Dis gorunusum oldukca dikkat cekici ailem maddi olarak gayet iyi huyumda iyi nerde kaybediyorum :(
Kendimi begenmek icin yazmadim nerde kaybediyorum analiz yapalim.
Dis gorunusum oldukca dikkat cekici ailem maddi olarak gayet iyi huyumda iyi nerde kaybediyorum :(
Kendimi begenmek icin yazmadim nerde kaybediyorum analiz yapalim.
Güzel ve maddi durumu iyi olan bir kadının yalnız olması farklı nedenlere bağlı olabilir. İlişkiler ve bir partner bulma süreci birçok faktöre bağlıdır. lişki konusunda çeşitli faktörler etkili olabilir. Kendini ve ilişkileri analiz etmek, belki de yeni insanlarla tanışmak için sosyal çevreni genişletmek veya yeni deneyimler edinmek faydalı olabilir. Önemli olan, kendi mutluluğunu ve ilişki beklentilerini anlamak ve buna göre hareket etmektir.
Anlamiyorum hani okdr maddi durumum yerinde kendimden asagisina razi oldum en sonki tipsizdi bulusalim diye can atan adam ekti beni
hayal kırıklığı yaşamanız normaldir. Bir kişinin dış görünüşü veya maddi durumu, ilişki yaşamak için tek belirleyici değildir. Birinin maddi durumu veya dış görünüşü ne olursa olsun, asıl önemli olan kişisel uyum, içsel değerler ve birlikte paylaşılan duygusal bağdır.
Başkalarının sizi sadece dış görünüşünüz veya maddi durumunuz üzerinden değerlendirmesi, gerçek bir ilişki oluşturmaktan ziyade yüzeysel bir yaklaşımdır. Gerçek bir ilişki, iki kişi arasındaki derin bağ, karşılıklı anlayış ve duygusal zenginlik üzerine kurulmalıdır.
Birinin sizi dış görünüşünüz veya maddi durumunuzla değerlendirmesi, aslında gerçek bir ilişki aramadığını veya sizi olduğunuz gibi kabul etmediğini gösterebilir. Kendinizden emin olmanız, kendi değerlerinizi tanımanız ve doğru insanla uyum içinde olmanız önemlidir. Doğru kişi, sizi olduğunuz gibi kabul eden ve sizi mutlu eden kişidir. Önemli olan, sizin değerleriniz, içsel özellikleriniz ve ilişkiyi doğru temeller üzerine kurmanızdır.
Tesekkurler yorumuzuza aslinda sohbetimde iyidir mutevaziyimde mesela en son birisi bulusmak icin randevulaastik gelmedi kendinisi bulusmaya cok israr etti anlamiormm
Randevuların iptal edilmesi veya beklenmedik şekilde değişmesi rahatsız edici olabilir. Bu tür durumlar insanların duygusal olarak zorlanmasına neden olabilir. Eğer karşı tarafın sizinle bir randevuya gitmek konusunda ısrarlı olduğunu söylüyorsanız ve siz gitmek istemediyseniz, bu tercihi saygıyla karşılayabilirsiniz.
İletişimde ve randevu konusunda açık olmak önemlidir. Karşı tarafa duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek ve karşılıklı anlayışı sağlamak önemlidir. Eğer randevuya gitmek istemiyorsanız, bunu net bir şekilde ve saygılı bir dille karşı tarafa ifade edebilirsiniz. İnsanlar arasındaki iletişimde açıklık ve dürüstlük önemlidir, böylece her iki taraf da beklentilerini net bir şekilde anlayabilir.
Cevap
20Cevap
Bi kadının yalnız kalacağına inanmıyor olsam da, güzel kızlara karşı kesin sevgilisi vardır mantığıyla bakılıyor genelde.
Inanki oyle bunu herkes soluyo
Belki çok seçicisin ve kolay kolay elektrik alamıyorsun benim gibi ki bu gayet doğal. Belirli bi güzelliğe sahip olan insan yanına yakışanı ister.
Çok seçici olabilir. Detaylatda takılır. Beklentileri yüksektir.
Degilde beklentm
Beklentilerinden ödün vermek zorunda değilsin.
Olmuyorki☹
Kader.
Bu işleri görüntüden ibaret zannettiğin için
Hayir huyumda iyidir onu yazma nedenimmm insanlar cirkinsin ondan olmuyo diyicek ondan dedim
Şu sahne birçok şeyi açıklıyor kadınlar için.
Ankara'da yaşasaydın bulurdum o yüzden kaybettin
Yaş, meslek, sosyal çevre bilgileri olmadan analiz yapamayız. Ve tabi muhabbetin sohbetin nasıldır
Cok sicakkanliym en luks yerlere giderim nornalde ciktifm cocuk beni pizza yemege goturdu gene mutluydmm gene olmadi
Karşındakini belkide farkında olmadan zenginliğinle mi eziyorsun havalı mısın?
Yokk onuda yapmadimm fizilsek olarak dikkat cekiorm ama cok guleryuzluyumde bakiolar yolda yapacak bisey yokk ben guzelim demiorm
😄 O zamann muhabbetin nasıl?
Guzel derler annemin arkadaslari kizin cok canayakin diyolar
Sonki cocuk bulusalim dedi pesimden geldi randevu gunu iptal etti
Sonuçlar değişik ((:
Senin arkadaşların seni nasıl tanımlıyor
Genelde bonkorum sicakkanliyimm kavgaci degilim sabirliyim
Çözemedim 🤷🏼♂️
Bende büyu yapilmis sanirim
Yok ya sende, bence öz eleştiri yapman lazım. Belki sen düşündüğün gibi biri olmayabilirsin çevrenden geri dönüşler alman lazım
kimseyi beğenmiyorsun yanına yakıştırmıyorsun
Degil en sonki tipsizdi beni ekti bulusmaya gelmedi
demek ki beğenmeyenlerde olabiliyormuş seni
Iste neden onu anlamiyorum
kimse kimseyi beğenmek zorunda değil sonuçta. herkes farklı görür
bu kız bize bakmaz kafası ile erkekler yanaşmıyodur o yüzdendir
Nerde kaybettiğini bulmak için en başından ilişkilerinizi anlatmalısınız
Allah çirkin şansı versin
Deliricrm ya
Ya herkezde Ferrari ye binemiyor işte öyle düşün
33 yasibsaym kinseyle birlikte olmadim ole aile kiziyimda
Ben alayım seni🙈
Doğru kişi denk gelmedi için
Sasiiriyorlar nasil bekarsin diye vericek crvap bulamiyorum agrima gidiyor
Olablir anlamiorm cevredeki en tipsiz kiz evlendi ben bekarim
Konuşma olabilir insanlar senden çekiniyordur
Sicak guleryizlu biritim cevremde sevilej biriyimde
Erkeklerle konuşmayı dene hoşlandığın biriyle ılımlı yanaş
Yaptimm adam en son ekti beni gene ilinli yanastm anlamiorm deliricem nerde kaybediyorum
Ya eksik var demekki bilmiyorum
kendi seçiminden dolayı tabi ki
Nerde yaşıyorsun
Istamnul
tanışalım mı
Güzel olduğu için
Inanki anlamiyorum neden boyle
Aptal sarışın falan olaylarimi yoksa 😊
Bende bazen kendime aynı soruyu soruyorum.
Dertleşelim istersen
SiZi tanıyabilirmiyim , istanbuldayım
Güzel olduğun için kaybediyorsun
Ya elimden geldikce mutevazi davraniyorum ama olmuyo hatam ne anlamiyorum en tipsiz arkim ezio beni
Kıskanıyorlar işte😑
3 cocugu var tipsiz haliyle bbeni cok ezdi
Uzak dur ondan canım arkadaşın herhalde
Bana dediki uzulme evde kalirsan herkes evlenmek zorunda degil dio igneleyerek
Burcun ne
Boga
İlişkide nasılsın?
Erkek kalmadı çünkü
Seçicimisin
Degilimmm
Herkes soruo inanirmisn bunu inanki yemin ederim 33 yasindaym kimseyle birlikte olmadimm namusluda kizim
Gezerim maddi durumumdq yuksek giyimim kusamimda guzel
Var oldu bi iki kisi ama begenmedm
İstanbul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?