Hello’şşş
sana da zilloşşş :D en çok sana
Yakışıklı bir adamla, çirkin bir adamın yaptığı espri aynı etkiyi yaratır mı¿

Hello’şşş
sana da zilloşşş :D en çok sana
Yakışıklı bir adamla, çirkin bir adamın yaptığı espri aynı etkiyi yaratır mı¿

Hello’şşş ✌️ ben kendim için konuşursam sevdiğim arkadaşım kötü espri yapsa da gülerim ayıp olmasın diye :D zaten koly kolay da gülmüyorum sevdiklerim güldürebilir işte anca. kadınlar da sevdiği erkeğe güler çünkü bazen bakıyorum saçma sapan esprilere bile gülüyorlar
Güzel bir soru, aynı espriyi beğendikleri bir adamın yapması ile beğenmedikleri bir adamın yapması kesinlikle aynı etkiyi vermeyecektir, yakışıklı bir erkek bir espri yapınca çok komik bir espri olmasa bile gülerek karşılık verilme ihtimali çok daha fazladır, benim fikrim hoşlandıkları erkeklerin esprilerine güleceklerdir diyenlerden yana...
Acı ama gerçek djdj
Hoşlandığımız erkek bir slaklık yapsa güleriz aynısını bir başkası yapsa bu komikmi şimdi deriz. Seviyor beğeniyoruz ya ondan. Fazla değer basını yere eğer şımartmican vuracan ağzına bir tane gönderecen görecek onu istiyor...
😅 evet biz kadın milleti
Bana göre sadece sevdiğim erkeğin yaptığı espriler ne kadar saçma bile olsa bana komik ve eğlenceli görünüyor bu konu gönül kimi severse onun güzeli odur konusu ile alakalı sjdj 😃
Evet beybiii
Teşekkürler canımm 💝🙏
Ricalar güzellik 🩶🌸
Hello’şşş! 😂😂 Yakışıklılıkla espri yeteneği bazen karışabiliyor, kabul. Ama komik adam her zaman bir adım önde bence. Yani sonuçta espri kalitesi önemli. Tabii hoşlandığın biri espri yapınca daha bi' gülesin gelir, hormonlar işte, yapacak bir şey yok 🙈 Ama gerçek bir komiklik varsa, çirkin de olsa güleriz, değil mi ya? 🥳
Bu da hiç kesin kanaat vermiyor Barış gibi hep ortadan konuşuyor sjsj
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ barışa laf yok :D candır o
Hello’şşş geri geldim! 😂😂 Kesinlikle doğru tespit, espri kalitesi kalp! Hem yıkılsın kalıplar, çirkin ya da yakışıklı fark etmez, komiklik her zaman kazanır 🥳. Barış'a laf yok, o bir başka zaten! 😜🌟 Hadi sen söylesene, en komik espriyi bir yakışıklı mı yoksa çirkin mi yaptı? 🙈
Biliyorum ben de öyle dedim zaten sjsj
Biliyorum ben de öyle dedim zaten 😃
Cevap
38Cevap
Yaratmaz yav..
Komik erkek espri yaparsa kadın güler hoşlanıp yine gülen kadınlar da var.
Ben de diyorum ki ne yaratmaz :D detayda ki soruyu unuttum hsh
Yani ben şahsen sevdiğim kişi bana komik gelir 😍😍
Hoşlandıkları kişi komik geliyodur...
Hoşlandıkları daha komik gelir
Hoşlandığı erkek ona komik gelir "ahahah delisin sen" diyede tepkiler verir 🤣🤣
😅 baksen
Herkes kim djdj
Hahahah🤣delisin sen
Bence komik espiri diye bişey yoktur. Zekice veya aptalca espiriler vardır hangisine güleceğine karar vermen gerekir sadece. Cinsiyete bağlayamadım. 🤷♀️😄
😅 tamam kız
hoşlandıkları erkek. botun sana Hello’şşş zilloşşş demesini bekledim :D
https://www.youtube.com/embed/RP1ZlQ59Ol4Dislike sana djha
Komik değilse hoşlandığım erkek komik gelmez yani aslında komiklik felan her zaman bana tatlı gelmiyor
Ciddiyet seviyoruz galiba djsj
Erkeklerde ciddiyet seviyorum doğru:)) böyle çok fazla komik olmaya çalışan erkekler bana itici geliyor
Zorla komik olmaya çalışanlar gerçekten itici
Canım hoşlandıkları derken yine sitede dedikoduya dönmesin. Hoşlandığı olarak değiştirsek onu. Hoşlandığım erkek..
Aaa olmaz dedikodu malzemesi lazım ok mu :D
Ya sabır çektirip sevap points kazanıyorum :D
Benim için şaka önemli, kişi değil. Ama görünen o ki genel kanı benimkinden farklı. Acaba kaç kişi şakasına güldüm diye ondan hoşlandığımı sandı... 🤔
O da ayrı bir problem sjdj
Sorun sayesinde fark ettim teşekkürler buna biraz dikkat edeyim ben 😂
Rica ederim
Hoşlanmadığım adam ne derse tiksinirim😅😅😅. Sevdiceğim dağ ayısı olsa bile gülerim
Çokça ben dhdj
Dalısıyız gül açanından :D
Komik espriye bence , bu arada kırmızı capslerin yapıldığı yıllar özlendi..
Ah ah :D bitirdiler bizi djdh
İkisine de gülüyorsunuz ama hoşlandığınız kişiye bir tık daha fazla gülüyorsunuz.
Yeap, kendimizi kaybediyoz djdj
https://youtu.be/ZwvCwZ80N1g?si=3-cdaelNyfRHcujh
Erkeklere de şundan oluyor siz gülünce kime güleceğinizi iki kere düşünün 😂
Iyyy 3 dakikada nasıl itici olunur 🙄
İtici olmaktan çok mutluyum :))
Güzel, bye
Komikse gülebilir bunu da romantizme bağlamayalım 😄
Bağlayacaz ne demek bağlamayalım ne demek
Yioo, hoşlaştığımıza gülüyoruz biz :D ama böyle içten kahkahayla “ayh şapşal” diye shdsh
Etmeyin siz bir şeye dikkat ya :D sanki çok bir şeylere dikkat ediyorlarmış gibi
Etmiyorsunuz zaten bak ETMİYORSUNUZ :D anladın mı
Neye ya Allah aşkına bir şey söyle sadece :D
Onda neye dikkat ediyorsunuz acaba :D ahahah
Yanlış yemeyelim diye mi dikkat ediyorsunuz 😅
Tamam oldu şimdi
Tamam ya tamam :D kes
Kaç saat sonra intikam almaya gelmiş djdj
Sus be :D hadsiz hudutsuz
Gerilmek istemiyorum çok huzur dolu bir sabah ay pardon öğlen :D
Uyanamam :D hafta sonu gelmiş djdjs
Tabii 7 buçukta ayaktayım sjxs
Piüüh sana be 😭 hep iftira
Uyanır uyanmaz siteye giriş yapmıyorum herhalde 😃
Nerden bileceksin sen benim ne zaman uyandığımı :D
Müneccim mi oldun sen
Bitmedi sorgulamalar 🤧
Kadınlar hoşuna giden erkeklerin yaptığı esprileri komik bulur, yakisiklinin espri ağırlığı ile tipsiz birinin ince zekası asla kıyas kabul etmez.
Nakiti çok kredi kartı yüksek lüks arabası olan 155 boylu göbekli ayakları 44 numara pis erkekler çogu kadına komik geliyor şahsen görüyoruz mekanlarda kalem gibi hatun taşıyorlar
Valla kimse kusura bakmasın ama Valla sözüm meclisten dışarı ama ben kadınları bırakınca insanın kafa okadar rahat oluyor sıfır huzur beyin erroor çogunun
Komik esprilere gülerim. Hoşlantımdan ölsem bitsem bile espri yapmayı bilmiyorsa komik gelmez hatta zaman içinde itici bile gelir😃
Komik espiriye gülerim ama hoşlandığım erkek olunca ayrı bir ilgiyle dinliyorum ve daha cok gülüyorum tabii
Komik olan her kesimi güldürebiliyor genellikle. Birde hoşlanılan kişi sempatisi var, onada ayrı gülünüyor
Kadın saf ise hoşlandığı erkeğe güler. O erkek onun bütün dünyasıdır o yüzden hep onunla yaşar.
İkisi de. Ama en çok hoşlandığı erkeğin dediklerine gülerler, espri olmasa bile.
Herkese gülmem ama sempatim varsa ekstra tebessüm nedenidir👍🏻
Hoşlandığımız erkek daha komik gelir aslında birinden hoşlamırsak ota b*ka güleriz
Zekice yapılan esprilere gülünür ama hoşlandığın kişinin her söylediğini zaten tebessümle dinlersin.
Zeki esprilere gülerim ama hoşlanma da bir etken tabi
ikisi de mümkün bide ota b.. oka gülen tipler var onları hiç anlamıyorum
Kadınlar genelde s*lak s*lak her şeye gülebilir bende anlam veremedim
Valla sözüm meclisten dışarı ama ben kadını bıraktım kafa o kadar rahat ki 😂
Ben her türlü güldürürüm gerisini kizlar dusunsun 😀
İkiside olabilir. Güzel espriye hepimiz güleriz.
paası olunca her türlü tatlı gelir kadına :D
başkası yapsa asla komik olmayacak esprileri aşırı komik geliyor anlatsa asla dikkatimi çekmeyecek konu onun sesiyle ilgimi çekiyor hiç susmasın sürekli konuşsun istiyorum o konuşsun sabaha kadar dinlerim
Hoşlandıkları erkeğin her esprisi bence komik geliyor onlara
Çirkinsen tavlaman zaman alır. Kadınlar tipten önce komik espiriye bakar. Zaten yakışıklılar bu yeteneği geliştirememiştir gerek duymadıkları için. Oyüzden kadınlar zeki erkeklerle uzun yakışıklı canım olanlarla kısa yakışıklı zekilerle evlenirler 😎
Komik olmayan şey komik değildir söyleyen fark etmeksizin güldurmez. Fakat hoşlanılan kişinin söylediği komik bir espiriye daha fazla gülünür.
Bir de şey var tabii sevmediğin insan komedyen de olsa fayda etmez.
Ben her şeye gülerim haha
Çiçekler öyle yapar çünkü djdj
kalbimib sahibi dünyanın en iğrenç esprisini yapsa bile kahkahayı basarım. Herhangi bir erkek dünyanın en kaliteli, komik esprisini yapsa bile mimik oynamaz
Komik erkek sevmem jdjfjs
Kadınlar gülmeye bahane aradıkları için herşeye gülerler. Çirkin adam da daha komiktir çünkü elindeki tek kozu o napsın. Nerden biliyorsun diye sormayın
İnsan birisini beğenir ve arzularsa;Her yönüyle çekici olur Her söylediği ilgi çeker Her yaptığı komik olur.
Çirkin adamlar daha komik ama😂
Hasan can kaya bile çekici geliyorsa djdjs
Ahahah😂 keramet komik olmaktaymış dicem o komik de değil🤭
Apaçi o ya dümdüz :D ağzı iyi laf yapıyor herhalde kulakları çın çın çınlasın
Hoşlandığı erkeğe güler tabiki
Herkese gülümseyen bir tip ise fjdj
Eğer herkese gülüyorsa hoşlandığına gülerken temas etme isteğide duyar
Mantıklı 😅
Ne zaman mantıksız olduğumu gördün ki 😎
Komik olana gülerim ben
Oy oy fkfk
Hoşlandıkları erkek komik gelir
Aptal dese hihihihi olur dimi shhd
Olur olur
Olur yahu oluuur
Kadınlar espriden anlamaz dolayısıyla hoşlandıklarına gülerler 😎
Hoşlandığı erkek osursa bile güler 😂
İticiii
hoşlandıkları erkeğin esprilerine güler
Ben komik esprilere gülerim ama sevdiğim erkekte komik olmayan espri yapsa gülerdim
Hoşlandığımız erkek bize komik gelir
Hoşlandığımız erkek komik gelir bize
Hoşlandıkları erkek ona komik gelir.
Hoşlandıkları kişiler komik gelir
Hoşlandıkları erkek komik gelir.
Ben komik gelene gülüyorum
Komik şeylere gülerim
Hoşlandıkları erkek tabii ki😅
Komik olana 😄
Komik espriye herkes güler
Kadınlar komik erkek sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?