Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aç gözlü birisini doyurmak mümkün değil ancak ve ancak aza kanaat etmeliyiz yani kendi şahsi fikrim onunla iken mutluluğu zirvede yaşayacağım bir hanım efendi olursa hayatımda yetinmesini bilirim. Benim kıymetimi verdiğim sevgiyi hak ediyor mu bu önemli olan benim için.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu ahlaki bir konu erkeği kızı yok son yıllarda özellikle sosyal medya etkisi ile sadakat kavramı çok yara aldı. Bunun sonu yok hep daha güzeli daha yakışıklısı vardır önemli olan sen nesin?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Vay namissizlar öyle miymiş 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Onu soruyorum :D öyle miymiş?
- +1 yıl
Vışşş tebriks 😃
- +1 yıl
Çok ricalar ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleyemem ama bazıları egosunu kim daha fazla şişiriyosa onun peşinde...😄
15 Yorumla- +1 yıl
Egolarını Lego yaparım onların :D
- +1 yıl
Neyse susayım da ortalık karışmasın...😄
- +1 yıl
Zaten karışık 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 🥰🌺
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Daha güzelinin demeyelim de istediğini verebilecek kadınların peşinden koşarlar. Kendisinden daha güzeliyle aldatılan bir kadın görmedim çok nadirdir.😃
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit djdj 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler biraz şeydirrr 😅
Gerçekten seven adam gibi adamlar sevgilisi/eşi zaten en güzeli gözükür, o adam için dünyanın en güzel kadını yanındaki kadındır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDoyumsuz, gözü hep oynaşta olan erkeklerin sevgilisi dünyanın en güzeli olsa dahi hep bir arayişta olur.
15 Yorumla- +1 yıl
@Bomhuen o zaman ayrılsın adam gibi
- +1 yıl
@Bomhuen bu duruma kendilerini getiriyorlar ise kabahat hangi tarafta bunlari konuşup çözmek gerekir. Ayrıca bunun tam tersine olabiliyor kadın erkek diye ayirmamak gerekir. Erkeklik vazifesini ihmal eden veya yerine getirmeyen veya bununla ceza verenlere ne demeli? K8saca mevxu derin ve cok yönlü o yüzden boşuna beyin fırtınası yapmayalım, yorgunum.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çapkınsa koşar değilse aşkının tadını çıkarır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇoğunlukla öyle evet. erkekler karaktersiz olduğu için genellikle daha güzeli görünce aldatırlar ya da flrötleşirler sevgililerinin fark etmeyeceğini sanıyorlar ama ilk fırsatta başka kızlar takip ederler ya da konuşurlar ki fırsatını bulunca da aldatırlar bu yüzden de bu zamanda kimseye güvenmemek gerekiyor özellikle de kızların hemen inanıp da bir iki güzel söze tav olmamaları gerekiyor..
yeterince gömdüm sanırım erkekleri :D
13 Yorumla- +1 yıl
Sana serbest djdj
- +1 yıl
Öz ablam sdjsdjsj 😂
- +1 yıl
☺️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Güzellik kavramı herkese göre farklılık gösterir. Zeka güzelliği olmadıktan sonra işe yaramaz. Sonuçta bir hayat bir insanlar görünüşle geçmiyor, hayatanıza adapte edemedikten sonra. Normal de yapmadığım şey bu bir de kalkıp o durumda saygı ve sevgi göstereceğim birine haksızlık etmem. Bu kul hakkıdır ve hesabı verilemez. Ne bu dünyada ne de öbür dünyada. Sonuçta yaşlandıkça bile o kırışıklıkları bir şeylerle yani botoksla kapatıyorlar yine doğallık gidiyor. Maymun misali evrim teorisi içinde yaşıyorlar. 🤣🤣🤣
Daha güzelini bilmem neyini arayan da kendini kandırıyor aptallıklarıyla ve bir de kalkıp övünüyorlar. 😃 Kendi başlarına geldikten sonra kuyruğuna basılmış kedi gibi ortada ciyaklayıp duruyorlar. 😃💯
21 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bunu karşıt cins açısından da anlattım.
Şimdi olay anlatayım. Eski bir arkadaş bu dediğim kişi. Oturduk sohbet ederken ben ikinci kez evleneceğim dedi. Bende neden bu evlilik eşin yok mu evde dedim. Var ama şimdi "her gün pilav yenmez ki" dedi. Bunun boyu elinden kısaydı. Bende ona dedim ki " eşin hergün pirinç pilavı yiyiyor ama" dedim. Bir daha konusunu bile açmadı. 😃💯
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öyle olmaması için en güzeliyle sevgili oluyorum :D
Şaka bir yana insan sevgilisinden başkasına asla bakmamalı, daima sadık olmalı. Onu güzel bulmuyorsa ve buna takılıyorsa açık açık söylemeli ki en azından karşısındaki nasıl bir kişiyle beraber olduğunun farkına varsın. Kısacası insan en uygun bulduğu kişiyle sevgili olmalı. Bu çocuk oyuncağı değil.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi ki şaka bir yana yani
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyle. Çünkü alışmış erkekler birden fazla kişi ile flört etmeye falan. Hemen başka bir kadın görünce diğerini bırakır onun peşinden koşar. O yüzden ben asla hayatıma ne böyle bir erkeği sokarım ne de öyle bir karaktere sahip biri ile yaparım. Erkek milleti başka kadın görünce aniden değişiyor çünkü hemen.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Hayallerinde kosuyor zirpolar ama gercekde seni bulduklarinada sükrediyorlardir.
Bizim toplumda kadinlarda dedikodu ne ise,
Erkeklerdede yasayamayacaklari hayalin pesinde kosuyormus gibi anlatmak vede yapmakdir.
Yapamadiklarindada hep suc karsi tarafdadir.
Mesela daha güzeli yüz vermedimi, o zaten istememisdir vs vs vs10 Yorumla
+1 yılBen bir erkek olarak böyle işlerle uğraşmam ancak bu argümanınız kadınlar için de geçerli. Siz de elinizdeki sevgilinizden daha uzun boylu, daha zengin, daha yakışıklı, sekste daha iyi birini bulduğunuzda eskisini bırakıyorsunuz. 😁 Bunu tek erkekler yapmıyor yani.
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki videonun troll bir video olduğu net ama şu bir gerçek. Erkeklerin nitelikli çoğunluğu, kadınların ise kariyerli ve maskülen karakterli olan küçük bir azınlık, cinsel olarak çok eşlidir. Ama duygusal çok eşlilik bana sürrealist geliyor. Ben aşkı yaşadım, cinselliği de yaşadım. Cinsel olarak aynı anda çok kadını isterim ama hiçbir zaman aynı anda iki tane kadına aşık olmadım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genel için bişey diyemem ama ben koşmam. Çünkü sevdiğim Dünya'nın en güzel kadınıdır benim için zaten. Daha güzeli olamaz.
Ama mesele güzellik değil azizim, mesele başka.
26 Yorumla- +1 yıl
Konuştu prof 😃
- +1 yıl
Diplomamı KS'den alacağım inşallah 😂
Değerlendirme Kurulu Başkanı da Ord. Prof. @Sosyetic_SheqiiL 😂😂
- +1 yıl
Üstüne şımarık bir erkek kişisi 😃
- +1 yıl
yaa bi git sjdj
Ee dünyada bir sürü güzel var. Güzelin en güzeli var. Yorulur insan. Ben Yoruldum 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzeli değil de daha genç olana bakarlar mı bakıyorlar 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcidden sevmiş bir erkek dünyanın en güzel kızını görse yüz vermez benim gözüm ondan başkasını görmüyordu ama onun ki gördü maalesef bizim gibi erkekler hep kaybediyor evlendi 35 yaşında adamla benim gibi adam bırakılır mı be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzelini bulunca net satarım ben 😂 itlik bunu gerektırır 😂
11 Yorumla- +1 yıl
piüüüh sana be
Kişiden kişiye ve karakterden karaktere değişip sevgiye de bağlı diyorum seni ne kadar çok sevip saygı duyup sana sadık olsa diğer gözlere de o denli kör olur genellikle öyle. Aslında bu zamanda öyle insanlar çok az kaldı ama vardır illaki öyleleri
10 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir. Koşana şu şarkıyı göndermek istiyorum.
https://youtube.com/watch?v=-hcZqXB18cY&si=ZDubbNrikbVw-RKe😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu cinse bağlı değil insan olmak yeter hepimiz nankörüz.
118 Yorumla- +1 yıl
Nankör novel
- +1 yıl
Nankör dedim diye teşekkür mü ettin sen lan 😃
- +1 yıl
Yoo ben değilim
- +1 yıl
Evet işte bilmiyorsun o sebepten nankördaş yazmamalısın 😒
- +1 yıl
Bütün insanlar nankör değil ki zaten :D neyse.
- +1 yıl
Hiç dinlemedim söyle bakim
- +1 yıl
😒 şimdi dedikodun yapılmıyor mu
- +1 yıl
Ben dedikodu döndüğünden zaten adım kadar eminim :D sorun yok, hiç bir yerime takmıyorum takmadığımı da bin kere soktum gözlerine djdj
- +1 yıl
Hayırlısı be Novel 😌
+1 yılBir süreden sonra hepsi aynı oluyor zaten.. 😄 Önemli plan heyecanı öldürmeyeni bulmak
121 Yorumla- +1 yıl
Siz öldürmeyin
- +1 yıl
Heyecan kısmı kadında olmalı ama ilişkiyi erkek yönetir ama heyecanı kadın oluşturur ((:
- +1 yıl
Kim demiş 😒
- +1 yıl
Bir filozof.. 🙃
- +1 yıl
İnanmam :D ispat isterim delil, belge
- +1 yıl
Gözlerinle gördün işte, filozof noname mahlasiyla yazdım 😄
- +1 yıl
😒 kanmadım bilesiiin
- +1 yıl
Seni kandırmak ne mümkün 😅
- +1 yıl
Çokta uğraşmadın hani :D
- +1 yıl
Şimdi topluma açık bir alan hünerlerimi göstermek istemedim. 😄
- +1 yıl
İkna etme kabiliyetim yok, kandıramam ben desene :D
- +1 yıl
Tahrik etmeyiniz lütfen 😄
- +1 yıl
Elimde değil 😅
- +1 yıl
Sakiiiin, yavaş yavaş nefes alıp veriyoruz... Ve bir sigara yakıyoruz 😅
- +1 yıl
İnanamazsın acayip sakinim :D yok böyle bir olay
- +1 yıl
Pek inandırıcı gelmiyor gibi gibi ((:
- +1 yıl
Sinirli ve gergin anlarıma denk gelmeyiniz 😄 aradaki farkı anlarsınız ama yaka silkebilirsiniz sjsk
- +1 yıl
Ben mi yaka silkeceğim, imkansız 😄 sabırlı bir insanım evliya teklifi geldi kabul etmedim ((: benim sinirli hallerim biraz sıkıntılı olabiliyor tabi pek dayanabileni görmedim 😅
- +1 yıl
Sen sinirleniyor musun? Sen? 😅 duyda inanma
- +1 yıl
burada sinirlenmemenin formülünü anlattım.. ((: ama gerçek hayat için maalesef sinirim biraz sıkıntılı 😅
- +1 yıl
Ahahha :D tamam tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkek olarak ele almamak gerek diye düşünüyorum, erkek olsun kadın olsun bu durum kişiden kişiye değişir. Unutmamayın ki her insanın beyni farklı çalışır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılO zihniyetteki kişilerin söylediği güzel söz. Hergunde aynı yemek yenmez ki. O biraz karakter meselesi. Bazen gördüğüm kızlara bakmamakta imkansız geliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYani sala* erkek yanında ki dünya güzeli olsa bile arayışta olur. Ama akıllı erkek yanında ki, çirkin bile olsa sadakatini her zaman sevgisi için korur. Derler ya çirkin şansı. O bu sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüzde kadınların aldatma oranı daha fazlaymışş
19 Yorumla- +1 yıl
Yalan dolan
Cevap sahibi+1 yılHi hii kesin kesinn
- +1 yıl
Evet öyle :D
Cevap sahibi+1 yılŞimdi senin de iyi bildiğin gibi günümüzde kadınlar daha anasının gözü fettaannn piiiiuuu gjdkjs
- +1 yıl
Kadınlar hep öyleydi 😃
Cevap sahibi+1 yılDemek ki artık aldatıp yakalanıyorlar cmcm
- +1 yıl
demek ki :D erkeklere özenmişler
Cevap sahibi+1 yılBoynuz kulağı geçmiş vkck
- +1 yıl
Ya yaa hep öyle olur
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes degilde yinede öyle yaparlar
Daha fazla isterler. bazende yan cepte tutarlar
1 tanesinle yetinmesini mutlu olmasini bilmezler10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Her zaman daha güzeli daha iyisi vardır demek doyumsuzluktur daha başka sıfatlarıda vardırda neyse. Önemli olan anlaşabilmek birlikte geçinebilmektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. İlla daha güzel olması gerekmiyor erkek için. Başka bir çukura girmek sonunun aynı olduğu halde daha zevkli gelebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa koşmaz derdim ama yaşadığım için aynısı evet koşar çünkü yetinemiyorlar işte. Hep daha fazlasını istiyorlar. Yaşadım öğrendim.
10 Yorumla
+1 yılKoşmaz
Erkekler hipergamik değildir
Kadın aklına yatmışsa ve
Hızlı zamanları değilse koşmaz10 Yorumla
+1 yılKoşarlar , koşuyorlar
Kimse ben koşmam , karaktersiz değilim diye yalan söylemesin20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevgilisi olan erkek böyle bir halt işlemez ancak flört olan erkek her kesim pesinden koşar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterin veya karaktersizliğin cinsiyeti olmaz
10 Yorumla Bir erkeğin sevgilisinin ona verdiği değere göre değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBalla benim sevgilim olsa daha güzeli umrumda bile olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bile doğru bilmiyosunuz ki sksösosösosd koşmayız denk gelirse anlık yaparız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yan gözle bakar yutkunur çoğusu, ah ulen ah der bazısı
10 YorumlaKim egosunu pof pof ediyorsa ona koşuyorlar
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten duygulara değer veren biriyse koşmaz
10 Yorumla
+1 yılErkekler koşar, adam olan koşmaz. Tek bir kadının onu mutlu etmeye yeteceğini bilir.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim varsa benim gözümde zaten en güzelidir, daha güzeli olamaz ki : ))
10 Yorumla
+1 yılKoşmaz uckuruna düşkün erkeklerin dışındakiler koşmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun erkek veya kadınla ilgilisi yok bence. Karakter ve kişilikle ilgili
10 YorumlaErkek seviyorsa en güzeli sevgilisidir zaten başkası güzel gelmiyor
10 YorumlaBulabiliyorsa koşsun🤪 takılı kalmaktan vazgeçerse😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Var tabi öyle erkekler ama bu çok az bir kısmı yani, geneli kadınların ağzının içine bakıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün karakterli erkeğin koşacağını sanmam
O abazanlar için geçerli bence10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aradığı sadece güzellik olan tipler yapabilir ama seven erkek asla yapmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece karakter, ruh ve tutkudan nasipsiz olanlar koşarlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten seviyorsa koşmaz ama aldatacak tipte birisi ise koşar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNadiren de olsa fiziksel, ruhsal ve mental olarak daimi sadakat ile hareket edenler var.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKosmali bence kadinlar hep yakisikli uzun boylulari istiyor bizde guzel kizlari istemeliyiz ama maalesef en maymun tipli kizin bile alicisi var bu ulkede 😑
10 Yorumla
+1 yılAma her zaman daha güzelinin değil, kendine göre çekici olanın peşinden koşar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Keşke güzelin peşinden koşsalar. Kadın olması yeterli. Buarada güzellikle alakalı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep daha güzelinin değil Güzel olmasada eğer Çok eşli doğasının iç güdüsünün etkisinin altındaysa doyumsuz bir boğa gibi ondan ona atlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan bir kişiye odaklanınca… enerjisini… sevgisini… aşkını…. Fikrini… gerçek gücü ortaya çıkar…..
10 YorumlaBen koşmam ama karaktersiz erkekler koşar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karaktersiz ve doyumsuzlar koşar. Bir süre sonra da yalnızlığa mahkum olurlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç daha güzeli ile aldatanı görmedim, hjep daha iyi hissettireni ile aldatıyor erkekler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sadece maymun iştahlı olanlar için geçerli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar ikinci üçüncü beşinci olmayı kabul edip erkekleri ayartıyor!!!
Ama suçlu erkekler öyle mi? 🤔02 Yorumla- +1 yıl
Ayartmasına izin veren erkek suçlu, net
- +1 yıl
Ok👏
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası