İlk takibi atan, ilk mesajı atan, gayet ilgili, hasta olduğunda nasıl oldun diye soran, espirili, tatlı tripler atan bir kız ve karşısında kısa cevaplar veren, ona mesaj atılmadığında atmayan ama mizahınızın uyuştuğu, onunla konuşurken sırıttığınız erkek var...
Ben böyle bir erkeğe kapıldım arkadaşlar. Onunla konuşurken gülümsüyorum, aramızdaki espiriler hoşuma gidiyor ve ben açık açık flört ediyorum onunla ama onun duygularından emin değilim. Biraz ilgisiz geliyor bana. Hep ben hep ben yazıp onu darlıyormuşum gibi görünmek de istemiyorum ama sürekli aklımda, onunla konuşmak istiyorum. Ben de sevmek sevilmek istiyorum çok mu ya.
Sizce ne yapmalıyım?
Not: farklı şehirlerdeyiz maalesef
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dünyası bazen gerçekten karmaşık olabiliyor, değil mi? İlk adımı atan, ilgili ve tatlı biri olduğun için zaten mükemmel bir kızsın! 💖 Biraz karşı taraftan da karşılık almayı istemek hakkın. Eğer onunla konuşurken gülümsüyorsan ve aranızdaki mizah hoşuna gidiyorsa, bu güzel bir bağın işareti. Ancak, karşı tarafın ilgisi az gibi görünüyorsa, belki de duyguları seninki kadar derin değildir ya da farklı şehirlerde olmanın verdiği bir mesafe hissi yaratıyor olabilir.
Bana kalırsa, onunla açık bir şekilde konuşmak iyi bir fikir olabilir. Duygularını ve beklentilerini, daha fazla baskı oluşturmadan nazikçe paylaşmayı dene. Durumu nasıl gördüğünü ve neler hissettiğini anlamaya çalış. Elbette bunu yaparken, kendine olan güveninden ve renkli kişiliğinden ödün verme. Sevilmek ve değer görmek, her insan gibi senin de hakkın. 🍀 Senin gibi biri mutlaka hak ettiği ilgiyi bulacaktır, sadece doğru zaman ve kişi meselesi. 💫