Katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur doğru insan işini 2. defa Şansa bırakmaz.

Katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur doğru insan işini 2. defa Şansa bırakmaz.

Detaya katılıyorum 🙃
Söylenecek çokta bir şey kalmadı ahaha
Yinede birde olayın diğer tarafından bakalım. Söz konusu aşk ise bence tek şans. Arkadaşlık ilişkilerinde ise ikinci şans. Niye mi bu mümkün hemen açıklıyorum ehehe
Aşkta bir ömür paylaşırsın, ihanet edildiğinde (herhangi bir ihanetten bahsediyorum) affı, bunun ikincisinde getirir üçüncüsünüde. Lakin arkadaşlıkta sınırlarını koruyabilirsin ikinci şansta. Yine buluşup eğlenmek mümkün lakin güven derecesi azalır sadece. Bununlada yaşanılabilir zira arkadaş ile bir ömür paylaşmayacaksın (aşk anlamında). Bu yüzden duygusallık arkadaşlıkta daha dayanıklıdır 😌
Kimse ikinci şansı haketmez ikinci şansı verdiysen üçüncü şansı vermek zorunda da kalırsın 😅😅
Arkadaşa da mı tolerans yok? 😀
Yok aynı tas aynı hamam 😅değişmezler
Öyle mi diyorsun ya bunun üzerine bi düşümeyim ben ahaha
Herkesin sadece bir şansı olur 😅😅düşün düşün sonra yaz merak ettim 😅
Unutmazsam yazarım 😂
B12 işi bırakmış 😅😅
Uzun bi süre önce ayrıldı aramızdan evet 🤣
😂😂 sıkılmış senden demekki
Bence herkes ikinci bir şansı hak eder ama bu biraz da neyin, kimin için olduğu ile alakalı. Hata yapmak insana özgü bir şey, kimse mükemmel değil. Bazen anlık öfkeyle, bazen düşünmeden kırabiliyoruz. Ama önemli olan o hatadan ders alabilmek, aynı şeyi tekrarlamamak. Ben birini affederken geçmişi tamamen silmem ama değiştiğini hissedersem, samimiyetini görürsem bir şans daha veririm. Çünkü bazen insanlar gerçekten pişman olur, büyür, olgunlaşır. Fakat biri aynı hatayı defalarca yapıyorsa, orada artık ikinci değil onuncu şansı vermek olur ve o da değeri düşürür. Kısacası; evet, herkes ikinci bir şansı hak eder ama bu şansı hak etmek için gerçekten değişmeyi istemek gerekir.
birini affedeceğiniz zaman kan çanağı gözlerle gecenin bir saati ne beklediğinizi unutmayın
Birinci şansı nerde harcadığına bağlı
Bile bile tekrar lades demek 😅😅
Genelde 30 . Şansı veririm ama
Hayır aynı kitabı tekrar okuyunca sonu değiştimimi 😅
Ben hemen vazgecmesini bilmiyorum
Ben ilk darbeden ölmedim bi ikincisine ihtiyacım var diyorsun resmen 🥴😅
Kafam vura vura öğrenmem lazım bazi şeyleri sonra bitince hatırlamıyorum o derece siliyorum hdjddhd
😅😅😅 yaşında olgun aslında biraz duygusal bakıyorsun olaylara bakma üzülen sen olursun
Kolay dahil edemediğim için.. ettikten sonra cikarmamaya cok cabaliyorum.. o da sagolsun çıkmak icin elinden geleni yapiyor ben aslında kendime mühlet veriyorum bitince arkama bakmıyorum vicdanım rahat
🙃🙃 sen şöyle yapıyorsun o halde başka notunu veriyorsun sonra kendileri eksiltiyor 😅 su elementi burçlarındanmısın
Hava oluyordum sanki ben ya İkizler neydi
Onun 40 kalemini kırıyorum sonuncu kaleme kadar neler sabrettigimi sineye çektiğimi kendi bile tahmin edemez sonra gidince sanir ki ilk kavga da gitti bu jsjsjs aynen
İkizler evet hava elementi 😅 ikizler genelde vurdum duymaz olurlar dı
😅😅😅 kendi kendini bitiriyor haberi yok
Nerde ya.. beni sürekli bir şeylere düşünür bulursun jejsjs kafamda sürekli bir şeylerin sekmesi açık
😅😅😅yükselenin vs nedir bakmak lazım benim tanıdığım ikizler böyle değil
😀yükselenim bilmiyorum doğum saatimi bilen tek kişi babam o da emin değil
😅😅 hııı yarım saat bile fark ediyor ya yanlış bilgi vermek olmaz
Yükselen alçalan her şeyiyle ikizlerim işte boş ver jdjd
😅😅😅 oldu görüşürüz seni tanımak güzeldi 😂😂
Günaydın.. teşekkür ederim
Burada vermişim 😅😅
Aa seni hatirladim😂
😅😅😅 Burada baya yorum olmuş bak okuyunca canlandı kafamda
Kırılma anına bağlı.
Bende genelde 2. şans olmuyor. Bir kere koptuysa, bir daha kolay kolay birleşmiyor. Isınamıyorum, asla da ilk zamanki gibi olmuyor. Bir de şöyle bir gerçek var ki 1 kere yapan, hep yapar.
Herkesin ikinci bir şansı hak edip etmediği, tamamen yaşanan duruma ve kişinin içtenliğine bağlı. Bazı insanlar hatalarından gerçekten ders alır ve kendilerini düzeltir, bu yüzden ikinci bir şansı hak edebilirler. Ancak, geçmişte ciddi şekilde zarar veren biri, gerekli değişimi göstermiyorsa, ikinci bir şans riskli olabilir. Kalbini dinlerken mantığını da unutma 🌟✨.
Cevap
32Cevap
Hiçkimse hak etmez, birinci şansını iyi kullanamayan ikincisini de kullanamaz genelde
İkinci şansı falan vermeyin ya adam olsaydı da ikinci şansa gerek kalmasaydı 😅😅
Wuhuu tamam:D
👉🏻🌸
İkinci şans diye bir şey yoktur ilkini iyi kullansaydı😅😅
Anladım daaa
Yaw nette sıkıntı var 😅 yanlış kişiye yorum sende hemen bağırmaaa
He tamam :D her kulun hakkı üçtür ldfl
😅😅😅 saymadım kaç oldu
Tee allaaam :D
İkizler burcu vibe aldım senden😅
Allahım tövbe bismillah sen koru sjfjd
Amenn 😅 hangi burçsun
Boğa
😅😅çok zıt burçlarız
Benim zıtto burcum kim
Akrep 🦂
Gıcıksınız kdfj
Kim akrepler mi 😅boğa gibi odun değiliz en azından 😅
Biz mi oldunuz? Evet hadbshaha
Elementin toprak bi kere 😅 haritanı merak ettim kesin ağırlık hep topraktır
Haritam mı :D ülkemin sınırlarını mı mdfjs
Derhall burayıı dergettt 🤪😅 he iran hüdüdü 😅 doğum haritası be
Onu ben de merak ettim :D
😅😅😅 doğum saatini biliyorsan bakarız
Biliyorum galibamsı Sabaha karşı güneşi gördük demişler dkf
Doğduğunda güneş tutuldu dereler kurudu 😂😂😂bi öğrende net gel yaz bana bakalım
Nasıl bir hata yaptığına bağlı genel olarak hak eder
Herkes 2. şansı hak etmez birinciye hatta yapan devamında yine hatta yapar ben şans vermem
herkes ikinci bir şansı katleder 😅
Hayır hakk etmez , herkes her şeyi bilerek yapıyor.
Aynen isteyerek bilerek yapılanın affı olmaz 😅
Bile isteyerek yapmadıysa da her hata afedilmez yaptığının sonuçlarına katlanmalı cezası varsa cekmeli
😅yapılanı unutan kendine ihanet eder
Ay ben genel demiştim😅 ilişki de kendine saygısı olan kabul etmez.
😅bende genel konuştum saygı herşeydir
Kesinlikle
👉🏻🌸
👉🏻🙏🏻
Kimse ikinci şansı hak etmiyor. Genelde o şansı verip pişman oluyoruz o yüzden gerek yok
İnsanlar değişmez ikinci bi sansa gerek yok…
Katil vurduğu kişinin yaşayıp yaşamadığını görmek için olay yerine geri döner ve vurduğu kişi katilini affettiği an ölüm fermanını imzaladığı an ölür. Ve masal son bulur.
Katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur doğru insan işini 2. defa Şansa bırakmaz
Öyle
İkinci şans kendine ihanettir 😅
Hayır hak etmez birisi size karşı hata yapıyorsa sizi kaybetmeyi göze almıştır geri dönmesinin sebebi içinde bastıramadığı vicdanıdır onları kendi vicdanlarıyla başbaşa bırakın
Herkes ikinci bir şansı katleder. Verilecek üçüncü bir şans ise, ilk iki şansa hakarettir 😅
O yüzden ya hep ya hiç 😅
Giden bidaha gider hep gider kanma😅
Hayır herkes ikinci şansı hak etmez hatta çoğu insan hakları etmez insanoğlu doyumsuz ve nankördür yaptığı hatayı bir kere daha yapmaya çok müsait
bir süre sonra daha beterini yapar affedilmeye alışmış insan rahatlığı
Duruma göre değişir bazen defalarca şans verdiğim insanlar oldu ama açıklama kısmı doğru bir insan eğri ise doğrulmaz
İkinci şansı vermek o ilişkinin daha berbat bir şekilde biteceğinin garantisi Yapman guzum 😅😅
Doğrudur
👉🏻🌸
🙏🏻🪷
Hayır ya anlayın yeter yaaaa gerizkelklar ben ona şasn vermedim sevmedim de bana bütü yaptı yeter artım yasa bneimd ermeirm bana yete rzaten
aynı kitabı tekrar okuyunca sonu değişmez
Biliyorum hep bu kafadasuımda bazı insnalr anlamıyor
😅😅😅 denenmişi denenmek olmaz
Ben denemeden kimin ne mal olduğunu anlarım zatne sevmediğim ısınmadığım biriyle tanışma gerksiniminde bile bulunmam
Hangi burçsun sen 😅
Haketmiyor sonra hadsizlesiyorlar ilk hatada keseceksin tüm bağı valla bak bende geç öğrendim ama olsun😂
Asla hak etmez sevgi hakedene verilmeli Sizi seven birinci şansta bile dibine kadar kaybetme korkusuyla yaşar 😅
Yürüü be 😅😅
Aldatılma dışında herkes ikinci şansı hak eder. Sizi aldatan birini asla affetmeyin. Aldatmak tercihtir hata değil, onun dışında. Ikınci şans sadece hak edenlere verilir.
Bu, o kişinin yaptığı hataya bağlı bir durumdur.
Şans vermeyen her zaman kazanır 😅
Ben şans veriyorum diye kaybediyorum o zaman desene 😹
😅😅bi kere yapan her zaman yapar
Kısacası “Enayilik” diyorsun yani.
😅😅 aynen
Öyle olsun 😹
Hak eden ikinci bir şansı yakalar, gerisi boş bea
Herkes ikinci bir şansın peşinde kimse birinci şansı düzeltme peşinde değil 😅😅
He yav 😄
😅😅
Herkes hak etmez ama bizim gibi enayiler 2. Şansı veririr
Şair der ki ikinci bir şans vermek birinciye ihanettir.
Kimse hak etmez, birincide olmayan ikincide hiç olmaz.
2. Şansı verirsen 3. Şansı vermek için merdiven hazırlamış olursun demedi deme 😅😅
Tamam ben de aynı şeyi söyledim
😅😅😅 ayılamadım daha dur
Hayır ikinci şans diye bir şey yoktur 1. Şansı kurtarmaya usenenler bunu aşmak için 2. Şans diye birşeyi uydurmuslar
Bence herkes tabii ki bir şans daha hak eder ama ondan sonrarı enayilikyir
Herkes ikinci bir şansı katleder. Verilecek üçüncü bir şans ise ilk iki şansa hakarettir 😅😅
Ya herkes hata yapar herkes farklı kararlar verir o yüzden bir şans daha hak ettiklerini düşünüyorum, mesela ben sevgilimle çok tartıştım hem de şiddetli bir şekilde aşırı kavga ederdik çok ağır kavgalar olurdu ama hep onun hatalarından bu kadar ederdik ve çok abartırdı, en son dedim ki sana son bir şans veriyorum ve bundan sonra da daha vermeyeceğimi söyledim, o zamandan beri aramızdan su sızmaz beni kırmamak için açıkçası birbirimizi kırmamak için daha çok çabalıyoruz ve tartışmalarımız artık ufak tefek oluyor o yüzden sevgi de biraz çaba istiyor şans vermek gerekiyor
Çok haklısın 👉🏻🌸
İkinci şansı kimse haketmez bence
Katilini affeden tekrar ölmeye mahkumdur doğru insan işini 2. defa Şansa bırakmaz
seviyorsa is degisir ama
Araya bir kere zaman soğukluk girince eskisi gibi olmaz 😅
Hak etmez başta değer bilmeyen sonda değer mi bilir sanki aldatmaca dan başka birsey degil
S2me kadar yolları var, vermiyorum ikinci şans.
Herkes ikinci bir şansı hak eder mi bilmem ama ben gerçekten çok özledim eski sevgilimi öyle böyle değil hatta dayanamadım bu akşam bende ona yazdım bence aşkta ve savaşta her şey mübahtır
Sıkıntıya sebep olan konu ne? Ona göre ikinci şansı hak eder ya da etmez diye yorum yapayım.
Bilmem cok affettim affetmem dedim ama simdi kimsem kalmadı artik
Ne kadar kırıldığına bağlı olarak değişir.. Bazıları selam verilmeyi bile hak etmez
Kimse ikinci şansı hak etmez birşeyi bı kere yapan bı daha yapar hiç şaşmaz yani
HAYIR HEMEN BOK EMOJİSİ AT VE herkes KORELİ OLSUN YAZ NULCANI SASIRSİN
girl powerrr
Hayır etmez verilen ilk ve tek şansı doğru kullansaydı.
Herkesin bi şansı var bu hayatta dünyaya bile bi kere geliyoruz
Aynen öylee
👉🏻🌹
Herkes hak etmez..
Hatanın derecesine konusuna göre değişir
yalan kullanmaya gelmiştir :D
kaybetcek bisey yokki verip ikinci sansı görmeli neticeyi
Birincisi şans değildir kaderdir ikinciside yine şans değil enayiliktir yani şans yoktur 😅😅
Kimse ikinci şansı hakedecek kadar güvenilir değil. Affetmek gibi saçmalıklar yapmayın!!!
Olayda aldatma yoksa dusunulur
Sizi seven birinci şansta bile dibine kadar kaybetme korkusuyla yaşar 😅
İkinci şansı kadın istiyorsa o iş olur ama erkek isterse asla ilerlemez
Ayrılma durumuna bağlı ikinci şansı hak edip etmediğini gösterir
Etmez
😅 kendine ihanettir
Kimseye ikinci bir şans vermiyorum.
Bir kere yapan hep yapar o yüzden ikinci şans olmamalı 😅
👉🏻🌸
Bence herkes o şansa layık degil
Kimse ikinciyi haketmez 😅 ölüm gibi düşün
Mantıklı 😃
👉🏻🌹
Herkes değil ama bazıları 2. şansı hakeder.
2. Şansı verirsen 3. Şansı vermek için merdiven hazırlamış olursun demedi deme 😅😅
Ne kadar ne hissettiğini bagli..
İkinci şans diye bir şey yoktur Bu aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek ile eş değerdir. Dolayısıyla kimseye ikinci şans verilmez tanınmaz hatta verilmemelidir.
Bi kere yapam yine yapar 😅 boş ver verme şans
Şiddet veya aldatma işin içinde yoksa olabilir
İkinci şans ilkine ihanettir..
Herkes hata yapar ve insanlar değişebilir diye düşünüyorum ben
O seni affedermi 😅
Etti bile akfke ama sadece affetti yani o kadar hahahah
Kim olduğuna ne yaptığına bağlı
O sana ikinci bir şans verir miydi?
Hiç düşünmedim çünkü hiç hata yapmadım dfsg
Bence asla hiçkimsenin 2. Şansı olmamalı İlkini affettiğiniz an otomatikman sizi aptal yerine koyup daha büyük bir şey yapıyor ne de olsa yine affederbeklentisiyle ve siz bu defa tamamen yıkılıyorsunuz.
Haklısın aslında
😅😅😅
Ne oldi uşağum, niye güleysun
😅😅 lazkızı’na mı denk geldik
Ha puni fark edup mu güleysun 😂
Cıkss haklı olduğum için
Haklı olduğun nadir durumlardan demek 😂
😅😅😅ben hep haklıyım demek istemiyorum
yani yalan söylemeyi sevmiyorsun 😂
😅😅😅 doğrucu tavuk
doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar 😂
10. köyden yazıyorum 😅
Oradan da kovulmadığına göre orası doğrucu köy olsa gerek 😂
😅😅😅vakti gelince buradan da giderim
Köy köy geziyor musun 😂
He şu an Bakırköyden selam
dün ayrildi benden 1 hafta zamani var 1 hafta bensiz yapabilen insani daha ne yanima alirim nede sahip cikarim
Hayır herkes değil burada mantıklı davranmak lazım
İhaneti affı olmaz 🙃
Kimsenin kürkçü dükkanı olmak istemem..
insanlar degismez ilkinde yaralayan ikincisinde öldürür😅😅
🙃🙃
Kimse ikinci şansı hak etmez.
Denenmişi denemeyeceksin 😅
Hak edenler oluyor bu akşam anladım
Gerçekten düzelip aynı hataları yapmayacaksa edilir 😅
Onu bilemeyiz
2 . Ci şansı verince daha beterini yaşatıyorlar genelde 😅😅
Herkes hak etmez