Kızları 10/12 yaşında ben 27 o 37 yaşında. Anlaşamadı ayrılmış, kızlarına çok düşkün
seviyorum adamı ama kıskanmaya başladım o kızları…. Çok ilgili ilerde sorun yaşarmıyım
Kızları 10/12 yaşında ben 27 o 37 yaşında. Anlaşamadı ayrılmış, kızlarına çok düşkün
seviyorum adamı ama kıskanmaya başladım o kızları…. Çok ilgili ilerde sorun yaşarmıyım
Boşanmış olması değil ama çocuklu biri sorun bence. Benim arkadaşım bekar çocuğu olan birinle flortlesiyor. Çocuk iki dk gormek için geldi. Çocuk için zırt pırt karisi arıyor. Adam renkten renge giriyor Çok kalamadı. sonra kıza demiş dugun istersen beraber öderiz. Nafaka veriyor 5 bin dedi galiba.
Yani hep hayatında olacak. İki tane çocuğu var milletin çocuğunla uğraşmak zor
Onunla yaşadığım duyguları kaybetmek istemiyorum :( napıcam içim acıyor
Defalarca bitirelim dedi gidemedim
Canım ben gördüklerimi söylüyorum hak vereceksin bunları düşününce
Cevap
10Cevap
Aşıksanız olur bence.. ama siz bilirsiniz
Evet yaşarsın. Kız çocukları babaya düşkün olur babalar da kizlarina. Sen biraz dışarıda kalırsın ve çok kötü bir durum. Yol yakınken Vazgeç
Kızlarla sorun yaşamazsın ama boşanmış erkekle evlenmeyi bir daha düşün. Öyle hayalindeki gibi olmaz.
Neden
Bak kadınlar evliliği böyle masal gibi sanıyor. Gezcez tozcaz romantizm olacak felan. Öyle değil. Sorumluluk = evliliktir. Şimdi boşanmış erkek sorumluluk sahibi bir kadın ister bir de kızları var extra sorumluluk. Yeterli olgunluğu senden bekleyecek. Bu kızlar ergenliğe giriyor bir de... Eyvahh. Sen daha çocuk doğurmadın bakmadın. Ergenliğe yeni giren çocukları eğitim verip, düzgün şekilde yetiştirebilecek misin? Ev işlerini görebilcek misin? Kızlara sorumluluk verebilecek misin? Hadi bunlar benim aklıma gelen daha çoookkk şeyy var...
Nasıl bırakacağım peki? Adam gitmek istiyor ben tutuyorum
Kaptırdım :(
Kadın çocukları olmasına rağmen ayrılmışsa vardır bi bildiği
Çocukları sever ve kendinude sevdirirsen hi\ sorun yasamazsin. Senin ilk evliliğin mi olucak
yaw git kendine düzgün birisini bul arkadaşım
Yapamıyorum gidemiyorum ondan :(
Bilmiyorum bağlandım o ayrılalım yapamayız zorlancaksın diyor ben tutunuyorum
Yaşarsın sorun şimdiden kıskanıyorsan
Maalesef
Kızlar büyüdükçe seni dışlamaya başlayacaklar
Neden
Babalarını kıskanacaklar ve seninle uğraşmaya başlayacaklar.
Offfff babalarını seviyorum ama
Seviyosun ama işte sorun yaşamaktansa şu anda bitirmek daha mantıklı gibi. Yine de karaeçr senin
Kızlarını kıskanmak?
Evet maalesef
Evet ama o kadından olan kızlar benden değil😭
Bence de :(( napıcam
Vallahi doğru deli gibi geziniyorum ortada
Olmaz zor olur sana
Severek bitirmek mi mantıklı
Evet çünkü çocuklar sorun olacak hep
O kadını da unuttu mu çözemiyorum bi kötülüyo ben kötüleyince kızıyor
O kadını unutmasa bile çocuklarının annesi mutlaka sürekli iletişim halinde olacak
Git bakir evlenmemiş birisini bulsana ha
Vazgeç diyor benden ama gidemiyorum🥹
Yaşarsın.
Olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?