Kızlar neden bu kadar fesat?

Benim bir arkadaş grubum var. Fırsat buldukça eleştiriyorlar, hep bir rezil etme, küçümseme çabalarında kendileri. Yakından fotoğraf çekinirim, gözlerime göz kalemi çekerim anladık renkli gözlüsün yeşil gözlü olunca dünya güzeli olmuyorsun derler. Bir davete veya bir arkadaşımızın düğününe gideriz, nedense erkekler hep iltifat eder, kızlar kusur bulur.. Yok bu renk sana hiç yakışmamış bir daha giyme, saçın çok kotu olmuş falan. Hic biri okumadı, hem tıp okuyorum, ne var tıp okumakta istersek bizde okuyabilirdik diyorlar. Halbu ki kendileri sözelciydi sınıf öğretmenliğini bile tutturamadılar. Bunlar sadece bir kaç örnek. Yani demem o ki bu salak kızlar neden bu kadar fesat, kıskanç? Erkeklerin arkadaşlıkların da da oluyor mu boyle saçma şeyler? Erkeklerin arkadaşlıklarina hep özenmişimdir, ne güzel. Yalansız, dolansız, beklentisiz, çıkarsız. Kızlar daha vicdanlı, merhametli, anlayışlı olabilir ama kesinlikle daha fesat ve kıskanç! Benim bir arkadaşım yuksek mevkiye gelse onun mutluluğunun bin kat fazla ini ben yaşarım. Kızlar neden böyle değil? Geneli tabii.
Kızlar neden bu kadar fesat?