Annesini arayıp arkadasiyim telefonuna ulaşamadım acil bir durum var da diye isteyebilirsin telefona. Ama kendini her cevaba hazırla öyle biri yok bile diyebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl12 gündür ulaşamıyorsun öyle mi ve sen hala arıyorsun merak ediyorsun. Unut onu o seni çoktan unutmuş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle demeyin lutfenn. unutmus ilabilir mi bilemiyorum. belki de ben aptalligin dibine vurmusumdur. cok mu anormal yani bilerekmi yapiyordur diye dusunuyorsunuz ya ben keske sebebini bilsem kotu bisey olmus olmali bu kadar yapmazdi hic yasatmadi bunu bana :(
+1 yıladam senle tümm kontagi kesmis gitmis ne telaslaniyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılçokk boss konustunuz. ben bile vilmiyorum ne oldugunu ne olucagini hey allahim
- +1 yıl
dogrulari söylemek bos konusmaksa evet bos konustum.
Ona ulaşmanı istemiyordur emin ol. Boşuna üzme kendini.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
annesini aramakla birşey kaybetmezsin.. ara ve merakını gider bence.. 12 gündür ortalıktan kaybolan adam kalkıp annesini aradın diye sana tepki gösteremez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhhh ahh sende kendimi gördüm bende geçen haftaya kadar 10 gün ulaşamadım sanaldan tanıştık sevgili olmuştk çocuk 10 gün girmedi ulaşamadm bir türlü daha sonra ulaştım
10 Yorumla
+1 yılSevgilin sanaldan tanıştığın birisi mi yoksa senin hayatında var olan birisi mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyri sehir cok beklersin belkide keyfine bakiyo ara annesini
096 Yorumla
Soran+1 yılhayir gelicek sevgilim bana yapmaz bunu. ama aramak zorundayim arayacagimm en dogal hakkim diymi? kotu seyler olur mu sizce annesinin napicagini bilemem sonucta offff umarim anlayisla karsilanirimm umarimm. soylerimm oglunun sevgilisiyim onu kaybetmek istemiyorum bisey mi oldu derim ama bilemiyorum
- +1 yıl
Yas kac senim yaa sakin ol nerden biliyon sanki neler yaptigini ara annesini nolcak
Soran+1 yılyasim 18 abi. ya inanin disimi cok sktim 15gune yaklasti ya daha da mi kafayi yemiyimm ooofff resmen elim kolum bagli
- +1 yıl
Abartiyosun sacmaliyosun annesini ara sinif arkadasiyim bugun okula geldimi notlari alcaktim dersin liseliylesiniz
Soran+1 yıluniversiteliyiz. tamam ariyicam zaten insallah haber alicam bugun icim biraz rahatladi
- +1 yıl
Ama direk olaya dalma annesi oglum evde derse demekki seni sallanistir
Soran+1 yılCumlelerimi çok iyi secmeliyim. sizce arkadasi degil direk oglynuzun gorustugu kizim desem rica etsem nolur haber alamiyorum desem. ozur dileyerek soylesem bunlari sorun cikmasini engellemis olur muyum :( cok duzgun konusmam gerekiyo
- +1 yıl
Boyle konusursan ve oglanda seni ektiyse anlayamazsin sen arayip agzini aricaksin
Oglundan not alcam ne zaman evde olur diye sor eger basina is gelmediyse seni silmistir baskasi vardir
Soran+1 yılBence annesi mutlaka anlar agzini aramaya calistigimi. onemli degil. gizli sakli bisi yapmiyorum. tamam dediginiz gibi konusacagim. sagolun. gidishata gore secicem kalan cumleleri. sorarsa numarami nerden aldin derse
- +1 yıl
Ulasamazsan vermisti dersin
Soran+1 yılbuna gercekten hakkim var diymi daha once yasamadim bunu. korkuyorum o yuzden. ona ulasmak istemeye hakkim var ve annesi de olay yapmaz diymi. ya keske anne babasiyla yuzyuze gorusme sansim olsa telefonda konusmaktan cok daha kolay olur benim icin kendimi daha iyi ifade ederdim. gunduz 12gibi arayacagim offf. tesekkurler yardiminiz icin
- +1 yıl
Bunkadar abartilmaz yaa bu adamin hicmi sosyal hesabi yok vs yok numarasi kapalimi
Soran+1 yılben pek abarttigimi dusunmedim acikcasi. emin olun siz (sogukkanlilik derecenizi bilmesem de ) bile sevgilinize iki gun ulasamasaniz dunyayi yikar hatta onun basina yikabilirsiniz. her insan yapabilir bunu. ya da deger vermekle ilgili bilemiyorum. ben sevgilime çok aşığımm insallaj ulasacagim ona. beklemeyecegim boyle aptal aptal .
- +1 yıl
Yasin 18 diyosun bizde gectik buyuk hayal ediyosun sonra buyuk yikim evlencenmi sanki
Soran+1 yıl40 yasinda mi olmam gerekiyor sevdigim adama ulasamayinca telaslanmak icin? Allah izin verirse evlenicem. neyse iyi gunler
- +1 yıl
Iyi gunler laf anlatamiyoz ergensin anlamicaksin seni sallamadiysa bende bisey bilmiuom
Soran+1 yılben de sevgilime ulasicagimi adim gibi biliyorum. sallayip sallamadigina emin olamam. bakalim. salladiysa zaten Allah biliyor canimin acisini. ergenlikle ilgili degil ki durumumun.25yasinda da olsa kimse sevdigine ulasamayinca bitti gitti kesin deyip kestirip atmaz. bence.
- +1 yıl
25 yasindaki biri en azindan evlilik icindir ve bu kadar sacmalamaz nerdeyse olceksin sanal sevgilisinse zaten cok sacma
Soran+1 yılhani ulasamiyicaktim ulastimm benn ..
- +1 yıl
Kime ulastin sevgilinemi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ee 12 gun icin hangi yalani soyledi
Soran+1 yılgecerli sebep ve problemler
- +1 yıl
Hicbirisi bahane degil iyi kekliyo demek
Soran+1 yılne alakasi var anlayamadim ben sorunu biliyorum bana gecerli sebepler. sevgilim beni keklemiyor
- +1 yıl
En azindan haber verirdi ya da bikac gunde bir arardi sevgilim öldü mu kaldimi diye
Sana bisey demiuorum artik zamani gelince qnlarsin
Soran+1 yılo konuda ben de ona cok kizgindim zaten. anladim ntabiki soylediklerinizi. ama ne yapacagim adami ben degistiremem. sabretmek sorundayim. ayrica olgun olmak ileri yasta olmakla degil bence duygulari sevgiyi sadakati bilmwkle ilgili bunlar. herseyi kontrol eden 30yasindaki kaskati hatun gibi olmam gerekmiyor.
- +1 yıl
Degistiremezsen acisini cekersin
Soran+1 yılpeki nasil degistirebilirim ki ben
- +1 yıl
değiştiremezsin ya acısını cekersin durumum ne kadar kötü olursa olsun sevdiğim insana yanstımam ve ararım ama o sen öldünmü kaldınmı hastamısın vs aramıyosa değerin yok
Soran+1 yılyani sevgilim beni sevmiyor mu
- +1 yıl
büyük ihtimal ama bir işler cevirdiği kesin
Soran+1 yılbeni sevip sevmedigini anlayabilmek ogrenmek cok istiyorum. nasil yapabilirim :(
- +1 yıl
kardeşim sen o kadar abartıyosunki sanki dünyanın sonuymuş gibi nerde tanıstın sanaldanı?
Soran+1 yılabarttigim nedir acaba ben 2hafta neredeyse sevgilime ulasamadigimi soyledim ona bile abarttigimi soylediniziz. evet olaylara tepkilerim biraz fazla olabiliyor bunu kontrol edemiyorum da endiselenmem neden bu kadar abes geliyor size. ben relax degilim belki. evet sanaldan tanistik malesef ben de istemezdim acikcasi uzakta olmayi
- +1 yıl
sanaldan tanısıyosun 12 gündür seni iplemeyen adamı abartıyosun ve ergence davrandıgında belli zaten sanki birbiriniz aşıkmısınız masallarını gecin önce ben sana bişey anlatamıyorum yaşından dolayı ne istiyosan onu yap
Soran+1 yılsizinle aramizda cçag farki var bence bu cok normal sizi anlayamiyor olmam. haklisiniz. buyugum olarak yardimci oldunuz tesekkyrler.
- +1 yıl
çağ farkı yok mantık farkı var benimde sanaldan gönül ilişkilerim oldu böyle kaptırmadım yoksa üzülen sen olursun ben kimseye yüzde yüz güvenmem bide seninki erkek her haltı yer ruhun duymaz sana gelir aşkımmm der saf olmayın bukadar
Soran+1 yılanlladim dikkatli olucam. ama surekli guvensiz hissetmwk istemiyorum. sagolun tekrar umarim akillanirim. acisini ben cekerim zaten.
Soran+1 yıltesekkurler. siz 12gunu cok asiri mi buldunuz ya da nicin birak gitsin dediniz bana acaba fikrinizi almak istiyorum
- +1 yıl
1-2 günden fazla aramayan sevgiliden kıl kaparım ben sen erkek o kız olsaydı hadi ailesi baskılı derdim ama sevgilini mafya kacırmadıktan sınra hapise atılmadıktan sonra seni aramaması sacmalık
Soran+1 yılne kadar uzdugunu belli ettim ona ama bilmiyorum birdaha bunu yapar mi. telefonu bozukti bu arada pek keyfi degil yani. ve sehir disina cikmasi gerekmis. yani aksakliklar olmus. hatta erken donebilse benim yasadigim yere gelmek istemis ama olmamis. sevgilime guvensizlik degil kirginlik yasadim bir kiz olarak ben bu durumda. boyun egiyorum beni ne kadar uzse de. ben hatali miyim sizce
- +1 yıl
bu anlattıklarna sadece güldüm
1. telefon bozuksa annesinin telefonu var
2. sehir dısına gitti diye dağda asker gibi operasyona gitmedi herhalde bunlar bahanee bide sana yaranmak için gelcektim demiş
Soran+1 yılo zaman şu an tam bir aptal oldugumu hissettim. hem de onde gideniyim. yani haklisiniz. annesinin telefonu yanindaymis hatta. ama kontoru yokmus. ya ben kiz oldigum halde yoldan birinden rica ederdim heralde arardim sevgilimi sevgilim o gunlerde durumlarin kotu oldugunu soyledi. yani alkol aliyormus. nedenini bilmiyorum. neyse. onunla dogru duzgun konusmam gerekiyor bunu anladim ben abi (ya nolur dsha da yuzume vurmayin aptalligimi agliyicak gibi hissediyorum ben )
- +1 yıl
aptallık değil dediğim gibi yaşının verdiği heves ayrıca kaç yasında bu adam alkol alıyoi
alkol alan adamın ortamıda olur kısaca hayır edicek birtine benzemiyor
Soran+1 yılaramizda 4yas var. ortam derken nasil bir ortamdan bahaediyorsunuz ben cahilim biraz bu konuda
- +1 yıl
alkol genelde barda pavyonda alınır
Soran+1 yılhimm. pavyon igrenc. bunlari soracagim. ama sevgilimin alkolunun en fazla kendine zarari var. yani sanmiyorum. oyle yerlerde oldugunu. umarim yani
- +1 yıl
sanmıyorum diye onu savunuyosun sevdiğin için kendine zarar veren insan sanada zarar verir
Soran+1 yılbu pavyonlarda neler olabiliyor peki? ben ona canimi veririm de bana zarari alkol yuzunden mi olur demek istediniz? alkolun aramizda sorun olabilicegini ben de dusunuyorum birakmasini istesem acaba onemseyecek mi birgun onunla konusacagim bunu
- +1 yıl
pavyonlarda kadınlar var masalara gelen alkollü biri illaki bigün sana patlar zarar verir bırakırım der bırakmaz bu yaşta cok hayal kuruyosun
Soran+1 yılbeni iyice eşek kafali bellediniz abi tabiki de kendimi koruyacak bana zarar vermesini engelleyecegim. kesin konusmuyorum ki ben birak dedim diye birakicagindan emin degilim. haklisiniz tabi. sebgim cok onplana cikiyor mantigimi cok goz ardi etmis durumdayim. mantik yok sanki su an.
- +1 yıl
mantıksız olsaydım bende senin gibi bir kızın peşinden koşardım biraz koştumda sonra jeton düştü
Soran+1 yılsenin gibi derken senin yaptigin gibi bir insanin pesinden kosucaktim mi demek istediniz. ya da senin gibi bir kiz mi demek istediniz anlayamadim
- +1 yıl
senin yaptıgını yapıyodum yapmadım
Soran+1 yılsiz sevgilinizi terk mi etmistiniz peki
Soran+1 yılpeki beni sevip sevmedigiyle ilgili ne dusunuyorsunuz yani buradan anlasilabilir mi bu beni 12 gun aramayisindan
Soran+1 yılya pardon en sion yazdigimi baska uyeye aticaktim ben
- +1 yıl
sevdiğini sanmam
Soran+1 yılartik ben de şuphe duyuyorum. tesekkurler kafasizligimi gosterdiniz bana en azindan
- +1 yıl
Temkinli ol baglanma
Soran+1 yılçok yanlis yapiyormusum anladimm ben. aci cekecegim sonunda daha basindan belli. temkinli olacagim ben evet
- +1 yıl
Insallah
Soran+1 yılşu an ona hiç yapmadigim biseyi yapmaya da karar verdim. beni aramadigi sormadigi sorumsuzca davrandigi sure boyunca ona ulasmaya calismayacagim iki uc gun kac gun surmesi gerekirse. umarim basaririm. beni kaybetmekten korkmali sorumsuzlugunu gosterecegim ona. yine keyfinde yine bana ulasma derdinde degil mesela. ama evet resmen beni yeterince sevmiyor ya da deger vermiyor ve sorumsuzluk yapiyor diledigince. ya da bana istedigi her an ulasacagini bildigi icin keyfinde o da var tabiki. tesekkur ediyorum ben abi size
- +1 yıl
Aynen arama sakin oda anlasin rica ederim
Soran+1 yılona ben kuzu gibi. davrandim çok jata yaptigimi dusunuyorum su an sayesnde. bakalim hangi dilden anliyicak. hic olmadigim bir kiz gibi davramiyorum resmenn ou degistirme pesine dustum. hayirli gunler abicim size iki gundur yardiminizi esirgemediniz. var ama benim gibi bol keseden saf kizlar :/
- +1 yıl
Bu kiz pesimden kosuyo diye gevsek davraniyo baskalarina bakmadigi ne malum
Soran+1 yılevet malesef bilemem. bu konuda ondan eminim ben yine kizicaksiniz belki ama sevgilimi gerçekten bu konuda tanidigima inaniyorum. malesef dikkatli olmaliymisim anladim. hicbirseyin garantisi olmayan bir dunyadayiz nasil gozum kapali guvenebiliyorum
- +1 yıl
Nerde tanidin sadece telefondami
Soran+1 yılhenuz yuzyuze gorusmedim. daha zaman tanimak istiyorum kendime
Soran+1 yılben biraz ajanlik yaptim. yakinlarindan gorustuklerim oldu tabiki gercek kimligimpe gorusmedim hepsiyle. onunla ilgili bilgi almak icin :)))
- +1 yıl
Dikkat et :)
Soran+1 yılona gercekten ders vermek istiyorum ya guvenim tamamen kirilitor su an iki gundur yine yok ortada. ya kafayi yedirtti bu kadar olur. guvenimi hic olmadigi kadar sarsiyor ne yapmami onerorsiniz
- +1 yıl
bas engeli gec yapabiliyosan ya da umursama onu
Soran+1 yılterkedemem ayrilmak o kadar kolay degil su an benim icin. onu gercekten cok seviyorum cunku. ama birkac gun cildirsam da susacagim bu sefer tamamdir anlastik
- +1 yıl
yasının verdiği şeyler bunlar hayatı öğrendikce anlicaksın bunları
Soran+1 yılumarim olgunlasirim abi evett :/
- +1 yıl
böyle ceke ceke olgunlaşırsın
Soran+1 yılzalım dünya
- +1 yıl
cok baglanırsan böyle olur ben 18 yasımdayklen elimizde 3310 la gezerdik böyle olsaydık nasıl olurudk
Soran+1 yıltabiki de cok haklisiniz diyecek bir sozum yok
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılben onu. bu kadar sevip ozlerken nasil rahat olabiliyor ustelik kendi kendime gelin guvey oldugum bir iliskimiz olmadi. cok istedi benimle olmayi gorusmeyi. cok ozluyorum ben. ona gercekten oyle cumleler kurmaluyim ki korkup bir daha yapmamali bunlari. hergun aramali artik :( hayal demeyin lutfenn
- +1 yıl
hergün aramasını sağlayamazsın cunku içinde yok
cok isteerim bilmem ne diye seni bağlamış işte sonra keyfine bakar
Soran+1 yılbu arada size cok tesekkur ederim git basimdan diye def etmeyip her fikrinizi tecrubenizi paylastiniz. bir amacim yok zaten iliskimi duzeltmek istiyorum sadece. cunku basite almiyorum. o da almiyor ama biraz sakin davraniyor bazen ben yokmusum gibi ya da boyle yansitiyor bana. peki ne yapacagim onu rwsmen degistiremeyecegimden bahsediyorsunuz
- +1 yıl
yok canım niye basımdan atayım burda eğlencesine girdiğimiz kadar gecn arkadaşlarada tavsiye veriyoz ama kimse dinlemiyo sklemiyo o ayrı
Soran+1 yılhimm onemsememeleri ilginc. Ben henuz cok gencim kendimr yetemiyorum tecrubenizden faydalanmak isterim :)
- +1 yıl
erkeklerin çoğu öyledir önce bağlar sonra umursamaz evlilik yoksa ve ayrı şehir ise zaten bigün başkasıyla sevgili olursa şaşırma
Soran+1 yılbu adam gercekten asik ama bana. yani yakinlari sasirmislar. pesindeki manken gibi kizlara bakmayan bir cocukmus. yani cok sukur sevgi ask konusunda bence bir eksigimiz yok. sevgilimle su an dezavantajimiz uzakta olmamiz. bikac ay sonra mesafeyi kaldiracagiz nasipse.
- +1 yıl
aşık aşık diyosun aşık insan bunları yapmaz 2 saat aramadan duramaz aşık oldugunu neye göre karar veriyosun? şimdi gencler hep aşık zaten ama 2 gün sonra aşk kalmıyo
Soran+1 yıl:( degil o zaman bunu bilemiyorum. zamanla neler olucak bakalim
- +1 yıl
aşkı ne sanıyosun böyle basit bişey değil
Soran+1 yılbenim icin de hic basit degil inanin. basit olsa endiselerim olm azdi diye dusunuyorum. haklisiniz
- +1 yıl
2 konusmayla aşık olunmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşıymış gibi annesini ara ulaşamıyoruz bir sorun yoktur gibisinden sor..
00 Yorumla
+1 yılBence başkasını bulmuş gibi ama yine de sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldirek baskasini mi bulmustur yani baska dlfikriniz var mi
+1 yılBu ne saçma sapan ilişkliler ya
14 Yorumla
Soran+1 yılya ben zaten kafamda turlu turlu dusuncelerle yasiyorum. laf olsun torba dolsun diye yorum yapmayinn offf caticak insan atiyorum zaten ya hic mi sevmedin yoruma bak abi ya iliskimi senden ogrencem
- +1 yıl
Valla güzelim bu ilişki değil. Böyle birini sevmedim ben. Seni umursamayan biri işte bu kadar saf olamazsın
Soran+1 yılhimm bilemiyorum canimm sartlar diyelim. su an onun sartlarini ben dahi bilmiyorum belki gerrcekten kotu bisiler var. kotu biseyler olmasa yapmaz bu kadarini bana sabredecegim. ve sizden ozur dileyim gece gece moralim cok bozuk ne dedigimi inanin bilmiyorum
- +1 yıl
Ben dilerim özür kusura bakma canım inşallah çözerssin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoktan bitmiş seninle ugrasmak istemiyor bes belli aynısını bende yaşadım uzaktan sevmeler olmuyor
00 YorumlaEe noldu annesi ne dedi ne olmuş?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHelva kavurmayı şimdiden öğren.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılartik o senin sevgilin degil..
20 Yorumla
+1 yılKendini salak gibi hissediyorsundur.. Salak olma.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil olmiyimm nasill kendimi hissetmiyorum bile ben ya kafam cok bozukk cok bozukk atliyicam bir yerden offf
Yaa ara arkadaşıyım de
014 Yorumla
Soran+1 yılumarim o kadar kolay olur. arayacagim basja carem yok. ama kaynanalara hic guven olmaz deniyor oyle duydum. ya sevgilimi sonuna kadar kaybetme riskim varsa offff offf
Soran+1 yılSaçmalamiyorum. ve sevgilimin annesine kotu bisey soylemedim. demek istedigim o bir erkek annesi bana her tepkiyi verebilir bunu bilemem. senin de annen olsa verir tepki
Soran+1 yılYa şey arkadasi degil de direk gercekten oglunuzun gorustugu kizim mi desem o cumleleri cok dogru secmeliyim. aklinizda ornek bir cumle var mi acaba
Soran+1 yılçok şükür ulastim ben tesekkurler
Soran+1 yılöyle kolay değil cekip gitmek. Allah korusun zaten abi. iyi gunler
Soran+1 yıltesekkurler. peki suiz 12gunu cok asiri mi buldunuz ya da nicin bana birak git dediniz acaba fikrinizi almak istiyorum
Soran+1 yılpeki beni sevip sevmedigiyle ilgili ne dusunuyorsunuz 12gun aramayisindan bunu anlayabilir miyim
Soran+1 yılbir yerde haklisiniz evet ama ben zaten ona kirginligimi dile getirdim bu kadar habwrsiz biraktigi icin ve 12gun boyu arayabilicegim yakinlarini aradim. inatla aradim. elimden geleni yaptim yani sakincr nekledigim soylenemez. ama bana tepkisi bu kadar abarticagimi dusunmuyor oldugunu soyledi. bu oldu tepkisi. ve zor durumdaymis o gunlerde. umarim sevgisinden bu kadar emin oldugum adam beni duygularimi kullanmiyordur.
Ozelden annesini ara..
00 YorumlaMuge anliya cik.
20 YorumlaMerak ettim ulaştın mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. telinimi kapatmış?
10 Yorumla
+1 yılEvini biliyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardımcı olayım istersen
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil?
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun annesini arayalim
Soran+1 yılonu ben yarin mecburi yapacagim bir cesaret. insallah hayirli haber alacagim. bana dua etmek olabilir yardiminiz
Cevap sahibi+1 yılbir erkek ararsa teyze arkadaşımın ulaşamadım diye daha iyi olur
Soran+1 yıltabiki de hayir. aptal mi sandiniz beni
+1 yılKapısına git
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi aileme hesap verme zorunlulugum olmasa kalkip neredeyse gidip bulacagim ama malesef be abi gidemem su an elim kolum bagli. baska sehirlerdeyiz offf
Evine git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhastanelere bak i
00 Yorumla
+1 yılCukurda olmustur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem