Dün akşam 17:57 de uyuyacam demişti hala cevap yok aradım çalmıyor bile yazınca da tek tık şimdi kız ailesi ile yaşıyor yoksa zaten giderdim yanına?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her şey olabilir dostum yapacağın tek şey beklemek. Yazmışsın aramışsın elinden bir şey gelmez daha fazla. Yat uyu dönüş yapınca kendisine sorarsın
Ya zaten 7 de kalkmak zorunda çünkü işe gidiyor o saatte o zamana kadar bekleyecem de o zaman da böyle olursa ne yapacam
Yani yatıp uyuyacaksın mecbur, evet beni de uyku tutmazdı ama onun da düşünmesi gerekir böyle bir şeyi. Mantıklı bir açıklaması vardır diye bak, herhangi bir şey olabilir. Kendisi gelip açıklamalı, he aksi durum olursa ilişkini sorgula derim. Çünkü o kendisi de düşünmeli bunları
Bence de mantıklı geçerli bir açıklaması yoksa zaten o zaman bi gözden geçirecem çünkü saçmalık abi insan bir düşünür acaba merak eder mi endişelenir mi diye beni bu kadar bile düşünmüyorsa bir yerde hata vardır
Anlıyorum knk seni, elden bir şey gelmiyor dediğim gibi. Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim yardımın için :)
Ne demek bir faydam olduysa ne mutlu
Bende o saatlerde uyudum bugün. 1 gece bıyunca uyumamama rağmen gece 12 de uyandım. Benden daha uykusuz olamazdı sanırım. Bilemedim
Ama zaten ondan önce de 3-4 saat uyumuştu bir insan günde 15-16 saat uyuyamaz ya hele o kız asla max 6-7 saat uyuyan biri nasıl 15 saat uyusun?
Yani diyeceğim tek birşeg var uyuyordum derse asla yeme. Asla
Onu zaten yemem ya daha önce uyumasa bile 6-7 saat uyuyan biri nasıl 11 saat uyur ve hala uyanmaz
Ne zamandır birliktesiniz
3 ay oldu olacak
Ama şimdi son görülmesi de 17:57 de arıyorum çalmıyor bile aranıyor sadece
2 kişi aynı anda idare ediyor olabilir mi?
Sanmıyorum en son telefonuna baktım hiçbir şey yok zaten ben kıskanıyorum diye numarasını bile değiştirdi kız ve 17:57 son görülmesi öyle bir şey yapacak birinin interneti açık olmaz mı o zamandan beri 50 kez yazdım hep tek tık
Yoo neden neti açık olsun ki. Birtek telefondan aldatılmıyo sonuçta. Yani yanında olabilir. Başka bir seçenek gelmiyor aklıma sen daha iyi tanırsın tabi de
Haklısın da öyle bir şey yapacak biri mi dersen geçmişe bakınca bir kaç erkek arkadaşıyla konuşmama sözü verip ayrıldıktan 2 gün sonra yine konuşması o ihtimali siliyor ama çocuğun da sevgilisi vardı iş yerine bile geldi tanıştık ayrıca kız zaten 7 de işe gidiyor o saate kadar cevap alamazsam ondan ne yapcam
Kaldı mı ya senin gibi erkekler cidden şoktayım da şu an. İşe gidiyorsa o zaman sen uyu biraz dinlen emin ol boşuna uykusuz kalmışım dersin. Çok önemseme sonra gidiyolar. Ya da böyle seni önemsemiyolar
Ama işte sevince gerçekten de önemsemeden olmuyor normalde 1-2 gibi aşırı uykum vardı uyuyacaktım cevap alamadığım için içime şüphe düştü bir şey mi oldu diye yani saat 7-8 arası direkt iş yerine gideceğim cevap vermezse orada da yoksa gerekirse evine gideceğim bu arada teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Haber verir misin buradan merak ettim ne söyleyecek
Tabi 7-8 gibi en geç öğrenmiş olurum sana da söylerim umarım geçerli bir sebebi vardır
İyi geceler
İyi geceler
Saat 8 de yazdı diyor annem ilaç vermişti uyumuşum abi bir insan nie günde toplam 16 saat nasıl uyur ne ilacı bu aw
Bende uyku ilacı içiyorum ama ne biliyim yani bilemedim
Ben sana olacakları söyliyim dostum sana dönüş yaptıgında pişkin pişkin uyuyodum kusura bakma canım diyecek ve muhakkak bi şeyler çeviriyor
Ailesinde tanıdığın biri varsa ulaş
Yazdım onda da tek tık var
Engellemiştir yaa ya da nişanlanmıştır🤦🏼♀️
. d
. d bu nedir
Uyanmaması imkansız
Kız zaten normalde 6-7 saat uyuyan biri ondan aşırı merak ediyorum bir şey mi oldu diye
Ben ne yapım awk