Kişilik & Karakter Paralel Evrenlerin varlığına inanıyo musunuz? karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoklu evreni oluşturan paralel evrenler karşılıklı olarak görünmez çünkü çoklu evrenin yapıları kuantum fiziğindeki karmaşık sayıların gerçeklik ilkeleri tarafından gizlenmiştir. Paralel Evrenlerin varlığına inanıyo musunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Paralel Evrenlerin varlığına inanmıyorum ama olmasını çok isterdim 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. fringe dizisinde vardı paralel evren ama iki taneydi onlar da amerikadaki büyük heykelde birleşiyodu zaten 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl "Allaha ve ahiret gününe inanmayalım da, neye inanırsak inanalım" şeklinde inanılan zorlama bir tez bu.. 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boyut dersen inanırım ama paralel evren hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paralel Evrenlerin varlığına inanmıyorum ama olmasını çok isterdim
fringe dizisinde vardı paralel evren ama iki taneydi onlar da amerikadaki büyük heykelde birleşiyodu zaten
"Allaha ve ahiret gününe inanmayalım da, neye inanırsak inanalım" şeklinde inanılan zorlama bir tez bu..
Boyut dersen inanırım ama paralel evren hayır
az çok
İnanıyorum