Bundan üç yıl önce altı yıllık uzun bir ilişkiden çıktım. Altı yıl boyunca psikolojik şiddet, manipülasyon, aldatılma vs vs ne ararsanız vardı. İlk yıl kimseyi istemiyordum ama sonra birileriyle konuşmaya başladım. Beğendiğim insanlar oluyordu ama bir süre sonra uzaklaşıyorlardı. Başta hepsi aynı diye düşündüm. Ama sonra bir arkadaşım aslında konuştuğum insanlardan birkaçının gayet iyi olduğunu ama benim etrafıma aşılması zor duvarlar ördüğümü söyledi. Konuşmalara baktığımda ağırbaşlı olayım derken gerçekten o konuşmaların bir üst kademeye geçmesini engellediğimi fark ettim. Sonra bu duvarlarım birçok arkadaşımın dikkatini çekmiş. Onlar da söyleyince iyice emin oldum.
En son biriyle konuşuyordum. Gerçekten çok hoşlanmıştım. Ama onda da aynı durumlar yaşandı. O duvarları yıkmak, benim alanıma geçmek istedi ama sonunda o da yoruldu. Önceki yaşadıklarımı yaşamamak için o duvarları ördüğümü biliyorum ama yıkamıyorum. Bir de travmalar var. Sanki hepsi o ilişkimdeki gibi davranacak gibi hissediyorum. Ben ne yapacağım? Bu duvarları nasıl yıkacağım veya esneteceğim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer