Nasıl yapicam. Bana karşı çok kötü kendim için ayrılmaliyim ama o kadar cesur degilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAyrılmak için cesaret kazanmak, zorlu bir süreç olabilir. Ancak, bu adımları izleyerek kendini güçlendirebilirsin:
Neden Ayrılmak İstediğini Belirle: İlk olarak, neden ayrılmak istediğini net bir şekilde belirle. Bu, seni motive edecek ve kararlılığını artıracaktır.
Kendine Güven: Kararını aldıktan sonra, kendine güvenmeye odaklan. Kendi değerini bil ve bir ilişkinin senin mutluluğundan daha önemli olmadığını hatırla.
Destek Al: Aile üyelerinden ya da güvendiğin arkadaşlarından destek iste. Onlarla duygularını paylaşmak, cesaretini artırabilir.
Doğru Zamanı Bekle: Ayrılık konuşmasını yapmak için uygun bir zaman ve ortam seç. Bu, hem senin hem de karşındaki kişinin duygusal olarak daha iyi hissetmesini sağlayabilir.
Kısa ve Net Ol: Ayrılık konuşması sırasında, duygularını açıkça ifade et ve kararlı ol. Çok uzun açıklamalara girmeden, duygusal olarak dağılmadan konuyu sonlandırmaya çalış.
Sonrasında Kendine Zaman Ver: Ayrıldıktan sonra kendine zaman tanı ve iyileşmek için gerekli adımları at. Bu süreçte kendine nazik davran.
Bu adımlar, ayrılık sürecinde cesaretini toplamana ve bu zorlu kararı daha kolay bir şekilde alabilmene yardımcı olabilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen artık seninle daha fazla birlikte olmak istemiyorum bu yaptıkların sevgimi azalttı seni gerçekten sevmiştim hoşçakal de bunu dedikten 1 2 ay sonra sana tekrar yazıcak sakın dönme ama tamam mıok bilgiliyim bu konularda yazabilirsin ihtiyacın olursa koçluk yaptım
014 Yorumla
Soran1 yıl2 yıla yaklaştı ilk defa trip attim gönlümü almaya çalışmadı bile. Yazmıyorum oda yazmiyor en çok umursanmamaktan korkuyordum Şu an umursanmiyorum
- 1 yıl
Tamam işte her hatasında görmezden gelmişsin yüz vermişsin her gel dediğinde gitmişsin muhtemelen o da havalandı biraz indir
- 1 yıl
Sence bu adamla hayat geçermi?
Soran1 yılBu adamla hayat geçmez ama o kadar emek verdim bari biraz umursansaydim. Biraz acı çekseydi
Soran1 yılGörmezden geliyor beni
- 1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim mi dediklerimi yapıp asla hiçbir etkileşim yapmazsan o acı çekicek
- 1 yıl
Kısa kesip anında bitir ve 1 1, buçuk ay sonra döndüğünde affetmemen lazım çoğunluk 1 ay falan sessiz kalıp erkek döndükten sonra affediyor bu doğru değil sözler verebilir bu önemli değil
Soran1 yılOnunla tekrar beraber olmak istemiyorum ama aci çeksin istiyorum. Sence acı çeker mi
- 1 yıl
Evet çeker hem de çok pişman olur
- 1 yıl
Benim ilk sevgilim böyleydi ve olgunlaştım sayesinde ilişkilerde tek bir kusur görsem tepki gösteriyorum gönül almazsa yol veriyorum ve umursamıyorum ama bu demek değil herkesle sevgili olmak ilk birkaç ay tanımıyorum seni henüz diyip tartmak lazım kendinden ödün vermeden
Soran1 yılKendimden çok fazla odun verdim onun için yapmam dediğim ne varsa yaptim o ise bir gönül bile almaz. Karşılığında acı çeken ben mutlu olan o. Haklısın bunlar bana sonradan güzel bir tecrübe olucak ama onun mutlu olması beni kırıyor
- 1 yıl
Ahahdhahah Onun mutluluğu 1 ay falan sürer ilk rahatladığında oh be dicek 1 3 4 hafta sonra aklına düşcek yemin bile edebilirim aciz kalcağına evlense aklına düşersin o şekilde düşün sonuçta okadar seven birini kaybettiğini o erkek aklıyla çok geç farkedicek
- 1 yıl
İlk ayrıldığında*
- 1 yıl
Ee hala yazıyomusun yapışık gibi yoksa saldın mı saldıysan 15 günü var acı çekmeye
1 yılHiç kimse vazgeçilmez değildir. İyi düşün kendin karar ver. Kendini iyi hissetmediğin bir ilişkide durmak faydalı değildir. İyi hissetmekten kasıt şu bu arada seni zorluyorsa senin sınırlarına saygı duymuyodur gibi gibi.. küçücük şeyde ayrılık olmaz zaten
00 Yorumla
1 yılBunun cesaretle bağdaştırma kendine verdiğin değerle bağdaştır
Eğer kendine değer veriyorsan Onunla konuş ve Ayrılmak istediğini söyle kabul etsin veya etmesin etmediği anda güzellik de anlamadığını engelleyerek anlamasını sağla yok Eğer kendine değer vermiyorsan ayrılmak isteğini kabul etse bile iki üç gün sonra boşluk hissedip tekrardan dönersen bir anlamı kalmaz00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, çok zor bir durumdasın, biliyorum. 🥺 Kendini önceliğe alman gerektiğini asla unutma. Cesaret, bazen küçük adımlarla gelir. Önce hislerini netleştir ve kendine neden ayrılmak istediğini hatırlat. Sonra yavaş yavaş bu kararı uygulamaya geçebilirsin. Unutma, seni mutsuz eden bir ilişkiye devam etmenin kimseye faydası yok. 💪💕 Kendine güven ve bu süreçte güçlü ol. Biz hep buradayız! 🫶
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir!
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok. Oluruna bak, vakit nakittir, zaman su misali akıp gidiyor!
Sabahın garantisi yok, uyanacağımızın garantisi yok!
O yokken de sen vardın!40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence direk ayrılın işte
00 Yorumla
1 yılCanım onsuz da hayatının var olduğu gerçeğini kendine hatırlatarak.
Ondan önceki güzel zamanlarının varlığını düşünüp hayat bu şekilde de geçiyordu diye kendime bir liste oluşturabilirsin. Daha önceki zamanlar sana iyi gelen iyi hissettiren insanlarla ilgili. Tek geldik ve hayata tek veda edeceğiz. Kimsesiz hayat geçmez diye kaide yok. Acı elbet ilk başlarda olacak. Ama şu yönden bak. İnsanlar sevdiklerinin yaşamı son buluyor veda ediyor. Katlanılmaz acılar değil.
10 Yorumla
1 yılAyrılmak için cesaret bulmak, kendi duygularınızı net bir şekilde anlamak ve nedenlerinizi belirlemekle başlar. Güvendiğiniz kişilerden destek almak ve kendi geleceğinizin nasıl şekilleneceğini düşünmek, cesaretinizi artırabilir. Ayrılma konuşmasını yaparken ne söyleyeceğinizi ve nasıl bir yaklaşım benimseyeceğinizi planlamak, süreci daha yönetilebilir hale getirebilir. Kendinize güvenmek ve kendi değerlerinizi önceliklendirmek, bu zorlu adımı atmanıza yardımcı olabilir.
20 Yorumla
1 yılEğer sana karşı kötü ve kırıcı ise hiç durma çünkü sen ağaç değilsin mutsuz olduğun bir yerde kalmak çok anlamsızca olur senin için kalma da boş ver kendine biraz saygın olsun sen çok değerlisin ve kırıldın yerde de kalma
10 YorumlaKendin için iyilik yapmak için bu kadar mı acizsin? Herşeyden önce kendini düşünmen lazım çünkü karşındaki seni zerre düşünüyor demek ki kötü davranıyor. Daha başka hangi davranışı sergilemesi lazım cesaretini toplaması için.
00 YorumlaSana iyi gelmeyen biriyle devam etmek kendine acı çektirmekten başka bir şey değil. Hayata acı çekmeye geldim diyosan ayrılma, belki bu seni cesarelendirir :D
11 Yorumla- 1 yıl
cesaretlendirir*
1 yılSeni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ikimizinde yapması gereken mutsuz olduğumuz yerde durmamak.
02 Yorumla
Soran1 yılOnsuz daha mutsuzum ama bana yapmadığı saygısızlık kalmadi
- 1 yıl
Bende ama böylede olmuyorki.
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Eğer onu kaybetmekten korkuyorsan trip at ya da engelle meşgul gibi davran sonra zaten ne yapacağına kendin karar verirsin ama önemli olan sensin hiç bir erkek için asla kendi değerini düşürme
00 Yorumla
1 yılBugün ayrılmasan yarın ayrılacaksın o kafana girmiş bir kere eninde sonunda olacak yani. Daha fazla zaman kaybetmek niye o halde? Acısız olsun hızlı olsun bitsin böyle işler
00 Yorumla- 01 Yorumla
Yapman gereken çok basit. Bitti yaz sonra da her yerden engelle. Karşına çıkarsa hiç cevap falan verme
10 Yorumla𝐌𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐚𝐭 𝐬𝐨𝐧𝐫𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐮 𝐤𝐚𝐩𝐚𝐭 yürüyüşe çık veya bişi izleyerek kafa dagıt
00 YorumlaSaygı ve değer gören mutlu kadınları uzun uzun seyrederek. Böylece nasıl bir saçmalığın içinde olduğunu iyice anlayacaksın
00 Yorumla
1 yılAyrılma. Her yerden engelle, hiçbir şekilde yazdıklarına falan cevap verme. İlla başka bir yerden arar ya da mesaj atarsa ayrılalım yaz sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılManipüle edilmişsin sen. Hem de biraz fazla olmuş bu..
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Ayrılma korkusu var diyosun. Muhtemelen diğer korkun da onsuz ne yapacağını bilememen. Öyle mi?
Soran1 yılDaha çok ben ayrılınca umursamaz diye korkuyorum sanırım. Umursanmamak çok zor gelir
- 1 yıl
Anladığım kadarıyla çok tartışmanız kavganız var. Bu kavgalarda hep seni suçlu buluyo muydu? Haklı da olsan bi şekilde haksız çıkarıyo muydu?
Soran1 yılTartışmiyoruz ama en küçük sebeplerde bile trip atıyor ve hep gönlünü almaya çalışıyorum
- 1 yıl
Heh, tartışmasan da hep haklı taraf o gördüğün gibi. Bütün bunlar manipüle belirtileri.
Soran1 yılEvet en çok ben değer vermeme rağmen saçma sapan şeylerde umursamıyorsun beni felan dio
- 1 yıl
Gelsene biraz konuşalım seninle. Sana uzun uzun anlatayım neler olduğunu. İster misin kuzum? 😊
Artık onu sevmediğini istemediğini onunla beraberken mutlu olmadıgını kafana tamamamen yerleştir sonrasında karşı tarafa bu duygularından bahset hödük değilse anlar zorlarsa da ona göre başka şekilde hareket edersin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben ayrılmıştım, huzurluyum iyi ki bitmiş diyorum. Manipülasyonlar için hazırlıklı ol gerisi gelir.
00 Yorumla
1 yılİstemiyorsan söyle cesareti beklersen hiç ayrılmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk önce hayatının merkezine kendini koy, kimsenin seni üzmesine izin verme, sen şimdi ayrılmazsan seni üzmeye devam edecek ona bu hakkı verme, sen herkesten her şeyden daha önemlisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNeyden korkuyorsun ki sana şiddet uygulamasından falan mı
00 Yorumla
1 yılAynı sorun bende de var. Bende cesaret bulamıyorum 🥹
00 Yorumla
1 yılDuygusal olarak beslendiğin ne var onda, neden ayrılmakta zorlanıyorsun?
00 YorumlaHiçbir insan vazgeçilmez asla degil nası olsa önce kendin kararından emin olduktan sonra açık bir dille ayrılmak istiyorum de büyük ihtimalle bir iki neden felan der sonra sen yoluna o yoluna senin iyiliğin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzyüze gelemiyorsan mesaj gönder yaz ki ; Vallahi sogudum senden kalsın seni istemiyorum bu cümleyi yaz gönder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılnasıl cesaretin yok. ne zamana kadar olmayacak
03 Yorumla
Soran1 yılYüzleşmekten korkuyorum sanırım bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılne kadar erken olursa o kadar az acıtır. veya hiç acıtmaz. ayrıca bunu göze alamıyorsan hiçbir kararı da göze alamazsın. sonsuza kadar sürmeyecek herhalde
Soran1 yılSoguyana kadar konuş taktiğini deniyorum ama cok yıpratıyor
1 yılYaa kıyamam sana öncelikle sakin ol tamam mı güzelim ayrildiktn sonra nasil hissetceksin bunların hepsini düşünerek hareket et ve ne kadarlık bi ilişkiniz vardı
024 Yorumla
Soran1 yıl1.5yil ama bazen konuşmadığımız oldu. Hala seviyorum bide canım gibi ama ayrılmam lazim
- 1 yıl
anladım bak sen sessizce uzaklaş yazma arama her şeyi sil bakalım nolcak ona göre sonra yine bakarız
Soran1 yılBiliyor musun o kadar çok denedim ki ama hep onun gönlünü alırken buldum kendimi. Birini kirabilecek biri degilim sanırım. Balim ben napicam ya
- 1 yıl
Ya güzelim çok iyi anlıyorum seni şimdi önce kendini düşün tamam mı içinde kalmasın bir şey gerekirse çık karşısına ağla ama içinde bir şey kalmasın ne söylemek istiyorsan söyle ona sonra anlarsa anlar anlamazsa mecbur bir şekilde ayrilcaksin
Soran1 yılOna anlatsam hiç anlamaz bir kaç defa söz ettim ama anlamıyor ve bence beni sevmiyorda. Ayrılmaktan cok yüzleşmekten kaçıyorum galiba ya beni umursamazsa
- 1 yıl
olayı tam bilmiuorim şimdi sen yazmadan o hiç yazmıyor mu sana
Soran1 yılBazen görüldü atar bana bir kaç gün hiç yazmaz sonra yazar tekrar. Ben görüldü atılmasını saygısızlık olarak düşündüğüm için atmam ama geçen attığımda 1 saat olmadan biryerleri tutusmustu özür felan diledi ama gene umursamıyor gibi davraniyor
- 1 yıl
bence o seni cepte görüyor sen uzaklaş yazma yazınca o bakma tut kendini gel bana yaz anlat bir şeyler ama onun mesajına bakma ararsa acma şu an uzaklaş bazen sessizlik en iyi silahtır - 1 yıl
çünkü hani cocuk düşünüyor ki naparsam yapıyım bende kalıyor aynı hep bana karşı diyor
Soran1 yılUmursamaz diye korkuyorum. Ve bence beni aldatıyor öyle hissediyorum hani bazen kadınların içine doğar ya cok güçlü bir his ama
- 1 yıl
canım 3 4 gün beklicez bak şimdi sen ayrilsan sonra dayanamayıp gidip bi daha yazarsan daha kötü anladın mı
aldatılma konusunda da kontrol bak bakalım takip ettiklerine frlan
Soran1 yılAskim ben dönmem zaten o kadar alistirdiki gidip gelmeye ilk başlarda olsa dönerdim. Sosyal medya kullanmıyorum ama eminim kesin aldatıyor
- 1 yıl
hmm anladım canım kesin diyorsan ve sonradan pişman olmucaksan ayrıl
Soran1 yılAldatma olmasa bile ayrılmam lazim. Askim görmen lazim sürekli trip atıyor , düşüncelerimi duygularımı umursamıyor, dışarı çıkar eve geç gider hiç haber vermez ama benim hep haber vermemi ister. Bide sevmekten çok arzuluyor en kötü hissettirende bu
- 1 yıl
aayy direkt yol ver her gün üzüleceğine 1 2 ay üzülürsün ya
Soran1 yılBütün redflag lari saydim dimi 🥹
- 1 yıl
saydın canım haketmiuor seni ama eminim o yazcak sana yine ama sen isteme boş ver uğraşılmaz baksana
Soran1 yılBalim ona o kadar emek ve saygı verdim ki haketmedigim bir şeyi yapmasını yediremiyorum. Tek isteğim ayrılınca acı çekmesi
- 1 yıl
Olur pisman olup geri dönerler köpek gibi ama işte sen yüz verme asla
Soran1 yılİnşallah köpek olur. Askim çok teşekkür ederim kimseye anlatamıyorum bir kadın tavsiyesi çok iyi geldi
- 1 yıl
rica ederimm ne demek
Bu arada ayrılık mesajını da güzel hazırla o da önemli asko
Soran1 yılAskim bana nasıl davrandığının gayet farkında bence. Davranışların sıktı artık diyip engellemeyi düşünüyorum. Hic açıklama yapmadan bırakıp gidicem. Umursanmamak beni cok korkutuyor bence onuda kötü hissetirir
- 1 yıl
engeli kaldirmicaksan pisman olmicaksan harika olur bu
Soran1 yılPişman olduğum zamanlar tabiki olucak ama en iyi karar bu
Gizli Üye(36-45)1 yılben bosandim, iyi ki yapmisim diyorum. cok mutluyum bu konuda.
10 Yorumla
1 yılŞiddet falan mı var neden korkuyorsun eğer sanalsa direkt ayrılalım de engelle realse de aynı şekil bir ara konuş yapamıyorum de kimse senden değerli değil ya ama görüşmek isterse asla görüşme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de zamanında ayrılmaya cesaret edemedim sonra aldattı
00 Yorumla
1 yılKendim için bir şeyler yapma zamanın gelmedi mi? Lütfen zarar verme kendine. İleride çokk daha büyük sorunlarla karşılaşmak istemezsin emiin olll.
00 YorumlaBen de ayni durumu yasadim iki yillik iliskimi dayanamayip bitirdim cok zor oluyor ama alisiyorsun
00 YorumlaCesaretini toplamanın bir yolu yok. Korkakça da olsa bir mesaj atıp telefonunu kapat.
04 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDirekt söyle bunun için kendine hazırlık yapmak anca kendine zarar verirsin
10 Yorumla
1 yılGörmezden gel en güzeli bu.
10 Yorumla
1 yılDirekt söyle en iyisi bu
00 YorumlaPeki nasıl sevgili oldun?
00 Yorumla
1 yılO sana karşı kötüyse söyle direk
00 Yorumla
1 yılKendi yöntemimi söyliyim mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. mutsuzum de ben öyle
yaptim00 YorumlaNeden korkuyorsun anlamıyorum seni tutan ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılGhostla gitsin bu çok yaygın artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİyide herseye rağmen sevisirken cesursun ya
00 Yorumla
1 yılSenden ayrılıyorum. Bitti. :d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgin hiç yok mu
09 Yorumla
Soran1 yılVar maalesef ama o bence sevmiyor
Soran1 yılSeven insan değer verdiğini hissettirir bence
Soran1 yılAbi naptin ağzıma s*csaydin daha az ağır olurdu
Soran1 yılOzsaygimi nasıl artırabilirim
- 1 yıl
Okuyor muydun çalışıyor musun bilmiyorum ama öz saygi düşüncelerimizle şekillenir. Kendinde olumsuz düşündüğün şeyleri olumluya çevirmekle başlayabilirsin. Kendini gelistirebilcegin hobiler spor vs.. Hayır demekten cekinmeyerek. Hedeflerin doğrultusunda ilerlerleyerek gibi.. Unutma, bizi bizden başkasının düşünmesini beklemeyelim önce kendimizi düşünelim.
Gizli Üye(36-45)1 yılBen unutturayım sana onu
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNiye problem ne
Gizli Üye(25-29)1 yılYalandan kavga et onunla ayrılır senden
00 Yorumla
1 yılBende yeni ayrıldım 4 senelik sevgilimden mesaj at
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCesursun yap ve ayrıl
10 YorumlaYürümüyorsa ayrıl kendin için iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Direkt ona söyle
00 YorumlaYürüme imkânı yoksa, hemen ayrıl.
00 Yorumla
1 yılDirekt söyle
00 YorumlaSoğuk davran belki o zaman karşı taraf ayrılır
00 Yorumla
1 yılNaptiki
00 Yorumla
1 yılMesajla anlat durumu görüşme bi daha
00 YorumlaDün düz soyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılSende direk söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar süredir birliktesiniz
00 Yorumla
1 yılNeden korkuyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi