- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİkinci bir şans vermek, kişinin kendine ve başkalarına olan yaklaşımına bağlıdır. İnsanlar genellikle hatalar yapabilir ve değişim gösterebilirler. İkinci bir şans vermek, bazen ilişkilerin düzelmesi veya kişinin gelişimi için önemli olabilir. Ancak, bu karar, durumun bağlamına, kişinin önceki davranışlarına ve sizin sınırlarınıza bağlıdır.
İkinci bir şans verirken, kişinin samimi bir şekilde değişmeye çalışıp çalışmadığını değerlendirmek, kendinizin duygusal olarak bu durumu kaldırıp kaldıramayacağını düşünmek önemlidir. Kimi zaman, ikinci bir şans vermek, hem sizin hem de karşı taraf için olumlu sonuçlar doğurabilir; diğer zamanlarda ise sınırlarınızı korumanız daha sağlıklı olabilir. Her durumun kendine özgü olduğunu ve neyin doğru olduğunu belirlemek için dikkatli bir değerlendirme yapmak gerekebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanlar hata yapabilir ve insan olmanın temelinde hatalarından ders çıkarma vardır. Hatta bunun ileri boyutu başkalarının yaptığı hatalardan da ders çıkarabilme yeteneği vardır.
En ufak bir hatada birini silersek çevremizde kalan insan sayısı gün be gün azalır.
Çok büyük hatalar harici herkes ikinci bir şansı hakeder. Ama üçüncüsü olmaz.
Ne demiş Orhan Baba;
Hatasız... Kul Olmaaaaz
Hatamla... sev beni 😁05 Yorumla
Soran1 yılEğer gozyasiniza sebep olduysa asla haketmez
Soran1 yılGüne çok kotu başladım sadece🥺🤦🏻♀️
Soran1 yılBı kere üzülürüm bir daha da üzülmem ikinci bı şans bu yüzden olmaz dedim 🙌🏻🙏🏻
Gizli Üye(36-45)1 yılİkinci bir şans vermek ahmaklıktır
069 Yorumla
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılPeki sen napacaksın verecekmisin
Soran1 yılNasıl yani?
Soran1 yılMeçhul olan ne peki?
Cevap sahibi1 yılİkinci bir şans verecekmisin demek.
Meçhul ise kimliği belirsiz, bilinmeyen demek nick yani
Soran1 yılEğer tek bir damla
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılEger tek bir damla gozyasima sebep olduysa ikinci bı şans diye seçenek dahi olmamalı
Cevap sahibi1 yıl👍👌
Soran1 yılBir kere üzen birdaha üzer
Cevap sahibi1 yılBşr daha da üzer on defa da üzer
Cevap sahibi1 yılSenin gibi birini de niye üzerler anlamam
Soran1 yılBenim gibi biri derken taniyormus gibi konuşuyorsun 🤣
Soran1 yılMeçhul gizliden yazan birinin bunları yazmasida düşündürücü 🤔açıktan niye yazmiyorsun
Cevap sahibi1 yılYok yok tanımıyorum , tatlı görünüyorsun onun için senin gibi birisi dedim. Meçhul olmayı seviyorum
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılAklını bulandırma yani beni tanıyor diye😂😂
Soran1 yılTamam tamam
Soran1 yılBen aklımı bulandirmam zaten gizliden yazıyorsun ne bileyim
Cevap sahibi1 yılRahat oll , tanımıyorum seni ama demek ki yorumunu beklediğin birisi var. Yoksa ikinci bir şansı verme niyetinde misin 😂
Not: Vallahi tanımıyorum seni
Soran1 yılBirinden yorum beklemek için bu soruyu sormadım zaten
Soran1 yılBen gayet rahatım ispatlamaya çalışmama gerek yok
Cevap sahibi1 yılniye yanlış anlıyorsun yaa, ben sadece seni tanımadığımı anlatmaya çalıştım
Soran1 yılBen ona son bı şans verdim kabul etmedi
Cevap sahibi1 yılHadi yaaa , niye gitti
Soran1 yılKendisi bilir ben sadece saygı duyarım kendisi gitmek istedi ben seçenek sundum ona
Cevap sahibi1 yılSağlık olsun bee
Soran1 yılOlmasın gebersin
Cevap sahibi1 yılUfffff , fena kızdırmış seni
Cevap sahibi1 yılEvet ilgilendirmiyor zaten, ben durum tesbiti yaptım
Soran1 yılUzatma tamam hadi naşş🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılHem agresif, hem depresifsin seni bu halde bırakmaya içim el vermiyor yaa ama istemediğim yerde de durmam , ben gidiyorum😎
Soran1 yılGüle güle defol🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSen kovmuyorsun ben gidiyorum
Soran1 yılTamam git
Cevap sahibi1 yılBak giderim haa😂
Soran1 yılTamammm
Soran1 yılAnladın sen...
Cevap sahibi1 yılYo anlamadım 🥺
Soran1 yılAnladın anladın
Cevap sahibi1 yılNeden benimle uğraşıyorsun ki , ben sana naptım
Soran1 yılYa senle ne ugrasicam zaten kendine güvenin olsa açıktan yazardin
Cevap sahibi1 yılHahahag güvenle ne alakası var , sonuçta çekinecek yorum yapmıyorum. Ben gizemi seviuorum
Soran1 yılCekinecek yorum yapmıyorsun madem öyle neyini gizliyorsun gizem değil bu saklanmak gizlenmek
Cevap sahibi1 yılBöyle daha keyifli oluyor
Soran1 yılKim olduğunu gayette iyi biliyorum ben sen boşuna kendini yorma ok
Cevap sahibi1 yılHahahahsg
Cevap sahibi1 yılDeğilim o kimse eğer değilim ulan
Soran1 yılHe heee safim ya ben bilmiycem
Cevap sahibi1 yılKız benle tanışmak istiyorsan direk söyle, böyle yollara başvurma😂😂
Soran1 yılYazma artık tamam
Cevap sahibi1 yılPeki
Cevap sahibi1 yılAaaa şaşırdım eig seçtin , hemde uyuz olduğun halde bana😎
Teşekkürler
Soran1 yılUyuz olduğumu da kim dedi🤣🤣🤣
Soran1 yılSende hep biseyler uyduruyorsun rica ederim bu arada👍🏻😃
Cevap sahibi1 yılBen sana küsüm hıhhh
Soran1 yılNiye burdan sohbet etmeyi mi seviyorsun ne?
Soran1 yılBiseyden mi korkuyorsun kendini gostermiyorsun
Soran1 yılKorkma yemem
Soran1 yılKorkaksın çünkü 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılHayır neden korkayım , gizemi seviyorum demiştim. Özelden yaz diyorsun yani , ahhh bu merak 😂😂
Cevap sahibi1 yılAhahhah ne gerek var ya , tanımazsın ki
Soran1 yılGizem falan değil beni gıcık etmeye bayılıyorsun desek 😃
Soran1 yılNe gerek var diyorsan cekindigin bı durum var 🤣👍🏻
Soran1 yılTamam Hakan aferin👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yılGittimi merakım
Soran1 yılHele şükür
Cevap sahibi1 yılMeraktan çatlamandan korktuğum için böyle bşrşey yaptım😂
Gizli Üye(30-35)1 yılVeririm severim 😂😂 ama ikinciyi değerlendirmezse 🤔🤔 3. yü de veririm bir kere gelmişim dünyaya sana vermezsem kime vericem 😂😂 şansımı
27 Yorumla- 1 yıl
Maşallah vermeyi çok seviyorsun ne güLe
Soran1 yılPuhaadfhgsaaaa🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılKes be kaba et anlayıcısı
Soran1 yılSen onu boş ver anladım ben seni🤣🌸
Cevap sahibi1 yılHey allam 😂😂 sağol canısı
Soran1 yılSende beybisi 🥰🌸
- 1 yıl
Kaba etmi Türkçen bozuk sanki
Yapay Zeka Cevapladı
Bence her şey duruma göre değişir yani 🌈. Bazen insanlar gerçekten hata yapabilir ama önemli olan bundan ders alıp almadıkları 🧐. Çünkü kimse mükemmel değil, hepimiz bazen saçmalıyoruz. Eğer karşındaki kişi dürüstse ve hatasını kabul edip düzeltmeye çalışıyorsa, bence ikinci bir şansı hak edebilir 💕. Ama her durum ve kişi farklı tabi ki. Sen karar ver en iyi şekilde 😘!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Katılıyorum, çok verdim şans hep hüsran, canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅
İnsan elinden geleni üstüne düşeni yapmalı!
Seviyorsan seviyorsundur, cartı curtu olmaz!
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene, o kadar! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılİkinci şansı hak edene verip denemekte fayda var tabiii...
Fakat değer bilmez sevgiden anlamayan birine ikinci şansı vermeyi bırak selam dahi vermemek gerekir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKimse ikinci bir şansı hak etmemeli ama hayat bu kadar net ilerlemiyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bana göre hak etmezler.. ama yine de kişiye göre değişir karşımda ki
10 Yorumla Bu, yaptığı hatadan sonra o kişinin bundan ne kadar pişman olduğu ve ders çıkardığıyla alakalı. Bunu da, o kişinin davranışlarından ve hatasından sonraki kararlılığından anlayabilirsiniz. Bence hatalarından ders çıkaran ve bu dersleri kararlılıkla kullanan herkes şansı hak eder. Artı, hepimizin hataları olduğunu da unutmayalım. Öyle ya da böyle, er veya geç yine bazı hatalar yapacaksınız. İnsan olmanın bir gereği bu. O yüzden, insan yozlaşmaktan kurtulup yaptığı hataların çapını küçültmeli, tabii kendi iyiliğini istiyorsa. Aslında insanın kendinden daha büyük bir düşmanı yok, dikkat eder ve düşünen herkes bunu görebilir...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılValla yaşadıklarını suzebilen hatalarından ders çıkarıp bunları direkt hayatına empoze edebilen kibir ve egoyla ya da ben böyleyimlerle donqtikmamis biriyse bir sansi hak eder.. Ama bunları yapamiyacak kapasitede olduğunu biliyorsak aynı tas aynı hamam olacaksa elbette hak etmez :))
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
Her zaman ikinci bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum ikinci şanstan sonra uzaklaşmak daha iyidir bence bazen yanlış anlaşılma iletişim kopukluğu yüzünden anlaşılamama böyle şeyler olabiliyor ikinci bir şansı hak eder insanlar kaybedecek bir şey yok her zaman
10 Yorumla
1 yılHerkes ikinci şansı haketmez.. Değer kıymet bilen insanlar hakeder.. Hayatınızda öyle insanlar varsa kıymetini bilin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılCanından çok sevdiğin kişiler hak edebilir. Bunlar mesela evladın ise o zaman 2 düşünür insan bunu.
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel bı bakış açısı🙌🏻👍🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılKim ne için istiyor o şansı.. İlkini nasıl kaybetmiş de ikincisine gerek kalmış bunlar mühim meseleler
11 Yorumla
Soran1 yıl🥺🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılBazen evdeki hesap çarşıya uymuyor, gönül ferman dinlemiyor ve affediyorsun ama yine aynısını yaşayınca resmen yaşamdan ve kalbinden soğuyorsun..
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılYa kurtulamadım ki ben herşeyi iyi hatırlıyorum 21 yaşlarındayım facebook çıkmış ortak kullanma oldu sonra şok yaşattı falan ayrıldılar sonra ben ağladım fotoları sildim daha o hesapa girmedim başka hesap açtım sonra iki yıl sonra mesaj attı yani kurtulamadım bu
00 Yorumla
1 yılikinci şans pişmanlıktır kim olursa olsun size şöyle anlatayım sevgilim hiç yoktan sebepten iletişimi iki hafta kadar kesip sonrasında benden ayrılmıştı sebep ne diye sorduğumda ise finallerine odaklan diye bekledim seni düşündüm aslında edebiyatı yapmaya çalıştı aklı sıra sonrasında iki ay kada gecti geri geldi açıkçası içimde çoğu şeyi hazmedememistim bu yüzden ona biraz süre tanıdım bu kez duygularında net olduğunu ispatlayabilmesi adına devam ediyorduk güzeldi çoğu şey yine aynısını yaptı bu kez sabrım kalmamış haldeydim 10gün yazmadı bende aynı şekilde sonrasında bitirdim
canı cehenneme ikinci şansı asla haketmiyor böyleleri.00 YorumlaBu yapılan hata veya duruma göre değişir aldatmaysa haketmez kadın olsun erkek olsun ama kapris sinir anında söylenen söz veya anlık istemiyorum demek belki olabilir duruma göre
Bu sadece ilişki için tabiki diğer konuları içeren sorunlarda oda duruma göre değişiklik gösterebilir00 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir.
Fakat duygusal olarak bakılırsa aldatan yalancı biri asla hak etmez.
30 Yorumla
1 yılikinci sansi verirsen ikinci kazığıda yemis olursun
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Evet sonuçta bi kitabı ikinci kez okursan yine aynı sonla biter
12 Yorumla
Soran1 yılEn iyi cevap olabilir 🙌🏻👏🏻😍
Gizli Üye(36-45)1 yılNe şanslar verdik hiçbiri hak edilmedi hepsi ezildi geçildi. İkinci üçüncü asla vermeyin hak etmiyor kimse bunu.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻 teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Hak etme şansı verdiklerimiz zaten yarım kalan işini tamamlıyor sonra s. olup gidiyor bence gerek yok 🤞🏻
10 YorumlaHatanın büyüklüğü belirler herkes hata yapar yaptıktan sonra affetsen de aynı sıcaklıkla samimiyetle konuşamam ama
10 Yorumla
1 yılcunku haddinden fazla deger verirsen senden o kadar giderler
20 Yorumla
1 yılŞöyle ki aradan cok uzun zaman gecmemisse hatasını anlayip telafi etmisse verilir aradan uzun zaman gecmisse sende zaten o heves kalmamistir şans versen ne olur vermesen ne olur sende hersey bittikten sonra...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Bazen ikinci bir şans vermek işe yarayabiliyor lakin bunu alışkanlık haline getirenlerde var maalesef. İkinci bir şansı dilemek yerine, ikinci bir şansı dileyecek duruma gelmemek çok daha önemlidir diye düşünüyorum.
00 YorumlaHerkes hak etmez. dönüşü olmayan hatalar yapan, zamanında kıymet bilmeyen, bir başkası için harcayan, önce aşık edip sonra terk edip giden, ihanet ve aldatma içinde olan hiç kimse ikinci bir şansı hak etmez.
00 Yorumla
1 yılHak eden var hak etmeyen var o seni gerçekten çok seviyorsa ve sen onu hatalı bulduysan o tabi ki ikinci şansı hak eder ama diyer durumlarda onun yaptıkları ile hak edip hak etmediği sizin aranızdaki aska kalmis
00 Yorumla
1 yılIkinci bi sans veren insan ezik bi insandir mahkumdur
10 YorumlaAldatılma ve şiddetten dolayı ayrılmışlarsa ikinci şansı haketmez
10 YorumlaKibirliler ikinci sansı hak etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılİkinci şans demek popsunu kaldırıyoruz demektir..
Şahsen hak edilmez10 Yorumla
1 yılBu kişi ile ilgili yaşanan olaya bağlı olarak değişir. Bu olayın durumuna göre 2. yi de 3. yü de hak eder. Herkes hata yapar. Hatasız insan olmaz ki.
10 Yorumla
1 yılBir üzen bir kez daha üzer. Benim başıma çok geldi o yüzden 2. Bir şans verilmemeli. Tabi ne yaşadığını bilmiyorum
18 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻👏🏻🌸❤️
- 1 yıl
🤍🌸
- 1 yıl
Yine de ne yaptığına bağlı değişir ama benim gözlemlediğim böyle inşallah mutlu olursunuz
Soran1 yılKonuşurken son bı şansı vermiştim ona ama kabul etmedi bu yüzden ikinci bı şansı hak etmiyor🌸
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Bir benzeri benim de başıma geldi size katılıyorum. ❤️🙏
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için 🌸❤️✨
- 1 yıl
Ne demek rica ederim. Kendinize güzel bakın 🥰
Soran1 yılSizde kendinize güzel bakın ❤️🥰🌸🌸
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Birinci hatadır affedilir de ikincisi yanlıştır asla affı olmaz
10 YorumlaKimisi hakeder. Ama genelde ikinci şans verdikten sonra değişen bir şey olmuyor.
10 Yorumla
1 yılİstisna durumlar hariç bence de kimse ikinci bir şansı haketmez...
10 YorumlaNe yaptığına bağlı hiç bir suçun yokken aldattıysa hemen kaç o ilişkiden ama biz yapamıyoruz diyip biraz ayrı duralım diyip hiç kimse ile çıkmamışsa ( o ayrılık zamanı içinde ) o zaman ilişkinizi 1 şans daha verilir unutma balıklar yemle insanlar yeminle ( aldatılır )
00 Yorumla
1 yılBence ikinci bir şans kimseye verilmemeli
1 i yapan 2. Yi de yapar pişman olacağını bil bile yapılır çünkü hata olan ve olacak olanı kabul etmiş şekilde başlar hatanın em başı00 Yorumla
1 yılBir erkek olarak sırılsıklam aşık olsam da bir kıza bir kere teklif ederim eğer kabul etmezse aşkımdan ölsemde 2. kez teklif etmem pişman olup kendisi etse de çok zor kabul ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHak etmez birinci de batırmış ikinci de mi başarıcak, insanlara karşı fazla umut veya taviz göstermeye gerek yok ona vericeğiz enerjiyi başka birine verseniz daha mantıklı olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. İkinci şansı hak edecek insanlar da vardır eminim
Denk gelince anlar hissedersin
Ama bazılarının ilk şansı bile hak etmediğini de görebilirsin normal bunlar00 Yorumla
1 yılAldatıldım aptalca geri affettim birdaha asla asla diye yeminler evlilik vaatleri. daha bir yıl geçmeden dün bildiğiniz paralı bir hayat kadınıyla mesajlarını yakaladım gitmiş yapmış etmiş. Al sana 2. Şans emin ol asla düzelmeyecek. İlk zamanlar sadece göz boyama sonra aynı kişi hatta daha beteri. Keşke 1. Yaptığı ihaneti kabul etmeseydim bu kadar kendimi düşürmezdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılHoş görülü insanlar affeder. Dünyamızın her neresinde olursa olsun en değerli örnek alınacak insan hoşgörülü insandır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 2. değil 3. hatta 4. şansı bile verdim. Koca bir boş. Değişmiyor kimse.
20 Yorumla
1 yılDün birine verdim o şansı 2dk geçmeden aynı şeyi yine yaptı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapımdan kaynaklı tek hatada silen bir insanım neyi ne değili önemli değil değer zamanında bilinmeli. Tek kalemde siler arkama bakmam. İkinci şans vermek bu haksızlığı bana bir kez daha yapabilirsin izin veriyorum demektir.
00 YorumlaSeni gerçekten SEVEN birine. 2. şans verilir. Ama seni yarı yolda bırakıp gidene değil hemde asla değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben herkese ikinci/üçüncü şansı veririm ancak bekletim fok edeceği yönündedir ve henüz beni şaşırtabilen olmadı... 😇😈
00 YorumlaHerkes hak eder. Yüz kızartıcı bir şey yapmadıkça. "İnsan yanlışları ile doğru "
00 YorumlaHatasını anlayan eleştiriye açık hatalarından ders çıkartmasını bilen herkes ikinci şansı hak eder..
00 Yorumla
1 yılİkinciyi isteyene o şansı verirseniz 3. de ister 4. de. Yüzsüzlüğü kabul ediyorsanız verin o şansı
00 Yorumla
1 yılBence bir insana ikinci şans verilebilir. Yani çok seven bir insan değişir ama sevmiyorsa maalesef hala aynı şeylere devam eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişir Eğer ihanet tarzı bir şey varsa ortada Evet ikili bir şans verilmemelidir diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
1 yıl2. verilir de 3. Verilmez. Bi de bu suçun büyüklüğüne bağlı. Aldatmaysa verilmez. Yalansa veriler gibi
00 Yorumla
1 yılEn büyük hatadır benim gözümde ikinci şans kime verdiysem ağzıma yapmadan bırakmadı ilk ini iyi kullanamayan ikinciyi hiç bir şeyde verme
00 YorumlaBirdaha yapmayacağını dair inancı beraberinde getirmediği sürece ki bu imkansız gibi bişey kimseye ikinci şans verilmez 'ikinci şans ilkine ihanettir'
00 Yorumla
1 yılDuruma bağlı o dediğin, kişinin vicdanına da bağlı, ne tür bir psikoloji ile ne yapıldığına da bağlı bu konuda genelleme yapılamaz bu benim fikrim.
00 Yorumla
1 yılHatasız kul yoktur hatasız insan arıyorsan ne bir insanla ilişki kurabilirsin ne de mutlu olursun bu hayatta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılVermemek lazım garantisi yok çünkü birde 1. De artık herşeyin bku çıkıyor gerek yok devam etmeye
10 Yorumla İkinci şans sadece hak edene verilir. Ama öylesi de zor bulunur. Gerçekten seviyorsa zaten içinden gelerek, hatasını kabul ederek özür diler. Ancak o zaman ikinci şans verilir.
10 Yorumla
1 yılDeğişken bir durum bu. Genel geçer cevap verilemez..
10 YorumlaKimse değişmez tekrara düşmemek lazım 2. şansı hak etmiyolar
10 Yorumla- Devamını Gör (230)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne