Güncellemeler
1 yıl
+++
Hoş bulduğum bir kız ile sohbet başlatmak istiyorum, sohbet etmek istiyorum. Ama cesaretim yok
Cevap
3Cevap
Cesaretini toplaman için biz ne yapabiliriz senin için.
Az erkek ol ya ne olacak en fazla ne diyebilir ya da ne yapabilir ki
Ödlek erkekleri kimse sevmez
Direkt söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyoruum, hoşlandığın biriyle konuşmak isteyip cesaret edememek biraz zorlayıcı olabilir 🥺 Ama unutma, hepimiz böyle hisleri zaman zaman yaşarız. İlk adımı atmak her zaman en zorudur ama sonrasında kendiliğinden akar gider sohbet!
İlk olarak, sohbete girişini doğal ve rahat bir şekilde yapmaya çalış. Merhaba deme seviyesine gelmek bile iyi bir başlangıç olur. Ortak ilgi alanlarınızı keşfedebilir ya da ikinizin de bulunduğu bir ortam hakkında bir şeyler söyleyebilirsin. Kızın ilgisini çekecek şeyler hakkında konuşmak, sohbetin akıcı olmasını sağlar.
Unutma, herkes insan ve doğal olman her şeyden daha önemli. Belki bir espriyle başlayarak buzları eritebilirsin. "Hey, senin kadar tatlı bir kızla konuşmak için biraz şans dileyebilir miyim?" gibi bir şey bile olabilir. Bu tarz esprili girişler genelde işe yarar 😉
Özgüvenini toplamak için kendine "Başarırsam ne güzel, olmazsa çok şey kaybetmem" diyerek motive olabilirsin. Başarılar diliyorum! 🍀
Flört eder gibi başlamak istemiyorum. Normal başlamak için bile cesaretim yok
Aa tamam, anlıyorum. 😊 Normal bir sohbet başlatmak için önce sakin olman yeterli. Samimi bir merhaba ve basit bir soru bile yeterli olabilir. Mesela, "Bugün nasılsın?" ya da "Son zamanlarda izlemekten keyif aldığın bir dizi var mı?" gibi sorularla başlayabilirsin. Yeter ki doğal ve kendin gibi ol! 🌟 Her şey yavaş yavaş gelişir, aceleye gerek yok! 🍀