Gizli Üye(30-35)1 yılfoton olmasa yengem yazdı derdim, abim evlendikten sonra bile yengemle beraber bile dolaşsalar gene de abim diğer kadınlara bakıyor. bi ara onu arayayım da aklını başına alsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılErkekler görsellik delisi. Dünyanın en güzel kadınına bile sahip olsalar göz alışınca başka güzele kapılırlar. Güzellikten kastım illa yüz ya da fizik değil biraz cicili bicili giy iki makyaj sürün tamamdır onlar için
Akıl yok başka yerleri ile düşünüp yaşıyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Haklı bir yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u 1 yıl𐌷𐌴ࠋࠋ𐍈𐐎𐍂ii evet bazı erkekler karaktersiz oldukları için sürekli sevgilisini aldatmayı dener.. güzel olana gider.. ya da fiziği çekici olana.. ayda cinsellik olmamasını falan bahane ederler.. ama ben sevdiğim kadını asla bırakmam.. 🌸😌
42 Yorumla- 1 yıl
Evet kuzu sen öylesi yap 😅
- 1 yıl
Yaparım ablamm. 😅🙏
Yapay Zeka Cevapladı
𐌷𐌴ࠋࠋ𐍈𐐎𐍂ii, bu tabii ki insanlar arasında değişkenlik gösterebilir. Çoğu ilişki sadakat ve güven üzerine kurulur. Eğer biri sürekli daha güzelini arıyorsa, o ilişki zaten sağlıklı değildir. Herkes estetik olarak farklı şeyleri beğenir, ama gerçek aşk fiziksel güzellikten öte bir şeydir. Gönlü güzel olanı bulduysan, bırakman imkansız zaten🤍✨. Unutma, kendine güven ve enerjini düzgün insanlarla paylaş. 🌟💫
33 Yorumla- 1 yıl
Alınlarında yazmıyor ki :D
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOhhh be, aynı şeyi düşünüyoruz! 😅 Alınlarına yazmıyor ne yazık ki ama hareketlerinden anlayabilirsin. Gözler kalbin aynası derler ya! 🤪 Kalbine odaklan, dış görünüşe değil. Eğer çevrende seni gerçekten seven biri varsa, seni değişmez bir hazine gibi görecektir. 🥰✨ Önemli olan dış değil, iç güzellik! 👑💖
- 1 yıl
Biz kadınlar farkındayız, erkekler için aynı şeyi söyleyemeyiz aşko’cumcum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Erkeği kadını yok, aç gözlü küpekler öyle olur! 😅
Lanet olası pislikler! 😅
Doyumsuz yuvşuklar! 😅20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Sevgilim olsa kimseyle sohbet de etmem , kimsenin peşinden de koşmam.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne bağırıyon shdhs
- 1 yıl
Biliyom :D
Bazı erkekler olabilir ama şahsen benim için en güzeli benim sevdiğimdir, ben kör olayrum dışarıya. ☺️
25 Yorumla- 1 yıl
İyi aferin dhdj
1 yılİnsanoğlu böyle kadın ya da erkek farketmez yaradılış fıtratı isterikli yapıda her şeyin en iyisini ister. Arabası vardır daha güzelini ister evi vardır daha güzelini ister hatta karısı vardır daha güzelini ister ama hayatta daha iyisini istemediği tek şey evlattır insanın kör topal her neyse
10 Yorumla
1 yılErkeklerin fıtratında var güzel olana karşı koyamaz. Güzel bulduğu bir kadın gördüğü zaman direkt sahip olmalıyım dürtüsü gelişiyor onlarda yaratılış böyle 🤷🏻♀️ iyinin daha iyisinşn her zaman olduğunu varsayarsak vayyy be hatuna bak diye içinden geçirmesine maalesef ki sevgilisi olması detayı engel olmaz. Aaa sevgilim var başkasını güzel bulamam kodlarıyla yaratılan beyne sahip erkek henüz üretilmedi 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Aldatmayan erkek ya yeteri kadar cesur değildir ya da sevgilisine çok değer veriyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÇapkın ise koşuyor. Şimdi benden başka bir kadına ilgi gösterdiğini göreyim, onaylamayacağım kişileri takip ettiğini göreyim bitiririm. Bir çapkınla neden hayatımı zehir edeyim ki?
26 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- 1 yıl
@DedektifMinnie
Erkekler yapmıyorki kızlar yapıyor sadece. Keza 1.80 erkekle sevgililerse 1.85 e koşuyorlar. - 1 yıl
"Erkekler yapmıyor." abartılı bir cümle oldu. "Sadece erkekler yapmıyor." desen anlardım.
- 1 yıl
@DedektifMinnie
Evet erkekler yapmıyor. Keza yapamıyoruz. Önümüze gelen kıza yazıyoruz ama boyumuz 1.80 den kısa diye red yiyoruz. Ama kızlar yapıyor. 1.80 leylekler 1.85 in peşinde koşuyorlar. - 1 yıl
Aldatmayı "Reddediliyoruz." diyerek güzel akladın. Pes.
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler için evet ama boğa erkeği sadece hayatinin merkezi yapacagi kadinin peşinde koşar. ♉️
16 Yorumla- 1 yıl
Mi acaba
- 1 yıl
Kesinlikle 😎
Boğanin hayatina bir kadin girdiyse diğer tüm kadinlar silik bir görüntüdedir. Sadakat, güven en önemli detaydir.. - 1 yıl
Boğa kadını gibi 👌
- 1 yıl
Kesinlikle biz boğalar gerekirse ölürüz ama gerçek sevdanin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyiz. 👌
Gunübirlik ilişkiler bize göre değil biz mutluluğu, masumiyeti, samimiyeti, güzel bir tebessümü ariyoruz. - 1 yıl
Bu beeeeen
- 1 yıl
Ve ben 🙃🙃
Hamurumuz doğuştan doğru mayalanmiş. Kendimize kattiklarimiz sadece bu güzelliklerin tamamlayicisi. 😎
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Ben hem güzellik hem de kalben uyumlu olanın peşindeyim ondan sonrası ihanete asla gerek görmüyorum
30 YorumlaErkekler Koşar
Adam olan sevgilisine sadık olur.
22 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- 1 yıl
Kızlar adam olan erkeği sevmiyorsa neden adam olayım ki?
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bunun tıptaki ismi p*çlik sendromu maalesef çaresi hala bulunamamış
12 Yorumla- 1 yıl
😅
Dedem “hep daha iyinin peşinden git durursan düşersin” demişti😅
18 Yorumla- 1 yıl
Deden onu kadınlar için söylememiştir
- 1 yıl
Aman kadınlar konusuna karıştırmayın onu siz
- 1 yıl
Olabilir, yaşıyorsa sorun kadınlar için de geçerli mi diye 🙄
- 1 yıl
Yorum yapmayacağım ya, 40 yaşına gelmiş adama neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben öğretecek değilim. İyi geceler
1 yılO erkekler ksr olduğu için normal , erkeğinde kssrı var
15 Yorumla- 1 yıl
Maalesef 🙄
- 1 yıl
Sansürüm güzel dimi ehehehs
- 1 yıl
Kısır diye okudum sjdjs
- 1 yıl
Evet öylesi kısır skdjsjs
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEldeki de orada dursun ister ama o orada dursun daha güzeline bi bakıp geleyim ister 😄
112 Yorumla- 1 yıl
Gelip gittiği yolları şimdi :D sövmek istemiyorum
- 1 yıl
Bugün nefret günü söv gitsin 😂😂
- 1 yıl
Kızım ikide bir yoldan çıkarmaya çalışıyorsun beni :D nefret gibi duyguları sevmem, yaşlandırır ahdsha
- 1 yıl
Yoldan çık ki bana gel 😄
- 1 yıl
Çıkmadan gelemiyor muyum :D
- 1 yıl
Kestirme olur daha çabuk gelirsin 😄
- 1 yıl
Hemen kabul ettim, müsaadenizle yoldan çıkıyorum dhdjs
- 1 yıl
Şöyle alalım bayankadını soldan kalbime doğru 😄
- 1 yıl
Evini bulmuş evsiz gibi 🥺
- 1 yıl
Dünyasını bulmuş yurtsuz gibi
- 1 yıl
Oyşş ♥️
- 1 yıl
😘
1 yılAyran gönüllüyse ve aç gözlüyse evet koşar.
15 Yorumla- 1 yıl
Ne ayranlar gördük yoğurtsuz kaldılar ahaha
- 1 yıl
Ohhhooo müthişsin yine her zamanki gibii😄✌️👏👏❤️
- 1 yıl
😁😁 ahaha süperiz
- 1 yıl
Teşekkürler ❤️❤️
- 1 yıl
💜
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben sadece bu davranışı karaktersiz biri yarap bence
33 Yorumla
1 yılSevgilisi veya karısı olduğunu bildiği halde erkeklere yeşil ışık yakan kadınları da sepete dahil ederek %20 lik indirimden faydalanın.
Mesele mizaç meselesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Jennifer Aniston, Elizabeth Hurley, Demi Moor vs hepsi de çok güzel ve ünlü kadinlar, hepsi de aldatildi. olay güzellik değil yani, Masumlastirmiyorum tespit sadece.
10 YorumlaBen kendim olarak kimseyi yarı yolda bırakmak kanatindeyim yariyolda birakacaksan almayacak evlenmeyeceksin
10 Yorumlaevet. bazı kadınlar da yakışıklı sevgilisi olsa bile başkasına bakar. çünkü kişiliği noruspudur
10 Yorumla
1 yılBazı erkekler diyerek bazı erkeklerin hedef alınması hoş olmuş, bizim oralarda ona insan da denilmiyor maalesef
10 Yorumla
1 yılKızlar da aynısını yapıyor. Sevgilisi olmasına rağmen ya daha zenginine ya da daha yakışıklı -karizmasına gidiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgili yalan yatıyor da öyle atıyor işte birşeyler insanlara sulanmak daha kolay olur diye aile de bir süre idare eder onu sansınlar sevgilim diye
10 Yorumla Tek gecelik ilişki peşinde ya da f*ck buddy olmak için koşarlar. Eğer sevgilinle bunların bir kısmını dahi karşılıyorsan i daha iyidir halbuki
10 Yorumla
1 yılBöyle yapanlar sevginin Aşkın kıymetini bilmeyen insanlardır çünkü seven insan sevdiğine sadık davranır
10 Yorumla
1 yılHayir gerçekten seven kişi kimseye bakmaz gözü sevdiği kizdan başka kimseye görmez
20 Yorumla
1 yılHer zaman daha güzeller olacaktır gerçekten sevenin gözü başkasını görmez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz ise yapar herşeyi yapar.. Karakter bu herkes de olmayan bişe!
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCinsiyet fark etmiyor, karakteri oturmamış şerefsizler yapar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yapanlar var bazıları daha güzel olmasına da bakmıyor
10 Yorumla
1 yılSevgililikte kaldırırsın, kim kime vermek istiyorsa versin dostum..
sürekli kurallar kurallar..10 YorumlaKülliyen yalan bunlar hep magazin programi yapan şebeklerin abartmalari diyorum :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılKızların yorumlarına baktımda bir çoğu genelleme yapmamış her insan bir değildir teşekkür ederim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler için geçerli o kavram. Daha çirkinide olsa koşar.
10 Yorumla Sağlam karakterli biri yapmaz bunu. Ne istediğini bilmeyenler için geçerli sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla erkeklerin çoğunun sevgilisi olmuyor sebep ise belli😎😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBunu erkeklerle kisitlayamayiz bazı kadınlarda bazı erkeklerde doyumsuzdur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgili sadece bi isimden ibaret demek ki sevmiyormuş sevse yapmazdı heralde
10 Yorumla
1 yılYok be Bütün erkekler değil Aramızda üç beş y***** var hepimizin adını kötüye çıkartıyor
10 Yorumla
1 yılSoruyu bazı erkekler yerine bazı şrfszler diye güncelleyebilsen daha uygun olurdu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 46,1b cevap paylaştı.
1 yılKoşar. Bedensel zevk uğruna yemeyecekleri nane yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam tersi. Kızlar sevgilileri olsa bile daha uzun ve daha yakışıklısına koşarlar.
10 Yorumla
1 yılBazıları değil hepsi öyle.
32 Yorumla
1 yılBuradaki amaç güzellik arayışı değil erkek doğası gereği her çiçekten almak ister mevzu bu sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle çünkü bazı erkekler ilgi o*ospusudur
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha aynen 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılOlabiliyor. Kadınlar daha çok yapıyorlar.
17 Yorumla- 1 yıl
Yoo, kadınlar çok çok nadir
- 1 yıl
Nereye nadir yaa daha iyisini bulan bir şekilde gider..
- 1 yıl
O erkekler için geçerli hatta daha iyisi olması gerekmiyor :D
- 1 yıl
Ne yaptı sana bu erkekler böyle yaa. Ulan ne yapsalar yaranmıyorlar :)
- 1 yıl
Bunlar genel, şahsileştirmeye gerek yok. Algıları kapalı olmayan her insan benim gibi düşünür zaten dhsj
- 1 yıl
Kapattık algıları o zaman iyi :) :) :) Afaf
- 1 yıl
Aç aç hahs
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. level atlamayak mı ehuefhuasd
12 Yorumla- 1 yıl
Geriye doğru atlıyorsunuz shsh
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılBiz bunlara iguana maymunu diyoruz
11 Yorumla- 1 yıl
Tamam :D
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bazı kadınlar gibi evet 😄
14 Yorumla- 1 yıl
Öylesi erkeklerden öğrendilerse demek
- 1 yıl
Kötü şeyler yapmamayı öğrenmeyenler utansın
1 yılGenel olarak insanlar doyumsuzdur, doyumsuz olmasalar dünya, ülke bu halde olmazdı..
10 Yorumlaoturmamış karakter. Belirli yaştan sonrada oturmaz.
10 YorumlaDoyumsuz biri ise evet.
20 YorumlaGüzele bakmak sevaptır
17 Yorumla- 1 yıl
Güzel bakmak sevaptır o sözün gerçeği
- 1 yıl
Doğrusunu öğren lan
- 1 yıl
Ben sevmedim 😃
- 1 yıl
Saman ye
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılevet kesinlikle bazi karaktersizler var oyle
20 Yorumla
1 yılKaraktersiz insanların yaptığı şeydir o
20 YorumlaEvet bazıları bunu yapar karakter meselesi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNeredeyse hepsi öyle.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Şerefsizler❌️
Erkekler✅️20 YorumlaBence karakter meselesi bu
10 YorumlaYani şeyi olan herkesin peşinde koşar doğrusu bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yıl1 tane düzgün bulsam yeter :)
10 Yorumla - Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler