Sevgilimle ayrilali 1 ay oldu ayrılma sebebimiz ben ona kafam daginikken ayrılalım dedim ve sonrasında bir hata yaptım ama asla aldatmadım o benim onu aldattığımı düşündü galiba ona pişman oldugumu söyledim
Sonrasında dogum günüsüne yakın hediye aldim bu arada üst mahallemde oturuyor
Is çıkışı mahallede onu gördüm gece beni yanına cagirip iyi akşamlar dedi ben barışmak istiyorum o da hep kafam karışık ve şu an ilişki istemiyorum diyo sizce napmaliyim bir yanlış anlaşılma sonucu aramız kötü oldu ama seviyorum çok olmak istiyorum
Zaten sevgiliyken bana karşı çok yoğun duygusu vardı
Sizce zaman mı verim
Sonrasında dogum günüsüne yakın hediye aldim bu arada üst mahallemde oturuyor
Is çıkışı mahallede onu gördüm gece beni yanına cagirip iyi akşamlar dedi ben barışmak istiyorum o da hep kafam karışık ve şu an ilişki istemiyorum diyo sizce napmaliyim bir yanlış anlaşılma sonucu aramız kötü oldu ama seviyorum çok olmak istiyorum
Zaten sevgiliyken bana karşı çok yoğun duygusu vardı
Sizce zaman mı verim
Güncellemeler
1 yıl
Bana imkansız diye bisey yoktur demişti dün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay çok zor bir durum 🙁 Ama sakin ol, her şeyin bir çözümü var. Bence öncelikle ona biraz zaman ve alan vermekte fayda var. Duygusal yoğunlukları atlatması ve kafasını toparlaması için bu süre ona yardımcı olabilir. Sen de bu süre zarfında kendini geliştirip, hislerini netleştir 👌🏻 O mutlaka dönecektir. Eğer seni gerçekten seviyorsa, kendi duygularını da toparladığında geri adım atacaktır. Umudunu kaybetme 🌈❤️
Peki zaman verdikten sonra yine onun karşısına çıkıp şans istesem
Evet, bence ona biraz zaman verip sonra tekrar konuşmayı deneyebilirsin! 💕 Belki bu süreçte kendini biraz geliştirmek ve iç huzurunu bulmak ikinize de iyi gelir. Zamanla belki o da seni ne kadar özlediğini fark eder. Oldukça zor bir durum tabii, ama sabırlı ve pozitif olmak çok önemli! 💪🏻✨ Unutma, sevgi her zaman bir yolunu bulur! 🌟🫶