Söyleyin hanımlar, nedir erkeklerde en çok rahatsız olduğunuz söz ve davranışlar? Mikrofon sizde ☺️

Söyleyin hanımlar, nedir erkeklerde en çok rahatsız olduğunuz söz ve davranışlar? Mikrofon sizde ☺️

Yolda yürürken içine düşecek gibi olmaları, yolda penislerini kaşımaları veya düzeltmeleri çok iğrenç gerçekten, çoğunun aklı skor yapmak ve bununla övünmeleri, özelini bir haltmış gibi böbürlene böbürlene anlatmaları liste böyle uzayıp gidiyor
Aşırı kıskançlık, partnerlerinin sosyal hayatını kısıtlayarak veya sürekli kontrol ederek rahatsızlık yaratabilir. Sürekli müdahale eden ve partnerinin kararlarını dayatan erkekler, özgürlüğü kısıtlayabilir. Duygusal destek ve anlayış eksikliği gösteren erkekler, güven sorunlarına neden olabilir. İletişim eksikliği, sorunları açıkça konuşmayan veya duygularını paylaşmayan erkekler, ilişkide kopukluk yaratabilir. Ayrıca, partnerini sürekli yargılayan ve eleştiren erkekler, kendisini güvensiz ve rahatsız hissedebilir. Bu davranışlar, ilişkilerde gerginlik ve sorunlara yol açabilir, bu yüzden karşılıklı anlayış ve saygı önemlidir.
Rica ederim
Laf atmaları.. ne geçiyor ellerine anlamış değilim.. Gülsen bu harekete kuyruk sakladığını düşünecek.. surat atsan.. sinirlensen bir sen mi varsın bu kâinatta diyecek gibiler.. yollarda elimizi kolumuzu sallaya sallaya rahat şekilde dolaşmak istiyoruz.. su gibi.. barınma gibi.. bir yaşam hakkımız bu bizim.. bir iş başvurusunda ya da herhangi bir yere bir iş için özellikle de yalnız gittiğimizde bir şekilde rahatsız edilmek istemiyoruz.. merak etmeyin.. istersek çok güzel veririz zaten.. o g.. öt biz de olsa çok güzel de veririz istediğinizi.. ama yok.. tüm bu rahatsız edişlere hiç gerek yok..
Nere ora abi kadıköy mü
Resime bakmamıştım çöp kutusunda kadıköy yazıyor. Yoruma göre aklıma ora gelmişti kadiköy ülkenin en seküler bölgesi
Bu yaşta hala mi rahatsız ediyorlar yaaa 🙄🙄
Keşke hemcinslerinin bu alanda bir yaş limiti olsaydı.. keşke..🙄
60 70 yaşına da atmaskar herhalde yaa... Var mı o kadar sapık 🤔
Damacana.. köpek.. çocuk.. bunlara eden bize ne etmez ki 🙄
Anlaşılan biz bile kollayacagız dötü :d
Tabiki öyle.. mukayyet olun arkanıza.. şu gezegende erkek cinsi kadar tehlikeli bir canlı türü yok 🙄 uzaylılar diyorlar ya çok gülüyorum.. umarım bu gezegene inmezler..
Şöyle bir sapık denk gelsede biraz antreman yapsam... Gelmiyor ki mk
Yanında bi kız gezdir.. epey antrenman yaparsın zaten
Hiç denk gelmedi var ya..
Bir erkek olarak bu soruya cevap veriyor olmak doğrumu bilemedim ama en ortak nokta tacizci bakışlar sanırım umursamaz bir kitle var ama ısrarla devam eden hemcinslerimiz var bakış katmak doğamızda var ama bokunu çıkaran sözlü fiziksele kadar devam eden tavırlar sanırım.
Cevap
10Cevap
sapık abaza olmaları.. her gördükleri kıza asılmaları.. yalancı olmaları aldatmaları bunun gibi bir çok şey var
Bencililer kadın ruhundan anlamıyorlar, yanlarında hayallerinin kadınıda olsa, Yinede etraftakilere bakarlar. Birilerinden red yedikleri için, geneleme yapıp, ya şu kadın milleti diye başlıyorlar...
Birde kadınlara karşı kulaklarını tıkamışlar.. anlamaya çalışmıyorlar dinlemiyorlar, sonra kadınlar dırdır yapıyor, sen kadını anlamaığın sürece, kadın anlaşılmak için anlatmak zorunda.!
Bakımsız olması, sevgilisi varken diğer kızlara bakması, karşı cinsten bi kankitosu olması, çok gülmesi, çok konuşması, yemek yapamaması gibi gibi işte
Hiç bakımsız olmadım... Başka kadınlarla ilgilenmedim. Kadın kankam yoktu. Gülerim, doğru. Konuşurum, sohbeti severim, doğru. Mükemmel denecek kadar yemek yaparım. Eski karımın beni 5 farklı erkekle aldattığı, aile mahkemesine gelen otel konaklama kayıtlarıyla ortaya çıktı... Yani, bunlar olsa da kadının sadakati garanti değil.
Bence:
Karşısındakini küçümsemesi
Bencil olması
İlgisiz olması
Gözü dışarda olması
Çok fazla küfür etmesi
Kaba konuşması
Düşüncesiz olması
Bu:
Yanından geçerken öküz gibi bakmalari yolda sevgilisi karisi olmasına rağmen başka kadınlardan gözlerini alamaması kaba saba hareketleri turk erkekleri başlı başına her haliyle rahatsızlık veriyor gereksiz varlıklar
Bugüne kadar hiç bir kadına laf atmadım. Aksine yedim. Ama haklısınız. Yolda geçerken erkekleri takip ediyorum ve 10 etkekten kesinlikle 8 i rahatsız edici bakıyor.
Türk erkeği başlı başına rahatsız edici en belirgin özelliği abazanlıkları
Sesli geğirmek mesela. Ve hiç tanımadığı birine aşırı samimi olup popo baş yayılıp oturmak.
Sizin vardığınız beni çok rahatsız ediyor
@hayattt20 Doğrudan beni kastettigini sanmıyorum. Genel olarak erkekler için söylemiş olmalı.
Tipsiz ve fakir olmak. Ya zengin olun ya da yakışıklı olun Türk kızlarının sizden rahatsız olmaması için
Laubali oluşları
Genel olarak rahatsız ediciyimdir.
Okuma meraklısı değiller.
Anal düşünmeleri
Erkeksiniz sıkıntı burada adamlar azınlıkta
Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemeye geldim
Kendilerini övmeleri
varoluşları 😂😂😂
Küfür etmesi
Baba parası yemesi
Epey bik bik eden olmuş.
Ne anladıysan o