Ben cok fal baktirdim ondan sonra bildiginiz duvarim mi inceldi ne ise kursta tanimadigim kisiler yuzume odaklaniyor ve gizlice fal bakiyorlar sanirim. Simdi paronayakca grlebilir ama bunu 4 5 kisiyle yasayinca ve size biri transa gecer gibi odaklaninca gercek oluyor. Ne olur anlayan biri varsa yardim etsin?
Güncellemeler
+1 yıl
Napicam brn ozelim kalmadi bir de piskin piskin gelip bana sorular sorup. test ediyorlar
Birisi senin yzuune odaklansa transa gecer gibi baksa ve bu 4 5 kiside olsa ne sanarsin? kor degilim biri bana uzunca odaklaniyorsa dikkatim cekti ve bu 4 5 kisi oldu. Ben fal baktirdiktan sonra fala da cok uzuldum 2 ay kadar o da etkilemis olabilir mi? Şu aura yani enerji duvari diye bir sey varmis fal baktirmkatan ve cok uzulmekten inceliyormus. Sence napiyim? Meditasyon yap dediler
Bence sen bunları takıntı haline getirmişsin. Fala boşuna paranı kaptırıyorsun bence bir an önce kendini düzeltmelisin dertlerini paylaşabilirsin istersen benimle
Bildigin eger kursa falan gidiyorsan tanimadigin ama hissiyati olan kisilere rahatça gorunuyor herkes rahatca bakabiliyor Allah kahretsin ki ozelim kalmadi
tamam da iste seytana uydum moralim boxuktu bktirdiktan sonra falcinin dediklerine 2 ay kadar fena kafayi taktim artik bildigin korkularima kadar biliyorlar arada gelip korkularimi laf arasinda soyleyip guluyorlar napicam ben ne yaptim? Ozelime de cok titizimdir
Herseyi yapiyorum ama sanirim sureklilim gerekiyor ya da bir hiacaya gidicem her cesit duayi yapmaya calisiyorum nazar duasi ayetel kursi felak nas bazi esmalar okuyorum ama hemen etkileyip kurtarak birsey ariyorum bu dualari en azinda 21 gun yapip oyle etkisini gorebiliyoruz napicam Allahim. Ozelime bakiyorlar ya
Ust uste 5 kere falan baktirdim. Herkes senin dedigini soyluyor ama eger yildizin dusukse olabiliyormus fal bakinca kisinin enerji duvarini gecici olarak kaldiriyorlarmis. Ben cok baktirdim ustune falcinin dediklerini baya bir sure cok uzuldum bu basima geldi iste. Meditasyon yap dediler. Sence ne yapmaliyim?
Ben bir halt yedim. yemez olaydim diklatimi cekmisti iste gecen gun 4 5 kisi boyle transa gecer gibi bakiyordu arastirdim fal baktirinca enerji duvarini kaldirip oyle bakiyirlar surekli bakinca da eger yildizin da dusukse boyle seyler oluyormus. Bildigin artik ozelim kalmadi bir de utanmadan gelip iste adimi falan soruyorlar arsizlikta sinir yok. Allah belami verseydi de bakmasaydim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok öyle bir şey
Saçma sapan şeylere inanıp moralini bozma
Birisi senin yzuune odaklansa transa gecer gibi baksa ve bu 4 5 kiside olsa ne sanarsin? kor degilim biri bana uzunca odaklaniyorsa dikkatim cekti ve bu 4 5 kisi oldu. Ben fal baktirdiktan sonra fala da cok uzuldum 2 ay kadar o da etkilemis olabilir mi? Şu aura yani enerji duvari diye bir sey varmis fal baktirmkatan ve cok uzulmekten inceliyormus. Sence napiyim? Meditasyon yap dediler
Bence sen bunları takıntı haline getirmişsin.
Fala boşuna paranı kaptırıyorsun
bence bir an önce kendini düzeltmelisin
dertlerini paylaşabilirsin istersen benimle
sen bityin artik herkesin falindaki camiye birakilan cocuk sen cikacaksin
Ozelim kalmadi zaten bir de piskin piskin gelip bana sorular sorup teyit ediyorlar. Allahim ben ne yaptim
abicim :) birakin bu hayal dunyasini :) rahat ol :) kim ne yapsin seni senin hayatini senin falini :)
tamam da ornegin fal. baktirinca basin agriyor falan ya insani etkiliyor enerjinden kullaniyorlar cunku
:))) mutluluklar
Enerjinden faydalanıyolar mı yani? Yırtılınca noluyo?
Bildigin eger kursa falan gidiyorsan tanimadigin ama hissiyati olan kisilere rahatça gorunuyor herkes rahatca bakabiliyor Allah kahretsin ki ozelim kalmadi
Fal demek cinlerle bağlantılı zaten bence enerjinden beslenen onlar
Napiyim Allah kafretsin ozelim kalmadi olsen fe baktirmasaydim
Kimse günahından bahsetmedi mi canım duymadın mı ya da bir dostun arkadaşın yok mu baktırmadı demedi mi ya 😐
tamam da iste seytana uydum moralim boxuktu bktirdiktan sonra falcinin dediklerine 2 ay kadar fena kafayi taktim artik bildigin korkularima kadar biliyorlar arada gelip korkularimi laf arasinda soyleyip guluyorlar napicam ben ne yaptim? Ozelime de cok titizimdir
Tocbe ettim namaza basladim ama bu derdi atamiyorum
İçini açan sensin Kur'an okumayı bilirsen yıldızının yükselmesi için bi kaç sure önerebilirim
Abdestli dolaş sürekli namazını ihmal etme canım bir de korunma duası var bismillahillezi la yezurru diye başlayan bunu da oku
Herseyi yapiyorum ama sanirim sureklilim gerekiyor ya da bir hiacaya gidicem her cesit duayi yapmaya calisiyorum nazar duasi ayetel kursi felak nas bazi esmalar okuyorum ama hemen etkileyip kurtarak birsey ariyorum bu dualari en azinda 21 gun yapip oyle etkisini gorebiliyoruz napicam Allahim. Ozelime bakiyorlar ya
Süreklilik önemli canım pes etme sakın
Senin tanidik biri var mi bu islerden anlayan ne yapsam gecer ben sordum meditasyon yalin dediler
Meditasyon nedir peki benim tanıdığım yok şükür uzak durdum hep
ne olmuş? anlatır mısın detaylı kim baktı ve nerde baktırdın o önemli?
Normal tlf uygulamasinda baktirdim bunlar iste basima geldi
Böyle bişey yok bu işin içinde biri olarak söylüyorum bunu
Ust uste 5 kere falan baktirdim. Herkes senin dedigini soyluyor ama eger yildizin dusukse olabiliyormus fal bakinca kisinin enerji duvarini gecici olarak kaldiriyorlarmis. Ben cok baktirdim ustune falcinin dediklerini baya bir sure cok uzuldum bu basima geldi iste. Meditasyon yap dediler. Sence ne yapmaliyim?
Kardeş ne olur yardim et. Yüze bakarak fal nasil bakiyorlar o zaman? Ozelime cok duskunumdur ve kalmadi artik.
Enerji duvarı diye bir şey mi var ya
Ben bir halt yedim. yemez olaydim diklatimi cekmisti iste gecen gun 4 5 kisi boyle transa gecer gibi bakiyordu arastirdim fal baktirinca enerji duvarini kaldirip oyle bakiyirlar surekli bakinca da eger yildizin da dusukse boyle seyler oluyormus. Bildigin artik ozelim kalmadi bir de utanmadan gelip iste adimi falan soruyorlar arsizlikta sinir yok. Allah belami verseydi de bakmasaydim
Cahil kalmışım resmen 🤷♂️😄
Sana enerji yüklemesi yapmak lazım
benim hep oyle