25 günde başkasını bulan insan yüzünden ölü gibiyim şu an nasıl toparlanacağım?

Birbirimizi tükettik ve birbirimizi anlayamıyoruz diyip ayrıldı. 1 senelik ilişkimdi , üstünden 25 gün geçti daha ya el insaf. Başka numaradan aradım önce açtı konuşamadım yani sonra tekrar aradım alo dedim kendi numaramdan meşgule attı. Sonra mesaj yazdım. Merhaba rahatsız etmiyorumdur umarım dedim bu da direkt sevgilim var uygun olmaz dedi kalakaldım öyle. Sonra niye bana bu kadar tepkilisin dedim. Bu da konuşamam kusura bakma arama beni bir saha dedi interneti kapattı. Bela okumadan uzun uzun bir şeyler yazdım sonra numarasını engelledim. İnsan bu kadar kötü olabilir mi ya. Sen ne ara birini buldun hani bu ilişki seni tüketmişti hani ben daha iyilerine layıktım dedim kendi kendime. Sonra ona mesaj da demek ki arkasında başka sebep varmış yüreğime su serpildi ben sana bir kötülük etmedim ama sen ettin bu kadar kısa sürede nasıl yani sevgime beni koşulsuz sevişine inandım. sevgime inancıma yazık vicdanınla baş başa bırakıyorum seni dedim bir şey demesini beklemeden engelledim o da internetini kapatmıştı zaten. O kadar kötüyüm ki çiçekler böcekler hediyeler yollardı. Bu kadar mı sahtekarlık olur. Nasıl bir kötülük bu ölücem üzüntüden. Nasıl olur yani aklıma mukayyet ol Allahım. Ne yapacağım nasıl toparlanacağım. Bu kadar kısa sürede nasıl ilişki yapılır aklım almıyor benim.
25 günde başkasını bulan insan yüzünden ölü gibiyim şu an nasıl toparlanacağım?