de delilidir.

Yine Kuran'da mahşer gününde "nefislerin eşlendirişmesi"nden bahseder. Bu eşlendirilen nefisler kimdir? Biz ve paralel evrenlerdeki ikizimiz mi? Paralel evrenlerin ispatlanmasıyla konuşulacak konulardan biri de herhalde şizofreni yani kişilik bölünmesidir. Farklı kişiliklerin hafızaları arasında muhtemel bir ilişki, aslında bize yabancı durumda olan ikizimizle bir bağın olduğunu da göstermektedir ve şizofreni, bu durumun sonuçlarından sadece birisidir.
Peki siz inanıyor musunuz paralel evrenlerde bir ikizinizin olduğuna? Birgün onun hayatı ve onun dünyası size daha cazip gelse ve size onunla yer değiştirme fırsatı verilse, yer değiştirir miydiniz ikizinizle?

Paralel Evrenlerde Bir İkinizin Olduğuna İnanıyor Musunuz?