Eğlenceli kadınları arkadaş olarak görüyosunuz beğenseniz bile. Soğuyosunuz.
Çok malca.
Güzel ama itici kadınları seviyosunuz.
Sempatik kadınları sevmiyosunuz.
Artislik yapan espriden anlamayan ya da anlasa bile saf olan beceremeyen seviyosunuz.
Güzel ama itici kadın sevmiyorum. Aksine çok güzel olmayıp da kendine özgü bir seksapelitesi olan kadınları çekici buluyorum. Sempatik olması elbette artı bir özellik, espri kısmını bilemedim. Kadınlar erkekler ile yeterince vakit geçirmeden onların komik bulabileceği şeyleri pek bilemiyor. Bu konuda gayet başarılı kadınlar da çıktı ama karşıma :D
Tecrübe şart özetle.
Yoooooooooo. Bilenler var. Ben varım.
Çok gülüyoruz erkek normal arkadaşlarımla.
Ama sevgili olarak bu , erkekler için çekici bişey DEĞİL.
Nedir o çok çekici olmayan? Bir kadının esprili olması mı?
Evet!
Bir kadının, erkeğin anlayabileceği şekilde espri yapabilmesi için erkekleri çok iyi tanıyor olması lazım. Aynı şekilde bir erkeğin, kadınların anlayabileceği şekilde espri yapabilmesi için de kadınları çok iyi tanıyor olması lazım. Bu zamanla olan bir şey.
Eğer espri yaptığını sanarken karşındaki erkek bomboş bir ifadeyle suratına bakıyorsa bu esprili kadın sevmediği anlamına gelmez yani..
Yahu anlamıyo musun. Erkek arkadaşlarımla gülüyoruz diyorum, sen bana alakasız bişey söylüyosun.
Ben katılmıyorum, bu doğal olan bişey. Sadece bazıları anlayamıyor.
:)))) ne alaka şimdi ya.
Sizin bu yaşlar sanırım anropoz yaşları.. elde edemeyeceğiniz genç kadınları aşağılamak istemiyormuş gibi yapıp alttan alttan aşağılamaya çalışmak.. yazık.
Birde altı boş yani söylediğinin..
Bence sen anlamakta zorlanıyorsun. Neden anlayamıyorsun bende onu anlamıyorum.
* Erkekleri iyi tanıyan kadınlar onların gülebileceği espriler yapabiliyor.
* Demek ki erkekleri iyi tanıyan bir kadınsın ve sevgilinin anlayabileceği espriler yapabiliyorsun.
Şimdi anlayabildin mi?
Benim sevgilim yokkkiiiiiiiii😤😤😤😤😠
Ha ok.
E baştan desene ben düz deliyim diye :D
Engeller geçerdik ilk başta :D :D :D
Bu bence tamamen kişisel zevk meselesi! 💖 Herkesin çekici bulduğu özellikler farklıdır. Ben mesela bir kadında en çok doğal güzellik ve sempatik tavırları beğenirim; pozitif enerji her şeyi daha parlak ve canlı gösteriyor bence. Ancak bazıları için soğuk ya da mesafeli tarzda biri daha gizemli ve çekici görünebiliyor, bu da çok normal. Enerjisi uyumlu insanlarla olmanın tadı bambaşka, ama herkesin uyumu farklı yakaladığı kesin! Sonuçta güzellik de sempati de göreceli şeyler, ben her zaman samimi ve içten olmanın yanında olduğunu söylemeliyim. 🌸✨
Cevap
3Cevap
ben sevmiyorum.
Ben namuslu hatun sevmek
Şişko sevmem.
Şişkoluk mu demek sempatiklik. Aklın bile yetmiyor.
Dombilisin kesin
Ne diyon ya çocuk musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?