Selammmm🎀🙋
KS'nin can canları 😌
#Aşk dediğin nedir ki gülüm?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammmm🎀🙋
KS'nin can canları 😌
#Aşk dediğin nedir ki gülüm?

Aslında hayatımızda yolunda gitmediğinde veya mutsuz eksik yalnızlık hissettiğimizde bunun tamamen gerçek bir sevgilinin tarafından seçilmedigimiz için olduğunu düşünüyorum çünkü bir insan sevilse el üstünde tutulan ona yürüdüğü yollardaki dikenler batmaz aksina belki mutluluk bile verir hep derim gerçek sevgi her şeyi çözer
Bir de yazabilseymişim nsidnskx
seni anlıyorum.. yani hergün clupler de gezen, yüzlerce insanla ilişki yaşayan insanın aşka ihtiyacı olabilir. bu bir eksikliktir, insanın kendini eksik hissetmesi. şöyle bir söz var insan "insanı değil, yaşamayı sever" insan denilen canlı böyle oludğu sürece aşka ihtiyaç hep olackatır.
İnsanın aşka ihtiyacı olmaz insanın "o"na ihtiyacı olur sevmeye sevilmeye onun dışında ki bir ihtiyaç aşk adı altında saf ve masum sevginin dışında şeyler bana göre
kızların-kadınların akıl almaz bir yanlışıdır bunu sende yazmışsın "bir sevgilinin tarafından seçilmediğimiz" yani gücün , yapabilirliğin "karşı taraf" olması söz konusu esasen senin aradığın sevgili de güçsüz ve yapamaz durumda, ve o güçlü yapabilir durumda olanlar asla seni istedğin gibi sevmeyecek zira onu tanrı gibi görüyosun. aradığını bulman için "gücü" eline geçirmen lazım tabi bu benim içinde geçerli..
Tanrı mi? O kadar da değil abartmayalım lütfen hayatın işleyişi için bazı şeyler gerekli sevmek güvenmek para kazanmak ne bileyim etrafında bir arkadaşın olması ve hatta belki çok istediğin bir eşyanın bunların içinde en kuvvetli olan sevgi bana göre her şey Allah'tan kardeşim veren de Allah alan da o ama bu demek değildir ki hayat bunlardan ibaret hayat öyle de geçiyor böyle de aynı kulvarda değiliz sizinle anlatmaya çalıştığım şeyi çok farklı bir şekilde anlamışsınız
evet. bilmediğiniz şeyler var ve bu kafanı karıştırabilir.. fakat basit olarak insan zihni herşeyi kontrol edebilir.. yani sevgiyi isterse verir, istemezse vermez. bu insanı diğer canlılara göre farklılaştırır zaten bahsettiğin sıkıntıda bundan kaynaklı.. başka canlılara göre farklı bir bilinç-irade insanı esasan tanrı yapar. ve ortalama bir insan "doğal" sevgiyi bulmada ciddi sorunlar yaşayabilir. umarım bulursun ya da bulmuşsundur herkese nasip olmaz yine basit olarak insan farklı bilinç ve zihniyle "yaratıcı dışı" bir canlıdır ve gerekli olan o sevgiyi doğal olarak başka insanla paylaşmayabilir. tabi bunu yapabilenlerde var umarım öyle insanlarla karşılaşırsın.
Teşekkür ederim sizin için de öyle olur umarım
Aşk bir ihtiyaç değil
Hayır
Kendisini sevmeyen , sevilme ihtiyacı duyar. Arkadaş olup aşk yalamak bence en büyük ihtiyaç. Ama nefse göre aşk yalamak bence ihtiyaç değil , zayıflık.
Selam canım 🎀 Aşk bence hem ihtiyaç hem de lüks bir şey. Hayatın sıkıcılığını, stresini, monotonluğunu renklendiriyor. Boynundan buse almak dediğin gibi, hayatı daha yaşanılır kılıyor. Ama tabii ki herkesin ihtiyacı ve beklentisi farklı 😉 Sen böyle sevgi dolu bir kalbe sahipsen, hiç kaçırsın mı? Kesinlikle ihtiyaç 💖💋💋
Cevap
21Cevap
AŞK bir ihtiyaç felan değildir.
Aşk ve sevilmek bir ihtiyaçtır tabi ki de evet.. her insan sevmek değer görmek ve bir ömür sevdiği kişi ile yaşamak ister ama kimisi çok şanslıdır doğru kişiyi bulur kimisi de yanlış kişilerin kalbinde heba eder kendini
Ya ihtiyaç demeyelim de bir duygudur sonuçta bir insan yanliş kişiyide aşık olabilir olmaya da bilir ve yanliş kişiye aşık olduğunda o senin demek istediğin ihtiyaç kaybolup gider sonuçta bir duygudur bazıları yalnız kalmamak için aşık olmak ister yanlılığı yapamadığı için aşık olmak ister ama işte yanlış kişiye aşık olur sonuçta bir ihtiyacini tamamladiği için
Evet ihtiyaçları bunu kabul edelim yani her insan sevmeye sevilmeye hayatında birisi olup değerli hissetmeye önem gösterir önemlidir fakat her zaman için insanlar olumsuzlukları ve güvensizlikler yaşadığı için çevresindeki kişilerin bunların kalbini kırmasından dolayı bir güvensizlik yaşarlar ve çoğu insan başka inanmıyorum derken yaşadığı kötü deneyimlerden dolayı söyler
Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ama olmaması halinde hayat yine devam edebilir.
Katılıyorum 😌
Evet öyledir ama ulaşılamaz bir ihtiyaç benim için 🙁 beni kim ister ki bu engelli hayatında 🥺
Deme öyle şeyler
Noldu tedavin
aşk asla bir ihtiyaç değildir aş tam olarak "zorunluluktur" aşkı "yokluk" doğruru, bu sevgi yokluğu, karşı cins yokluğu vesair olabilir (basit olarak yazdım)
Aşk, libidodur. Libidoda ihtiyaç olduğuna göre mantıken aşkta öyle oluyor.
Gayet insanı bir ihtiyaçtır
Hayvanlar içinde öyle diyorlar 😂 ben evrenin yalancısıyım 😂😂
Aşk motive eden, mutlu hissetiren bir duygudur.. Ihtyaçmıdır, ben ce Evet Aşık olmayı seviyorum...
İnsan hayatında bir kere aşık olmalı o hissi yaşamalı
Kadın aşktır, biz de kadına ihtiyaç duyarız.
Seks bir ihtiyaçtır, aşk boştur. Hoşlantıdan ibarettir.
Aşk ağzına sıçtığını bilsen de yine çok sevdiğindir be gülüm sevmeyeceksin bu hayatta :D
Çok doğru 😅 gülüm sevmek bize haram sanki
Ruh ve beden sağlığı için evet ihtiyaçtır
Abla 😅🙈 beden sağlığı diyince aklıma fesatlık geldi 😅
Yok bee 😂 neden beden sağlığı dedim biliyirmusun sevdiğin ve sevildigin zaman mutluluk hormonu salgilarsın , güne sağlıklı huzurlu başlarsın vss buda beden sağlığına yansır mutluluk ve mutsuzluk herzaman beden sağlığına yansır hastalıkların çoğu da üzüntüden kaynaklı olur anlatmak istediğim buydu
Biliyorum 😅😍😆 fesatlık ben de
Çılgın şey seni 🤣🤣
😅🥳🥳🤣
Aşk yoksa ilişki gereksiz boş o yüzden ihtiyaç
Tabiki sevdiğin kıza ve erkeye her şey anlstirsin
Aşk ihtiyaç değildir..
Yakıt şart ama yaaaaa
Hayır aşk ihtiyaç değil
ihtiyac oluyor bir yerden sonra
Bir nevi öyle evet.
Aşk karmaşa ama ilgi sevgi ihtiyac
Hayır olmasa da olur
Herseyi rahat bir şekilde paylaşabilmek demektir.
İhtiyaç olan sevişmek bence
Sevgi açlığı çekiyorsan evet
İhtiyaçtır ama temel değildir
Bilmiyorum
Aşk diye bir şey yok
Değil
Değildir.
Evet bazen ihtiyaç
Sayılır
Sudur
Değil askim 🎀💅
İhtiyaç