Hep bir memnuniyetsizlik, beğenmemezlik durumları oluyor.
Peki somut olarak, erkekleri rahatsız eden şeyler nelerdir?

Hep bir memnuniyetsizlik, beğenmemezlik durumları oluyor.
Peki somut olarak, erkekleri rahatsız eden şeyler nelerdir?

Yahu hep kızlar kızlar diyorsun, sanki bu erkekler sütten çıkma ak kasik bari sen yapma yahuu
Erkeklerin odunluklarini konuşalım biraz acaba bu Türk kızı neden böyle oldu bunları konuşalım.
Türk erkeği evleneceği kızı bakire ister ama gezdiği kızı s*kmek, sonra bu kızlar niye böyle ya evlenilecek kız gezilecek kız diye kızları ayır sonra kızlar niye böyle heee ondan ondan, hem cam kenarı hem ön koltuk hem de servis ister bunlar hepsi bir arada olmuyor. Ya bu erkekler kafa yapılarını degistirsin ya da bu deveyi böyle gutmeye devam etsin. Sonra Türk kızları öyle Türk kızları şöyle önce dönüp kendilerine baksın şu Türk erkekleri yeter yahuu
ya ülkesinde ne oluyorsa karşılıklı oluyor etkiye tepki bunu kabul edin.
Bunu sormam erkeklerin iyi olduklarını düşündüğüm anlamına gelmez ki arkadaşım.
Evet erkeklerin bazıları öyledir, bazıları böyledir. Tıpkı kızlardaki farklılıklar gibi.
Ayrıca bu tarz sorularda karşı cinse bir ayna tutma şansı olabilir. Önemli olan farkındalığı arttıracak, yapıcı, olgun düşünceler yazmak. Yani bagciyi dövmek değil, karşı cinslerin birbirini daha iyi anlayıp üzüm yemelerini sağlamak.
O zaman tersi bir kaç soru bekliyorum senden arkadaşım
Sonuna kadar haklı bir yorum. Varol bacım.
Sığır, ilgisiz babaların yetiştirdiği modellerin, bir ilişki içindeyken bile çevreden gelen karşı cins ilgisine kayıtsız kalamamaları, gelen ilgiye set çekememeleri, buna rağmen ilişki içinde oldukları erkekten kıskançlık ve sahiplenici tavır beklemeleri. Kızım sen önce başkasından gelen ilgiye kendini kapatsana. Sen yeşil ışığı yakacaksın, geçen arabayı ben mi durduracağım?
☺️👌👋
Cevap
11Cevap
erkeği eşya gibi görüyorlar. çevresinde gördüğü çapkınların yalakalığını, efendinin efendiliğini, cesurun cesurluğunu, zenginin zenginliğini vs baz alıp hepsini bir erkekte bir araya getirme derdinde erkeği o şekle sokmaya çalışıyorlar. yani kurbanda danaya girer gibi yedi erkek bir araya gelsek yine istediklerini karşılayamayız ve memnun edemeyiz. en iyisi boşvermek
Türk kadınlarının %88İ ruh hastası. Kurumsal bir Kozmetik mağazasında çalıştım işin yorumculuğunu uzun saatlerini geçtim bu ruh hastası kadınların durduk yere hakaret ve satasmalarını kaldıramadığım için istifa ettim çalıştığım her allahın günü Allah bu erkeklere nasıl bir sabır veriyor bu cadolozları kim alıyor nikahına diyorum yazıkkkk
her şeyin çok hızlı tüketildiği bir dönemde ilişkiler de nasibini aldı. insanlarda giderek yükselen maymun iştahlılık mevcut. eskide mevcut olan o derin bağları göremiyoruz. herkesin bir yedeği var ve kimse kimseyi anlamakla enerji kaybetmek istemiyor. sabır sanırım eksik olan şey.
Erkeklerin onları mutlu etmek zorunda olduğuna inanan kadınların sayısı çok fazla maalesef. Oysa insan sevdiğinin yaptıkları ile değil varlığı ile mutlu olmalı.
Yaptığın iyi bir çalışmayı davranışı sıradanlaştırıp yok saymaları ama dönüş şu oluyor bir şey yapmamak daha mantıklı bir davranışa dönüyor erkek de, ve en önemlisi kompleks fullenmiş hatun.
Peki bu ultra zeki erkekler rahatsız oldukları kızlarla ne diye sevgili/eş oluyorlar?
Türk kızları çok şımarık gözü çok yüksekte bır Avrupacı kız olarak bunu gozlemledım
bence en çok kezbanlık yapanlardan rahatsız oluyorsunuz
Karakter olarak ne itici ise erkeklerde de o geçerli.
Her seye trip atmak erkeklerde hep kusur bulma kendini cok begenme en iyisini layik gorme yalanci olma bunlar rahatsiz ediyor beni
Kızlar aşık olmuyor. Duygusuzlar.
Sürekli olarak trip atmak.
@DedektifMinnie Hay yaşa. Cansın
Kendi ırkım ve hemcinslerim olsa da öz eleştiri yapmakta fayda var.
E öyle tabi çifte standarta karşıyız
Erkekler herşeye rahatsız olur zaten
sürekli dert anlatmaları
Ne istediğini bilmemesi.
Çok tripli ve nazlı olması herhalde
kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları
Tribal enfeksiyon
Net olmuyorlar bazen
Trip atması
Hesap ödetmesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?