Güncellemeler
+1 yıl
kıyamam patlaklarda gelmiş sevgiliniz tarafından kullanılmak çok acı olsa gerek en azından gerçekten seven insanlar var sizin gibi tekmeyi basmıyorlar kendini @ptallığınızla beni aynı kefene koymayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu bende anlamıyorum
Mide bulandırıcı bı kere
Adamın seni neden sevdiği de belli
evet şimdi de beni linçliyorlar doğrular acıtır
O kadar haklısın ki cidden ben de anlamıyorum amca kendilerini teşhir ediyorlar o kadar
ya dademin eziğim diye kullanıcı adındaki bir slak geldi bana tecvze uğrar geberirsin umarım yazmış birde kendilerini savunmaya alıyorlar beni tanımadan etmeden çok saçma ve qptal insanlar var
Yani akılsız dediklerine söylediklerine pek takılmamak gerek bunlarım şimdikilerin çoğu aynı zaten
Dedi ve 5 ay sonra yaptığı sevgilisine nude attı
merak etme o kadar grizekalı değilim ve olmicam da olsaydı şimdi zaten bu soruyu sormazdım
Bu durumun canım olmadığına anlayacaksın bir gün : )
Büyük konuşma derim
Bu site ne a p tal
büyük konuşmuyorum bana da eskiden atar mısın diyenler oldu ama atmadım olsaydı o zaman olurdu onu diyorum
Bak şimdi şöyle anlatayım. Aranızda enerji, uyum varsa cinsel bir şeyler de yaşıyorsunuz ister istemez. Sonuçta herkesin bir libidosu var. Böyle olunca kadınların nude atma isteği oluşuyor. Çünkü karşı tarafı daha da çok tahrik etmek istiyorlar farkında olmadan. Ve bu onları da tahrik ediyor
Yani kısaca bu psikolojik bir haz
bak benim demek istediğim şu atınca sevgilileri tehdit edince ilgi için attım diyorlar yanii bunun libidoyla alakası yok önce sorduğum sorudaki açıklamayı okusaydın keşke yapıp yapıp sonra üzgündüm diye komplekslere girmeleri acınası eğer bir halt yiyeceklerse arkasında dursunlar.
Ya işte ben de onu diyorum. Attığın kişi önemli. Önüne gelene atan, sevgilisi trip atınca atan, kızınca atan, tehdit edince atanları ben de sal ak olarak görüyorum. Ama aralarında bir uyum olan, güzel ilişkileri olan kişilerin birbirlerine nude atması çok doğal.
ona bir şey demiyorum zaten banane ve senin bana gelip tanımadan 5 ay sonra sevgiline nde atarsın demen çok saçma beni tanımıyosun bile kendi önyargılarını kendine sakla
Laflara bak.. ben tamamen karşısın sandım bir kere. Yoruma açık yazmışsın
lafımda ne varmış? birisi beni ezicekte altta mı kalıcam. ve açıklamada duygu sömürüsü yapıyolar yazıyo bunu anlamak zor olmasa gerek
Tamam ya neden kızıyorsun özür dilerim
Kedi gibi pençelerini çıkarıyorsun hemen
sorun yok ama birde yaptıkları çok güzel birşeymiş giibi bana saldırıyolar kedi gibi olan onlar eziğim diye nicki olan bir slak gelmiş bana tecvze uğrar geberirsin umarım yazmış inşallah kendisi uğrar ne iğrençç insanlar var ya
Demek ki kuyruk acısı varmış. Çok iğrenç insanlar var ya
birde arkadan veriyormuşum. d versem yazarım zaten niye utanayım kendisiyle beni karıştırıyor cidden iğrençç hayatı boyunca asla onu gerçekten seven birisi olmaz belli
Ama neden kafana takıyorsun ki. Zaten onun da isteği sinirini bozmak. Sallama
Bas engeli geç
haklısın engelledim zaten beddua etmesi sinir bozucu
Böyle böceklerle muhatap bile olmaman lazım. Böcek hepsi.. böcek
neyse
Sen çok çabuk sinirleniyorsun. Hemen pençelerin çıkıyor : )
Kötü değil tabi bu. Biraz tatlı geldi
yani evet sinirli yapım var farkında olmadan çok sert konuşuyorum bazen :d
O yüzden kedi gibisin diyeceğim sana artık : )
mesela normal konuşuyorum tartışıyorum sanıp sakin ol diyorlar oysa gayet sakinim anlayamıyorum ki :DD
Haha içinde bir Che Guevara var desene
Eleştirel bir yapın var. O yüzden normal konuşman bile sert görünüyordur
evet ama düzeltmeye çalışacağım ya başıma dert olur diye korkuyorum
Her an kendini kavgada bulabilirsin : D
Sonra saç baş yolmalar falan
Hiç uğraşılmaz haha
ben fazla laf altında kalmayı sevmeyen biriyim ondan da sert çıkışıyorum bazen dürüst olmak gerekirse ilk konuştuğumuzda da öyle xd
Evet yanlış anladım seni sonrası malûm haha
Hemen pençeyi geçirdin
bir şey olmaz. d
Geçer : )
Kediler var mahallede onlar da pençe atıyor arada, alıştım yani haha
sevimli olduğumuz için attığımız pençe acıtmıyordur ama değil mi hahah
Laflara bak ya : )
Haha açık olmak gerekirse bu hallerin tatlı
teşekkürlerr :)
Arkadaş mı olsak ne..
Ve kadın topuk topuk der : )
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
O an bunu dusunemiyorlar uzucu
Sanane mk namuslu kezban
anan kezban patlak zırlama
patlak olacağıma bkireliğimi korurum daha iyi senin giibi evleneceğim zaman en azından kocama yalandan şovlar yapmicam
Herkes Kezban olabilir de senin gibi kaldırım taşı olmak maharet ister 😂
Bravo çok haklısın, sonrası tehdit şantaj
Tespit dıgry