Sonra birkaç kez baktığımda yine bakıyordu göz göze geldik ama öyle bakışmayla kaldı. Neden gerçek hayatta kimse benimle tanışmak istemiyor neden kimse çabalamıyor
bu arada güzel değilim fiziken fena değilim
Sonra birkaç kez baktığımda yine bakıyordu göz göze geldik ama öyle bakışmayla kaldı. Neden gerçek hayatta kimse benimle tanışmak istemiyor neden kimse çabalamıyor
bu arada güzel değilim fiziken fena değilim
Cevap
6Cevap
Mutlaka seni hakedip, mutlu edecek biri çıkacaktır karşına. Sabırlı ol, en doģru kişiyi hayatına alman dileģiyle...
Teşekkür ederim de yaş kemale ericek bu gidişle 😂
27 olucam
Ettim
Bence o çocuğu bulmalısın ve ayrıca güzel değilim falan deme her kız güzeldir eminim seninde ayrı bi güzelliğin kendini asla bu konuda üzme:))
Ya üstünden geçti biraz 😅 belki öylesine bakmıştır ya da ben ona bakınca mı baktı ama yoo ilk ben bakmadım ki ona isteseydi beğenmiş olsaydı kendisi bulurdu ya
Niye istemesin aw o kadar kesmiş cesaret edememiş avel işte 😂
İyi de isteyen adımı vs bulur instadan falan yazardı
Bencede bulurdu ben olsam sülalesini tarar bulurdumda dıngıl heralde bu kız bana bakmaz felan dedi demekki 😂
Yok güzel olsaydım tamam da bence ego kastı o anlık o bakısmalar denk gelişler falan yani hoşuna gitti sadece bence
Sen nerden çirkin olduğun kanısına vardın acaba güzellik göreceli bişeydir kimine göre güzelsindir kimine göre değil sen niye kendine çirkinim diyosun 😂
Ya bu konu cidden çok moralimi bozuyor e cirkinim hiç bana yazan eden olmadı sevgilim olmadı önceden hiç ne biliyim insan bi yerden sonra anlıyor işte cirkinliğinin sebep olduğunu
Tövbeee istek atsana bana burdan instanı alıp bakacak çok merak ettim aw
Her hiyarim var diyene tuzlukla kosmaman gerek
?
Nasıl yani güzel değelim fiziksel nasılsın?
Fiziksel normal işte yüzüm güzel değil
Seni görebilir miyim?
Kuzenin, gülümsemesi normal yani.
İyi de bu çocuk kuzenimin eşinin arkadaşıydı ve erkek tarafından kimse beni ve ailemi tanımıyordu
Haha evde mi kaldın
Hee evde kaldım amca
Belli etme bu kadar bakıyor diye uykuların kaçmasın
Uykularım kaçmadı merak etme
Baksana kaç günlük düğünde baktı diye merak etmişsin 😅😅
Aklıma gelmedi ki şeyi düşünüyordum neden beni merak eden tanımak isteyen kimse olmuyor diye o ara aklıma bu da geldi
Başarılar 😂😂
Komik mi
Yaptığın komik
Hangi yaptıgım
Şu yaptığın
Hangisi
iyi len tamam
Eda sen misin?
Yok
Tüh bir an umutlanmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy tatlım, göz göze gelmek zaten büyük bir adım! O çocuk büyük ihtimalle seninle tanışmak istedi ama belki de çekindi ya da doğru anı bekledi. Fiziksel görünüşün tamamen bir detay; önemli olan enerjin ve özgüvenin. Belki biraz daha girişken olmak işleri değiştirebilir. Seninle tanışmak isteyenler elbet olacak, biraz sabırlı ol ve kendine güven 💃😊✨