En çok kızları ilgilendirir Sanki hayatın sonuna gelmiş sıkışmış gibi hissediyorum hepsi cahil iğrenç insanları yüzünden?

27 yaşındayım bekarım çalışmıyorumda ama insanlar bu yaşları evde kalmış işte kimse istememiş gibi algılayınca insan hayatın sonunda gibi hissediyor kendini. Kendimi avutmak için ugraşmadan gerçekleri yazıyorum zamanında çok isteyen oldu halk diliyle görücüler her zaman hayır dedim hem hazır hissetmedim. Hem istemiyordum açıkçası küçük hissediyordum şimdi bu yaşımda yine gelenler oluyor ama artık ben sürekli hayır dedikçe nasıl olsa bu evlenmiyor düşüncesi ile azaldı görücüler şimdi ben çalışmak istiyorum farklı hayallerim var kendi paramla güçlü bir kadın olmak istiyorum ama sanki insanlar yaşimin sonundaymışım biran önce evlenmeliyim yoksa kimse almaz gibi dayattıkları için dışarı bile çıkasım yok. Evlenmek elbette güzel bir şey sünnet ama ben henüz istemiyorum hala cokmu anormal.

En çok kızları ilgilendirir Sanki hayatın sonuna gelmiş sıkışmış gibi hissediyorum hepsi cahil iğrenç insanları yüzünden?