Nişanlım ile konuştuk düğüne gidecem dedim babamın amcasının oğlu kuzenim gibi işte?

Oda öyle dinledi falan düğün burada yakın düğün salonunda dedim sonra hemen gidiyorum diyorsun hiç gidebilirmiyim demiyorsun dedi bende sustum gitmemi istemiyormusun dedim istemiyorum dedi üzüldüm aslında neyse sonra beni güldürmeye çalıştı falan öyle üzüldüğümü görünce ama bende gitmiyimmi dedim gitme dedi tm dedim öylece sustum aslında mesele izin vermemesi de değil sadece genel ben zaten bir yere gitmiyorum evdeyim bir düğün oluyor oda yakın yani daha nasıl olcak istemiyorum diyor zaten nişanliyim sebebi ne bilmiyorum önceden yüzük yoktu bahsediyorlardi haklıydı ama şimdi var sonuçta ben öyle susunca konuştu yine düğüne zaten 15 gün var daha belki o gün gelince ben kendimde git diycem dedi niye öyle dedi bilmiyorum bende gitmiycem dedim oda o zaman söylediğin sözü tut dedi benmi abartıyorum bilmiyorum ama üzüldüm biraz zaman tlf öyle iyi geceler diyim kapattık

Nişanlım ile konuştuk düğüne gidecem dedim babamın amcasının oğlu kuzenim gibi işte?