Sonuçta sen değer verdin diye seni sevmeyecek. Seni ezik görecek. Akşam barda parali ve s. refsiz birine verecek yine.
Güzel bir kıza değer vermenin mantığı yok o halde.
Sonuçta sen değer verdin diye seni sevmeyecek. Seni ezik görecek. Akşam barda parali ve s. refsiz birine verecek yine.
Güzel bir kıza değer vermenin mantığı yok o halde.
Her kadın düşündüğün gibi değil dostum. Ben çekçek arabasıyla kağıt toplarken bile sevgilimle buluşuyordum gayette güzel biriydi
Değer vermenin mantığı var fakat doğru insana verirsen mantığı var her kadın paraya tapmıyor
Elbette her kadının bir birey olarak ilişki yaşayacağı kişiden beklentileri olur olacakta ama her kadın para bekliyor demek saçma ve biraz da abartı olur.
Güzelliği için kıymet verildiyse elbette yanlıştır. Güzellik bir imtihandır, kimi korur kimi kullanır. Aldanmamak lazım. Değer verilecek çok daha sağlam özellikler olabilir.
Cevap
1Cevap
Doğru
Güzel kıza s. refsizce davranirsak yüzde 90 etkileriz o halde
Aynen öyle doğru bir karara varmışsın
Kadınların öldürülmesi çok yerinde bu ülkede. Hakettiklerini yaşıyorlar
Ya hayır ya ne alaka ha çok mu gıcık kadın kendi halinde bırak uzaklaş ondan. Onu öldürmen mi gerekiyor olm saçmalama.
İşte hatayı orada yapıyoruz. Beyefendi olarak doğru kadını arıyoruz. Halbuki her kadın ara sıra karşısına geçip avazimiz çıkana kadar onu asagilamamizi bekliyor
Öyleyse aşağıla aga ama öldürülmesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?