bu sabah 8de polis parkuru olduğunu söyledi. ön sağlık elemeleri falan da varmış.
8.40 yazdım cevap yok. 11 gibi yazdım cevap yok.
çok uzun sürer mi bu işler? endişelenmeli miyim normal mi?
bu sabah 8de polis parkuru olduğunu söyledi. ön sağlık elemeleri falan da varmış.
8.40 yazdım cevap yok. 11 gibi yazdım cevap yok.
çok uzun sürer mi bu işler? endişelenmeli miyim normal mi?
Cevap
4Cevap
Sevgilini kaçırıp dağa kaldırmışlardır bebeğem.
Ergenlerin soru sormasını engelleyin artık aminuyum 😏
of dalga geçme 6 saat oldu ses yok zaten içim içimi yiyor
Normal akşama kadar sürer
Endişelenme bacım
cidden mi, 2 sene önce msü için gittiğinde bu kadar sürmemişti sanki. 6 saat oldu normal mi? ne yapmaliyim?
Sôzlüye kalmışsa
yok sağlık spor derken 4 saat sürmüş zaten sonra telefona erişim falan ancak olmuş konuştuk
Kendine kendine kuruntu yapmışsın
Kaçak et kesiyor bi nefes alsın
hmm nasıl yani?
Makina yağlayacak adamı boğma
🤨
İhmal etme adamı kaçar
ihmal ettiğim yok zaten 😉
Sal adamı
şu an mabadından ter atıyor
sence ne zaman aramalıyım 1-2 gibi arasam mı? ama parkur 48sn falan dedi sonra sağlık mı bekliyor acaba?
Sen arama
Mesaj at
Cikinca beni ara de
Kapiş?
zaten en son mesaj attım "naptın canım bitti mi" diye 1 saat önce, buna ek olarak "bitince beni ara" yazmalı mıyım sence?
Evet olabilir
Bu arada Allah o arkadaşa sabırlar versin:
niye neden ki
Cok takıntılısın
Az rahat bırak adamı
takıntı değil merak ediyorum naptı nasıl ne dediler diye yani sen sevdiğini 4 saat geçse haber alamasan merak etmez misin?
Elbette
Ama bunu takıntı yapıp internet sayfasında paylaşmam
Bence mesaj at
Ve sakince bekle
neyse bir şeyler yapayım bari vakit geçer
Evet
Mesela güzel bi yemek tarifi öğren
Eee napmaya karar verdin
hamburger yapacaktım da 6 saat oldu hâlâ ses yok canım sıkıldı normal mi?
Artık normal değil
Aramaya başla
bu sefer de "işim var niye arıyorsun" falan derse tartışma çıkmasından korkuyorum, böyle parkur kontrol falan bu kadar uzun sürer mi?
Sanmıyorum
Ya bence sen bi sal onu, bakalım akşama haber gelecek mi?
Nerede yaşıyorsunuz?
az önce haber verdi sonra telefonla aradım konuştuk teşekkür ederim sohbetiniz için 🙏
Rica ederim
her ne kadar beni kullanıp kenara atsanız bile :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hiç endişelenme 💕 Türkiye'deki polis parkurları ve sağlık kontrolleri bazı zamanlar düşünüldüğünden daha uzun sürebiliyor. Bu tür süreçlerde yapılan beklemeler ve sıralar gerçekten zaman alabiliyor. Belki de telefonunu kapatıp odaklanmak istemiştir ya da o an telefonuna erişim imkanı olmayabilir. Biraz daha sabretmeyi dene, büyük ihtimalle her şey yolundadır 😌💙
1 saat önce "naptın canım bitti mi" diye mesaj atmıştım. sence aramalı mıyım veya "çıkınca beni ara" diye yazmalı mıyım tekrardan?
Tatlım, endişelendiğini anlıyorum 😅 Ama aramaktan ya da bir mesaj daha atmaktan çekinme. "Çıkınca beni ara" şeklinde yazmak bence harika olur! Telefonu kapalıysa bile mesajın onu bekliyor olur 💕 Biraz daha sabırlı ol, eminim her şey yolunda 🌟