Kişilik & Karakter 2 ay İkinci şansı kim hak eder? Şeftalimm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İkinci şansı kim hak eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 141,2b cevap paylaştı. kimse hak etmez bana göre. 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. terk edene bagli olarak herkes olabilir, ya da kimse de olabilir 0 2 Yorumla Şeftalimm 2 ay Peki onu bırakan ben olsam nedeni saçma bir şekilde ve ondan ikinci şansı isteme gibi hakkım var mı? Yorumla BenderRodriguez 2 ay Bu durumda hayir yok, aksi takdirde eziklik olur Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Bende kimseye 2 şansa yer yok vermem hata kabul etmem 0 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes hak eder. Affedilmeyecek bir şey yoksa tabii ortada. 0 0 Yorumla
BOGABURCU_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 2 ay Eğer hak etmiş olsaydı birinci şansını değerlendirirdi ikinceye gerek yok 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gerçekten pişman olan herkes ya 1 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. Aldatma tarzı şeylerle ayrılmayanlar 0 0 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Her insan hak eder ama ihanet eden değil. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yanlış değil hata yapan ve sonrasında pişman olan. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 92% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı. Bazen hiç kimse azrail bile 2. Şansı tanımıyor 0 0 Yorumla
Slaydiyorumslayy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Ben? 0 4 Yorumla Şeftalimm 2 ay Başarılar o zaman Yorumla Slaydiyorumslayy 2 ay Hakaret gibi geldi :O Yorumla Şeftalimm 2 ay Yoo degildi Yorumla Slaydiyorumslayy 2 ay Pekii tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kimse hak etmez bana göre.
terk edene bagli olarak herkes olabilir, ya da kimse de olabilir
Peki onu bırakan ben olsam nedeni saçma bir şekilde ve ondan ikinci şansı isteme gibi hakkım var mı?
Bu durumda hayir yok, aksi takdirde eziklik olur
Bende kimseye 2 şansa yer yok vermem hata kabul etmem
Herkes hak eder. Affedilmeyecek bir şey yoksa tabii ortada.
Eğer hak etmiş olsaydı birinci şansını değerlendirirdi ikinceye gerek yok
Gerçekten pişman olan herkes ya
Aldatma tarzı şeylerle ayrılmayanlar
Her insan hak eder ama ihanet eden değil.
Yanlış değil hata yapan ve sonrasında pişman olan.
Bazen hiç kimse azrail bile 2. Şansı tanımıyor
Herkes hakeder
Ben?
Başarılar o zaman
Hakaret gibi geldi :O
Yoo degildi
Pekii tesekkurler