Hatasının farkında olmayanlar ikinci şansı hak etmez. Bazı insanlar sırf konu ve karşısındaki insanın ağzı kapansın diye özür dileyebiliyor. Ama aslında yaptığı şeyin arkasındadır. İşte bu insanlar aynı hatayı her verilen şansta tekrarlamaya çok müsaittir.
Kişilik & Karakter konusunda 24,6b cevap paylaştı.
İlk şansı iyi değerlendiremeyenler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Seni bedenen ve ruhen kötü hissettirecek, hayat enerjini sömüren herkesi sileceksin kim olursa olsun. Herkesin kırmızı çizgisi farklıdır. Hayata bakışı, yön vermesi farklıdır. Benim üzüldüğüm şeye sen üzülmeyebilirsin, benim acım senin için acı olarak görünmeyebilir. Ama en azından empati yapmalı insanlar. Birini aldattın veya iftira attın. Karşındaki insanın seni affetmesini geç nasıl yüzüne bakacaksın. Kendini nasıl affedecek o insan? Önce bunu sorgulamak lazım.
Hatasını kabul etmeyen, değer göstermeyi bilmeyen, baskıcı, benmerkezci insanlar haketmez. Bunların maalesef sonradan değişebildiğine çok şahit olmadım.
Yaptığı yanlışın büyüklüğüne göre değişir ikinci şans durumu. Ve hayır, herkes ikinci bir şansı hak etmez. Gerçekten köpek gibi pişman olması gerekir ikinci bir şans söz konusu olabilmesi için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hatasının farkında olmayanlar ikinci şansı hak etmez. Bazı insanlar sırf konu ve karşısındaki insanın ağzı kapansın diye özür dileyebiliyor. Ama aslında yaptığı şeyin arkasındadır. İşte bu insanlar aynı hatayı her verilen şansta tekrarlamaya çok müsaittir.
Aldatanlar
Onlar harici herkes hakeder ve telafi edebilir hatalarını
İlk şansı iyi değerlendiremeyenler.
Seni bedenen ve ruhen kötü hissettirecek, hayat enerjini sömüren herkesi sileceksin kim olursa olsun. Herkesin kırmızı çizgisi farklıdır. Hayata bakışı, yön vermesi farklıdır. Benim üzüldüğüm şeye sen üzülmeyebilirsin, benim acım senin için acı olarak görünmeyebilir. Ama en azından empati yapmalı insanlar. Birini aldattın veya iftira attın. Karşındaki insanın seni affetmesini geç nasıl yüzüne bakacaksın. Kendini nasıl affedecek o insan? Önce bunu sorgulamak lazım.
Hatasını kabul etmeyen, değer göstermeyi bilmeyen, baskıcı, benmerkezci insanlar haketmez. Bunların maalesef sonradan değişebildiğine çok şahit olmadım.
Yaptığı yanlışın büyüklüğüne göre değişir ikinci şans durumu. Ve hayır, herkes ikinci bir şansı hak etmez. Gerçekten köpek gibi pişman olması gerekir ikinci bir şans söz konusu olabilmesi için.
Kimse ikinci şansı haketmez. Ikinci şansı değerlendirebilen kimseyi görmedim birincide ne yaparlarsa ikincide daha da beterini yaparlar..
Benden sonra başka bir erkek ile yattı ise sanırım ikinci bir şansı vermem. Büyük konuşmamak gerek tabikide
İsteyen ikinci şansı verir isteyen vermez onu bilmem ama şunu öğrendim ki insanlar neyse odurlar değişmiyorlar.
Çok ağır bir kabahati yoksa herkes ikinci bir şansı hak eder, tabi üçüncüye oynayanlar kusura bakmasın.
Özürü ve hatayı tekrarlamayacağına dair sözü samimi, güvenilir geldiyse ikinci şansı elbette hak eder.
Birinci şansının değerini bilmeyen, onu doğru kullanamayan kimse ikinci şansı hak etmez
İki yüzlüler, sahtekârlar, sinsiler,çıkarı için seni kullananlar.
Üzen kıran kıymet bilmeyen , hor kullanan kişiye ikinci şans verilemez.
Hiçbir insan değişmez kimse ikinci bir şansı haketmez
Hiç kimse hak etmez. Baştan doğru olmalı.
Aldatan yalan söyleyen kızına eski sevgilisinin adını koyan
ihanet edenler yediği kaba pisleyenler
Arkadaş konusunda kimseye vermem
Birinci hakkı eline yüzüne bulaştıranlar
Benim şans verdiklerim😂
Aldatmanın affı da şansı da olmaz
İhanet eden.
Güvenimi kaybeden.
İkinci de degerlendirilmiyor
birincide kazananlar :)
kimse ikinci şansı haketmez benim hayatımda..
Hickimse
Saygısızlar
Hiç kimse hak etmez.
kimse
Kadınlar
😄
Haksızmıyım :)
adi ahmet olanlar
İnsanlar 😂
İhanet edenler